Tahmea torstaiaamu, ylös jo klo 6, tietokone tilttaa ja tekemättömät työt stressaavat. Liikenteessä ruuhkaa ja sovittuun tapaamiseen pari minuuttia myöhässä. Ei mikään maailman onnellisin hetki. Kunnes puhelimeen tulee sähköpostiviesti: Onneksi olkoon, blogipostauksesi/reseptisi Club tofu silmusalaatti sandwich ja kurpitsaranskalaiset voitti haasteemme. Nopeasti kaivamaan sähköposteista kilpailun säännöt. Oliko se tämä se syksyn jännittävin matka- ja reseptihaaste. No se oli juuri tämä se reseptikilpailu, jolla voittaja pääsee BERLIINIIN!
Kilpailun järjestäjien kaunis palaute reseptistä on varmaan kehystettävä seinälle, sillä sen voimin jaksaa blogata seuraavat 10 vuotta. ‘Kertakaikkiaan upea blogipostaus ja upea toteutus.’ KIITOS! Ja voin luvata, että tällä reseptillä kyllä saa käännytettyä vannoutuneimmankin lihansyöjän maistamaan tofua ja ihastumaan terveelliseen kasvisruokaan!
Ja Berliiniin sitten lähdetään, ja minusta tuli ihan hetkessä maailman onnellisin ruokabloggaaja. MERCI mun ihanat blogin lukijat, mahti perhe, Silmusalaatti, Jalotofu, nykyiset ja tulevat yhteistyökumppanit sekä maailman parhaimmat bloggaajakollegat! Haasteet ja kilpailut pitävät sopivasti virkeänä ja kun vastassa on kovin mahdollinen taso, niin pääsee kyllä haastamaan itseään joka kerta!
Aion tutustua tämän kaupungin ruokatarjontaan aamuvarhaisesta iltamyöhään ja nauttia ihan kaikesta vapaan viikonlopun verran! HIP HIP HURRAY! Ja saa laittaa matka- ja ruokapaikkavinkkejä Berliinistä, mikä on the trendikkäin kaupunginosa, minne mennä syömään ja mitä muuta kaupungissa tehdä. Se on enemmän kuin toivottavaa, sillä Saksa on itselleni melkein tutkimaton maa, kerran ajanut läpi koko maan autobaanoja pitkin ja muutaman kerran vaihtolennoilla pysähtynyt, joten ihan uusi seikkailu luvassa ja innolla Berliiniin lähdetään!
Juhlahetken kunniaksi piti kaivaa laivareissun tuliaiskätköistä hieman suklaatia ja sorry, joltain jää nyt saamatta jouluna nämä herkut… MERCI!
Lähti vähän lapasesta, mutta onneksi ei tarvitse vielä olla bikinikunnossa kun reissun aika on!
With ♥ from beach house kitchen
31 Kommenttia
Vautsi! Onnea meiltäkin :)) Berliiniin kyllä kelpaa mennä makumatkailemaan!
Kiitos ihanat! Ruokamatkailua luvassa ja hieman kulttuuriakin…; )
Suur onnittelut! Me olimme Berliinissä hetki sitten, varaa monta päivää aikaa, kaupunki on niin valtaisia ja aika mahti paikka kaupunkilomalle! Tekisi mieli lähteä uudelleen vaikka heti! Olen muuten just tekemässä pientä Berliiniopasta blogiin 🙂
Valtavasti kiitoksia! Seuraanpa nyt innolla blogianne ja kaikki Berliinin matkavinkit otetaan kyllä vastaan : )
Oi ihanaa, ihanaa, ihanaa, ja vielä kerran onnea tämän bloginkin kautta voitosta <3 <3. Berliini on mitä houkuttavin kaupunki, joten on kai turha kertoa, miten kade täällä olen ;)…
Voittoannosta täytyykin sitten muuten joskus vielä testata!
Ihan tuhannesti kiitoksia! Berliini on itselle tuntematon kaupunki, joten innolla odotan pääseväni tutustumaan mm. kaupungin luomuruokatarjontaan!
Onnittelut Heli, se omikin tosi herkullinen ohje?
