Keventäjän tammikuu ja SUUP-lounaiden arvonta!

by Beachhousekitchen
41 Kommenttia

Jos aikoo alkaneen vuoden kunniaksi keventää, niin tehdään se sitten maukkaasti ja nälkää kärsimättä! Nälkäkuurit ja liian rankat dieetit kun tuppaavat päättymään jo saman päivän aikana.

Keventäjän keittiössä keitot ja sopat ovat lämmittäviä ja täyttäviä ruokia, kun ne saa itse tuunata haluamillaan lisukkeilla ja maustaa mm. tuorein yrtein. Food labin uusin Suup– konsepti on bistrotyyppinen ravintola, jossa keitot luodaan yhdessä asiakkaan kanssa. Raaka-aineet ovat ensiluokkaisen laadukkaita ja terveellisiä ja liemet itse tehtyjä. Pääsin tutustumaan konseptiin ja olen aika myyty, samoin moni muukin mm. pari huippukokkia olen nähnyt somettavan Suupista yhtenä talven uusista ravintolamenestyskonsepteista!

Suup

Sinulla on nyt mahdollisuus päästä kokeilemaan Suupin lounaita yhdessä ystävän, työkaverin tai rakkaimpasi kanssa.

Suup

Kerro kommenttikentässä mikä on lempikeittosi, mitä se sisältää tai miten se on maustettu. Vastaa sunnuntaihin 10.1.2016 klo 20 mennessä ja voit voittaa kaksi Suup-keittoa (lahjakortin arvo yhteensä 22€). Paketteja arvotaan kaksi! Suup -keitot lahjakortilla voi nauttia Helsingin City Centerin (Keskuskatu 6) Suup eateryssä 26.2.2016 asti.

Suup

Muista jättää kommenttikenttään myös sähköpostiosoitteesi (tietoja ei kerätä mihinkään, ainoastaan käytetään voittajien kontaktoimiseen ). Voittajat julkistetaan blogissa sunnuntai-iltana klo 20.05 ja heille myös ilmoitetaan voitosta sähköpostitse. Arvonta päättynyt, voittajille nimimerkit Anu N. ja Kaura ilmoitettu voitoista sähköpostitse!

Oma suosikkini sisälsi kookoslaksa-liemen, broileria, munanuudeleita, marinoituja kananmunia (voi taivas miten hyviä!), wakamea, härkäpapuja, chiliä, korianteria sekä seesamin siemeniä. Mukaan tulee itseleivottu focaccia, täydellinen keiton kumppani!

SuupToinen loistovaihtoehto on makunystyröitä suloisesti hemmotteleva kermainen lohikeitto, aika gourmeeta! ONNEA arvontaan, SUUPissa nähdään 😆

Suup

  • arvonta yhdessä Suupin kanssa

#suup #munsuup #suuptykki

With ♥ from beach house kitchen

Lue nämäkin

41 Kommenttia

Anne S. 09/01/2016 - 20:34

Ramen-keitto itämaisin maustein rapealla possulla. Nam.

Vastaa
Heli-Hannele/Beach house kitchen 10/01/2016 - 06:35

Voi nam! Suupista sellaisen voisi saada : )

Vastaa
Jael 09/01/2016 - 17:05

Hyvältä kuulostavat nuo Suupin sopat-Mukana arvonnassa minäkin. Lempikeittojani ovat thaimaalaiset keitot ,kuten vaikka Tom kha gai,jossa on kookosmaitopohja ja ihanat maut!

Vastaa
Heli-Hannele/Beach house kitchen 10/01/2016 - 06:37

Thai-makuihinkaan ei muuten koskaan kyllästy, olen itsekin kookosmaidon suurkuluttaja kastikkeissa ja keitoissa!
Onnea arvontaan!

Vastaa
Sari Pylsy 09/01/2016 - 10:16

suosikki keittojani ovat lohikeitto ja tom kha kanakeitto, kummatkin omalla tavallaan täyteläisiä ja kummassakin jo tuoksu herättää makuhermot ennen ensimmäistä lusikkallista 🙂

Vastaa
Heli-Hannele/Beach house kitchen 10/01/2016 - 06:40

Aika samoilla linjoilla mennään täälläkin, perinteisen lohisopan rinnalla kulkevat sovussa mausteiset kookosmaitopohjaiset keitot!

