Ainahan ne ovat mielessä, hyvä viini ja ruoka!

by Beachhousekitchen

Aurinkoisen keskiviikon kunniaksi hieman fiilistelyä ja tunnelmia kauniilta tiistaiselta iltapäivältä, jolloin kolme eri alkoholijuomien maahantuojaa juhlistivat saman katon alle muuttoa. Viinien ystävänä olen aiemmin tehnyt myös viiniyhteistöitä ja suositellut itselleni mieluisia viinejä, joten kutsuun* tulla maistelemaan hodareita & kauden juomia oli helppo antaa myöntävä vastaus.

Suosituista viineistään tunnetut Social Wines, Arcus Finland ja Vinum toimivat nyt siis samoissa tiloissa ja ovat yhdessä entistä vahvempi laatujuomien markkinoija ja maahantuoja Suomen markkinoilla.

social wines

Talon cocktailmestari Jani-Pekka Hiltunen (kuva alla) vastasi iltapäivän cocktaileista ja autolla liikkeellä olevana sain maisteltavakseni virkistävän chai-sitruuna-jäätee-cocktailin, joka sopi loistavasti marinoitua katkarapua, paahdettua briossia ja sitruunamajoneesia sisältävän alkupalan kanssa. Ei-niin-makeiden kuohuvien ystävänä suosittelen juhliin alkoholitonta kupliva Ice Marya, joka löytyy Alkon tilausvalikoimista. Monet makutestit voittanut Jaume Serra on alle kympin hintaisten kuohuvien ehdoton ykkönen!

social wines

Hiillostettua nieriää, tillipyreetä & omenasalaattia, suussa sulavan hyvää (CateringCeidas).

lohi cocktaipaloja

Paahdettua häränfileetä, friteerattua artisokkaa & marinoitua perunaa. Niin kauniita ja herkullisia…

social wines

Grillattua juustoa, rakuunaöljyä & kurpitsakvinoaa. Ihana alkupala tämäkin!

juusto alkupala

Social Wines maahantuo myös Taittinger -samppanjoita, jotka ovat ehdottomia suosikkejani silloin kun oikeasti kuplilla on himpun verran enemmän väliä. Todellisiin juhlahetkiin, jotka jäävät ikuisesti muistoihin!

taittinger

Vinumin maahantuoma italialainen LaPiazza on punaviini, jossa on huomattavasti vähemmän histamiineja ja tanniineja, jotka yleensä aiheuttavat päänsärkyä. Tässä voisi olla pelastus viinien ystävälle, joka haluaa välttää säryt ja kivut! Tämän tilausvalikoiman viinin saa helposti tilattua omaan Alkoon netistä osoitteesta www.lapiazza.fi.

viini

Bloggaajakollegani Minäkö keski-ikäinen Tiian kanssa oli pakko maistaa kumpaakin tarjolla olleista herkullisista Kalevankadun Hodari&Hummeri -pop upin hodarivaihtoehdoista. BLT-dogi veti tällä kertaa pidemmän korren! Pääsin myös tiskin toiselle puolelle, itse dogien teko tosin jäi hyväntuuliselle kokkimestari Juselle : ) Gosling’sin inkivääriolut oli loistava janon sammuttaja hodarin kanssa, miellyttävän pehmeä ja lempeä inkiväärin maku!

kaartin hodari & hummeri

Brooklyn Bakeryn minikuppikakut olivat mannaa silmille ja makuaisteille. Kiitos pienen koon, kaikki neljä makua tuli testattua. Suosikkejani olivat suolakaramelli ja suklaa!

cup cakes

Loppuviikolla on blogiin tulossa herkullinen liharesepti, jolle voisi sopia täyteläinen ja yksi Alkon suosituimpia hintaluokkansa punaviinejä, eli täyteläinen Mayu Reserva Carménère Chilestä (hinta 13,98€). Tummien liha- ja riistaruokien oiva pari, kannattaa kokeilla! Viikonloppuna tulossa myös pääsylippuarvontaa Viini, ruoka ja hyvä elämä 22.-25.10.2015 –messuille! Olé, Olé, Olé!

*kutsu blogin kautta/ Social Wines Oy

With ♥ from beach house kitchen

Lue nämäkin

4 Kommenttia

Tiia K 08/10/2015 - 07:45

Oli kyllä niin kivat tuparit, mitä viinejä ja herkkuja. Maailman parhaat hodarit ja muffinssit ja ja. Kiitos seurasta. <3

Vastaa
Heli-Hannele/Beach house kitchen 08/10/2015 - 10:59

Kiitos sinnekin valloittavasta seurastasi! Hodareille toisenkin kerran…; ) Kiva oli saada vinkkejä noista kauden uusista juomista, meillä taidetaan poksautella kausi-Taittingeria uutena vuotena : )

Vastaa
Outi 07/10/2015 - 18:20

Onpa ollut hyvännäköisiä makupaloja siellä ja varmasti myös hyvän juoman kanssa 🙂
Mukavaa keskiviikkoa.

Vastaa
Heli-Hannele/Beach house kitchen 08/10/2015 - 10:56

Olen ollut ihan yllättynyt miten hyviä alkoholittomat juomat nykyään ovat, ei tarvitse pommaccia tarjoilla, kun valikoimat (myös luomuna) niin laadukkaat!Tärkeintä kuitenkin aina se ruoka, ja se oli erinomaista jälleen kerran!

Vastaa

Kommentoi