Eka postaus ja blogin syntytarina

by Beachhousekitchen

Nyt oli viimeinkin sen aika – eli perustaa oma blogi ja aloittaa säännölliset ruokaideoiden, reseptien ja vähän kaiken muunkin kanavoinnit blogin kautta kaikille ruokafaneille. Se viimeisin innoittaja oli voitto Västerbottenost-juustolan järjestämässä risotto-kilpailussa. Voitokas reseptini parsa-avocado-sitruunarisotto löytyy siis Glorian Ruoka & Viini lehdestä 4/2014.

Blogin nimi ‘Beach house kitchen’ juontaa ikuiseen haaveeseen asua meren rannalla Hamptonin tyyliin. Nykyisessä kodissamme meri ei toki ole kaukana. Aina kaipuun iskiessä lähdemme veneilemään merelle ja keittiömme on silloin siellä, kauniilla rantakallioilla tai hienoisen hiekan rantamilla. Sopivan tuulen aikaan ja silmät sulkiessa voi kotikeitaassammekin saada vainua suolaisesta merellisestä ilmapiiristä – ainakin silloin kun lokit pörräilevät ja raakkuvat taivaalla.

Nyt siis makujen maailmaan aistit valppaina & vatsat kiljuen!

Heli-Hannele

Lue nämäkin

1 Kommentti

KOLME UPEAA VUOTTA BLOGGAAJANA & ARVONTA | Beach house kitchen 07/07/2017 - 07:28

[…] vuotta sitten 7.7.2014 uskalsin painaa sitä ratkaisevaa julkaise-nappia ja ensimmäinen blogini postaus lähti julkiseksi. Liian kauan olin mielestäni pohtinut, aloittaako vai ei. Ruokainnostus oli […]

Vastaa

Kommentoi