Vastaa
Merja Jaulimo 08/01/2016 - 22:52

suosikkikeittoni on meksikolainen kanakeitto. Pohjaksi kana- tai kasvislientä, pilkottua paprikaa, maissia, purjoa, joululta jäänyttä kalkkunaa tai kanasuikaleita, nuudelia jos haluan täyteläisemmän. Maustetaan tulisella paahdetulla paprikajauheella tai chilillä.

Vastaa
Sofia 08/01/2016 - 18:29

Keittosuosikkini on borsch. Timjamilla maustettu, pitkään haudutettu ja smetanalla nautittu. Monen mielestä ehkä tylsä, mutta omaan makuuni aina sopiva.

Tulinen tom kha tofulla ja raikastettuna limellä ei ole myöskään yhtään hassumpi keitto sekään. En osaa päättää pääsekö se borshin kanssa jaetulle ykkösijalle vai jääkö se kakkoseksi…

Vastaa
Heli-Hannele/Beach house kitchen 08/01/2016 - 22:19

Tuo borschkeitto on itseltäni vielä kokeilematta…joskus ravintolassa syönyt, mutten koskaan valmistanut! Voisipa olla punajuuren ystävälle aika makoisa juttu: )

Vastaa
Minna Vuo-Cho 07/01/2016 - 18:20

Suupia minun on pitänyt mennä kokeilemaan alusta alkaen, mutta vielä en ole ehtinyt. Ehkä nyt onnistaisi?
Lempikeittoni vaihtelee vuodenajasta toiseen, mutta juuri nyt voisin syödä mausteista katkarapu-chorizokeittoa kaikkine lisukkeineen…

Vastaa
Heli-Hannele/Beach house kitchen 08/01/2016 - 22:30

Huomasinkin että olit nyt käynyt kokeilemassa! On kyllä lempparini, niin laadukasta ja nälkä jää kyllä toiseksi : )

Vastaa
Maijai 07/01/2016 - 15:00

Lohikeitto 🙂

Vastaa
Heli-Hannele/Beach house kitchen 08/01/2016 - 22:31

Niin…onko tosiaankaan lohikeiton voittanutta? Se on kyllä omakin suosikki : )

Vastaa
Tiia K 07/01/2016 - 14:52

Ranskalainen sipuliketto tai miltei kaikki Thai keittiön keitot. 🙂

Vastaa
Heli-Hannele/Beach house kitchen 08/01/2016 - 22:33

Yllättävää…ranskalainen sipulikeitto maistuu kyllä täälläkin…Opiskeluaikana tein sitä niistä Knorrin sipulikeittoaineksista, heh. Ehkä kuitenkin parempaa itse tehtynä ja rapean maalaisleivän kyytipoikana!

Vastaa
Miia 07/01/2016 - 11:21

Täytyy kyllä sanoa hernekeitto ja kunnolla sinappia sekaan! 😉

Vastaa
Heli-Hannele/Beach house kitchen 08/01/2016 - 22:34

Ei kuule yhtään hullumpaa. Itse teen Jalostajan ärtsopalle niin, että surautan sen sauvasekoittimella ihan sileäksi. Siihen sitten Dijonia mausteeksi, niin lähtee nälkä!

Vastaa
Sandy 07/01/2016 - 11:00

Minun suosikkikeitto läpi vuoden on lohikeitto!

Vastaa
Heli-Hannele/Beach house kitchen 08/01/2016 - 22:36

Viime kesänä tuli muuten usein tehtyä lohikeittoa, liekö kylmä kesä vaikuttanut? Siihen parempaan lohisoppaan tulee hieman kylmäsavulohta ja smetanaa…: )

Vastaa
Kaura 06/01/2016 - 23:55

Kasviskeitto. Lohikeitto tulee hyvänä kakkosena, ihanaa ruokaa näin pakkasilla. [email protected]

Vastaa
Heli-Hannele/Beach house kitchen 08/01/2016 - 22:38

Kasviskeitoista bataatti on kyllä ykkönen. Sitä kun keittää ison satsin, niin saa kyllä niin haluttuja eväsboxeja pakastimeen : )

Vastaa
Hannu Räty 06/01/2016 - 23:12

Ranskalainen sipulikeitto, jossa on loraus calvadosta ja pinnalla juustogratinoitua paahtoleipää. Nautitaan puolikuivan valkkarin tai kuohuviinin kera.