Olikin… Heiluvassa bussissa…
Kiitos ihana Jael! Voisin ryhtyä kyllä ihan kasvissyöjäksi, jos olisi joka päivä tofua tarjolla : )
Jee mahtavaa, onneksi olkoon Heli ja olet voittosi ansainnut. Aah Merci suklaat ovat sairaan hyviä. Aikoinaan niitä sai Pandan tehtaalta ostettua isossa säkissä ja minähän ostin. 🙂
Lämmin kiitos, ei kyllä ollut voitto mielessä kun näki kilpailijoiden tuotokset, mutta nyt super onnellinen olo. Nämä Merci -suklaat on kyllä pelottavan petollisia, pitää maistaa joka lajia. Tumma marsipaani ja vaalea hasselpähkinä parhaita!
Onneksi olkoon!
Oi kiitos, ja mahtavinta viikonloppua!
Aivan mahtava uutinen Heli <3 Hurjan hienoa, että voitit ja voittosi kyllä ansaitsit hienolla annoksellasi.
Kiitos ihanainen! Tämä kyllä puskee taas tekemään näitä hommia entistä innokkaammin! Kaunista viikonloppua <3
Loistava resepti, onnea ja hauskaa matkaa! 🙂
Kiitos ihanaan bistroon, matkalle vasta keväällä 2016!
Voi miten hienoa! Onnea! Sun reseptin ja kuvat nähtyäni olinkin kyllä ihan varma kuka voittaa. Mulla on tofuun sellainen viha-rakkaussuhde, että olisi ollut myös kiva osallistua. 🙂
Kiitos ihana Tinsku! Olen joskus 90-luvulla syönyt todella pahaa tofua, siitä jäi kammo, mutta se on nyt selätetty kun saa näitä valmiiksi marinoituja tuotteita!
Onnea ihan hurjasti – ja upeaa, ihanaa Berliinin matkaa <3
Oi kiitos Lady! Matkalle tosiaan vasta ensi vuoden puolella, mutta sitähän voi fiilistellä jo nyt ja miettiä mm. hyviä ruokapaikkoja!
Vautsi! Onnittelut ansaitusta voitosta! On kyllä todella herkulliset reseptit ja houkuttelevat kuvat! 🙂
Kiitos sinulle & terkkuja Suomen herkullisimpaan keittiöön…kävin taas kuolaamassa siellä, ihanaa viikonloppua!
Tämän jo tiesinkin kun näin sun nerokkaan tofun käytön. Vilpittömät onnittelut!! 🙂
-Mika-
Kiitos ja kumarrus Pohojanmaalle! Tuntuu kivalta tällainen voitto, nyt sitten uusia reseptejä kehittelemään : )
Mukavat viikonloput lakeuksille!
Onnea onnea Heli!
Prenzlauer Berg on suosikkikaupunginosiani, paljon kivoja ravintoloita ja kahviloita.
Berliinissä on myös paljon kivoja ruokatoreja, joissa myydään erilaisten elintarvikkeiden lisäksi myös herkullisia ruoka-annoksia. Kaupunki on myös pullollaa hyviä aamiaispaikkoja. Ja hintatasokin on/oli pari vuotta sitten n. 40% edullisempi kuin vastaavissa paikoissaHelsingissä.
Kiitos lämmin & kaunis! Ja erityisesti noista vinkeistä. Tiedän myös kehen olla yhteydessä kun matka lähestyy : ) Aurinkoa & loistavia kuvaushetkiä viikonloppuusi!
Onnea! Ja raporttia matkasta!
Kiitos valtavasti! Ja ruokaraporttiahan sitten tulee, I promise…Ja mun on aika helppo valita mennäkö ruokatorille vai Hugo Bossille…; )
Onnea! Ja sun resepti oli niin hyvä. Sen nerous on siinä, että kuinka keksit tehdä jotain noin ei-tofumaista! Selätit kakikki kliseet. Ja upeat kuvat!
Berliini on hieno kaupunki, vaikka mä oonkin nähny vaan sen pikaluisteluhallin! 🙂
Oi kiitos sanoistasi! Tämä oli mielenkiintoinen reseptihaaste ja lopputulema oli todella herkullinen, vaikka itse sanonkin ; )
Maistuvaista viikonloppua myös sinne Pohjanmaalle!