Ruokatrendeistä ja mikä tarjottava on HOTTIA?

by Beachhousekitchen

HOTTIA ruokarintamalla on edelleen raakaruoka, kimchi sekä hyvinvointia ja hyvää oloa edistävät ruoat. Tärkeää on eri erikoisruokavalioiden huomioon ottaminen siten, että esimerkiksi juhlien kaikki tarjoilut ovat automaattisesti laktoosittomia ja gluteenittomia. On myös trendikästä yhdistää ja fuusioida eri keittiöitä esim. meksikolaista aasialaisin maustein.

2016_Tammertukku 027

Akseli Herlevi oli valmistanut ja kattanut herkullisen pöydän Tammer-Tukun* Outlet – myymälän tiloihin Vantaan Flamingoon. Kyseessä oli Tammer-Tukun ja Maku kitchen lifen kevät- ja kesätrendien 2016 esittely bloggaajille muutama viikko sitten.

Viime vuoden ruokatrendeistä raakaruoka jatkaa porskuttamistaan, vaikka monet sanovat buumin olevan ohi. Itse olen sitä mieltä, ettei se ole kunnolla vielä edes alkanut. Näissä raakasuklaakakuissa (tekijänä My name is cake) täytteenä minttua ja pinaattia – uskomaton yhdistelmä mutta toimi ja miten kivan värin pinaatti antaakaan täytteeseen!

Raakakakku

Raakasuklaa ja -kakut ovat tuttuja juttuja ja nyt pääsin maistamaan ensimmäistä kertaa suolaista raakaleivonnaista. Ei sanat riitä kuvaamaan miten hyviä nämä tomaatti-basilika cocktailpalat olivat!

Tammer-Tukku

Bo ssäm on sormiruokaa terveellisimmillään. Rentoja aasialaisia makuja, hauska ja näyttävä tarjoilutapa juhlapöytäänkin. Tässä alla vasemmalla salaatinlehtiin käärittyjä katkarapuja.

Tammer-Tukku

Kalatacot sopivat hyvin ennalta valmistettavaksi isommallekin juhlaseurueelle. Lohicevichellä täytetyt tacot olivat näiden bileiden hitti. Testattu on, että niitä voi syödä todella monta, hakea uudestaan ja uudestaan aina kun kokin silmä välttää.

Tammer-Tukku

Itsepuristetut voimamehut ja shotit on myös se tämän vuoden juttu. Kevään juhlissa voisi aivan hyvin tarjota alkujuomaksi virkistävän shotin tai ainakin silloin kun juhlat venyvät ja aamulla pitäisi olla silmät sirkeinä menossa! Muutenkin salaattipohjaisia juhlaruokia on helppo valmistaa etukäteen isompiakin määriä. Näyttävä ja värikäs ruoka on IN!

Tammer-Tukku

Ruoasta ruoka-astiauutuuksiin! Design by Anna Säterin Kala-apaja -sarja on kuin luotu kalanystävän keittiöön, täydellinen kesäkeittiön ilostuttuja ja väriläiskä.

Tammer-Tukku

On trendikästä tarjota ruokaa tai juomaa purkista!

Akseli Herlevi

Mustang Kamado -hiiligrilli (ks. alla) on kompaktinkokoinen ja  kelpaa vaativallekin grillaajalle. Plussaa hauduttamis- ja savustusominaisuuksista. Keraaminen sisäosa, oikea lämpötila ja hyvä ilmakierto takaavat murean ja maukkaan lopputuloksen! Leipä ja pizza myös onnistuvat kuulemma hyvin tällä pelillä tehtyinä. Kaasugrillin ja hiiligrillin yhteistalouteen tämä veikeän kaunis grilli kyllä vielä mahtuisi ja käyttöä löytyisi!

Mustang Kamado

Perhoset ovat kevään ja kesän ykkössisustustrendejä, samoin lasilyhdyt, joita kätevä DIY -osaaja valmistaa itse!
2016_Tammertukku 068

Aika hauska väriläiskä ja yksityiskohta terassille tai pihalle tuo kukka-astia alla, eikös? Kevät, tule pian!

Tammer-Tukku

*Kiitos kutsusta ja tarjoiluista Tammer-Tukku/Success Story PR

 With ♥ from beach house kitchen

Lue nämäkin

6 Kommenttia

Terhi Kananpoikien Bistro 17/03/2016 - 19:49

Hyvännäköisiä herkkupaloja! Bo ssämit ovat niin hyviä.. Toki noi kaikki! ?

Vastaa
Beachhousekitchen 18/03/2016 - 19:06

Oli herkkuja! Paljon inspiraatiota omaankin keittiöön : )

Vastaa
52weeksofdeliciousness 16/03/2016 - 08:24

Ihania herkkuja! voi harmi kun en päässyt paikalle 🙂 ja Akselikin on niin symppis!

Vastaa
Beachhousekitchen 16/03/2016 - 10:08

Niin oli, ja Akseli rulaa! Tilaisuuksien tarjottavista aina syntyy itsellekin uusia ahaa-elämyksiä ja koekeittiössä kovasti testaillaan, miten saada edes lähellekään samanmakuisia noista tomaatti-basilika cocktailpaloista!

Vastaa
Outi 15/03/2016 - 17:18

Tuo oli kyllä niin onnistunut tapahtuma. Ruoka oli aivan älyttömän hyvää. En yleensä ole mikään raakaruoan ystävä, mutta olisin voinut syödä kaikki nuo tomaatti-basilica palat ja raakasuklaaleivokset.

Vastaa
Beachhousekitchen 16/03/2016 - 10:10

Sanopa muuta, nyt oli sen verran hyvät raakaherkut, että niitä on taas itsekin alettava tehtailemaan. Ja jos kevätväsymystä on ilmassa, niin tujakka inkivääri-sitruuna shotti auttaa : )

Vastaa

Kommentoi