Vastaa
Heli-Hannele/Beach house kitchen 08/01/2016 - 22:40

Oi mitä yhdistelmiä! Todellakin, calvados voisi toimia mainiosti sipulikeitossa…: )

Vastaa
Marjo 06/01/2016 - 20:23

Nyt on vaikea valita kun niin montaa tekisi mieli. Lohikeitto voisi olla hyvää mutta
ehkä sittenkin ottaisin pholiemeen possua ja munanuudeleita. Nuo marinoidut munat näyttävät niin houkuttelevilta, että niitä ja papuja. Nyt tuli nälkä!

Vastaa
Heli-Hannele/Beach house kitchen 08/01/2016 - 22:43

Täytyy kyllä udella tuo marinoitujen (muistaakseni sherryviinietikalla…) kananmunien ohje! Voin kertoa että maistuivat aivan…delissimo!
Nuudelit toimivat itämaisissa keitoissa aina : )

Vastaa
Outi 06/01/2016 - 20:17

Täytyy sanoa, että on kyllä älyttömän hyvännäköisiä keittoja tuolla. En nyt osallistu arvontaan kun voitin jo liput tuonne toisaalta.
Ihanaa loppiaista ja mukavaa loppuviikkoa.

Vastaa
Heli-Hannele/Beach house kitchen 08/01/2016 - 22:45

Kiitos! Käypä testailemassa tuo paikka, ihastut kyllä : )
Ihanaa viikonloppua!

Vastaa
Marja 06/01/2016 - 19:29

Kookoskanakeitto

Vastaa
Heli-Hannele/Beach house kitchen 08/01/2016 - 22:46

On yksi omista suosikeista myöskin, voi keittää isomman satsin ja maku vaan syvenee lämmittäessä : )

Vastaa
Piias 06/01/2016 - 18:51

Itsetehty kasvissosekeitto koskenlaskijalla. Nam.

Vastaa
Heli-Hannele/Beach house kitchen 08/01/2016 - 22:47

Koskenlaskija ja varsinkin se maku voimakas antaa kyllä ihan mielettömän säväyksen kasviskeitoille! Nam!

Vastaa
Nelliina 06/01/2016 - 18:40

lempparisoppa on lohikeitto, siihen ei kyllästy.

Vastaa
Heli-Hannele/Beach house kitchen 08/01/2016 - 22:49

Niinpä, maistuu aina! Maailman simppeleimmät ainekset ja ei voi juurikaan epäonnistua : )

Vastaa
Nina Ritakallio 06/01/2016 - 18:35

Bouillabaisse kuuluu ehdottomasti suosikkeihin, eikä voi jättää mainitsematta myöskään tuota kermaista lohikeittoa!

nina.ritakallio(at)gmail.com

Vastaa
Heli-Hannele/Beach house kitchen 08/01/2016 - 22:50

Olen syönyt ihan tajunnan räjäyttävän boullabaissen Nizzassa ja en koskaan ole päässyt edes lähellekään samaa kotikeittiön tuotoksissa.
Mikähän se salainen ainesosa voi olla…?

Vastaa
Sanna P 06/01/2016 - 18:15

Tacokeitto, siihen tulee jauhelihaa, maissia, salsaa, chiliä, papuja ja päälle juustoraastetta ja nachoja.

Vastaa
Heli-Hannele/Beach house kitchen 08/01/2016 - 22:51

Tuo jauhelihakeittoversio kyllä maistuisi itsellekin, runsaalla chilillä ja noilla nachoilla, nam!

Vastaa
Ida 06/01/2016 - 17:58

Tom yam kum,tulinen keitto katkaravuilla 🙂

Vastaa
Heli-Hannele/Beach house kitchen 08/01/2016 - 22:52

Thaimaassa kyllä ehdoton maisteltava, merenelävät niin tämän keittiön suosikkeja : )

Vastaa
Anu 06/01/2016 - 17:23

Sopivasti mausteinen ja tulinen kasviskeitto lämmittämään pakkaspäiviä!
[email protected]

Vastaa
Heli-Hannele/Beach house kitchen 08/01/2016 - 22:56

Minäkin tykkään chilistä keitoissa ja saa olla paljon tuoreita yrttejä kuten korianteria!
Täytyykin kyllä tammikuussa tehdä enemmän taas kasviksista, keho tykkää noiden juhlakauden raskaiden ruokien jälkeen : )

Vastaa

Kommentoi