Tunnelmia lähi- ja luomuruokamessuilta

by Beachhousekitchen

Kevät saapui messukeskukseen ja sen myötä myös luomu- ja lähiruokamessut. Jos asut pääkaupunkiseudulla tai olet sattumoisin täällä vierailemassa, niin nyt kannattaa suunnata messukeskukseen, sillä tarjolla ovat parhaimmat kevätmessut koskaan. Itse jätin nämä väliin viimeiset pari vuotta laimean tarjonnan vuoksi, mutta tänä vuonna – onpa mahtavaa yllättyä että nyt on löytynyt se punainen lanka. Tarjonta on laadukasta ja itse ainakin nautin jokaisen osaston tarjonnasta. Mukana on laajahko lähi- ja luomuruoan osasto ja paljon paljon muuta nähtävää! Pihatrendeistä ja sisustuksesta on postausta tulossa myöhemmin.

Inspiroidu näistä kuvista, mukana mm. munamies, luomukahvia, suomalaista luomukvinoaa, luomusuklaata, laadukkaita luomuöljyjä – ja hernevalmisteita, juustoja, vinegrettejä ja valkosipulivalmisteita. Pari kuvaa myös Vuoden kokki ja Vuoden tarjoilija – kilpailuista sekä kilpailijoiden annoksista. Nousipa hetkessä tarjoilijan työn arvostus, kun näki mitkä vaatimukset työssä on ja mikä uskomaton osaaminen ja ongelmanratkaisukyky näiltä salin taitureilta löytyy!

Menkää ihmeessä messuille fiilistelemään, nauttimaan lukuisista maistiaisista sekä hankkimaan viikonlopun herkut kotiin! Lauantaina on Vuoden kokki 2010 Mika Palosen á 5,- /kpl katuruoka-annoksia (mm. ribsejä, hot dogeja) tarjolla, joten saavu paikalle vatsa vaativana ja varsin tyhjänä 😆

Aukioloajat

Lauantai  28.3.2015, klo 9-18
Sunnuntai  29.3.2015, klo 10-17

Suomalainen luomukvinoa Silmu salaatti ruosteiset tyokalat pastakone Philipsin pastaa Ronttosrouvan herkkuja Pacari Pacarin raakasuklaa myssypellolta hernerouhe Hampusta suklaata Munamies Maatalon jaatelo Mokkapuu kahvipaahtimo
ruukkikylän vinegretet

Ruukkikylan herkut

Sikke ja Risto Sasu Laukkanen Vuoden tarjoilija kilpailu Vuoden tarjoilija

Turo väärti

Ville korhonen ravintola savoy

Street food menu

With ♥ from beach house kitchen

Lue nämäkin

6 Kommenttia

Outi 27/03/2015 - 16:06

On tuolla mahtanut olla ihania tuoksuja ja makuja joka puolella.
Oikein mukavaa viikonloppua ☆

Vastaa
Heli-Hannele/Beach house kitchen 28/03/2015 - 11:25

Kiitos! Oli mukava tunnelma, tänään uudestaan pihajuttuja katsomaan! Ihanaa lauantaita ; )

Vastaa
MarikaH 27/03/2015 - 15:47

Minulla meni messut ihan kivien ja perennan juurakoiden katseluksi, kiva saada sinulta kooste ruokapuolen tarjonnasta 🙂 Kiitos lipuista!

Vastaa
Heli-Hannele/Beach house kitchen 28/03/2015 - 11:29

Tänään lauantaina tosiaan tuota pihapuolen tarjontaa lähdetään katsastamaan! Mukavaa viikonloppua!

Vastaa
Jael 27/03/2015 - 15:22

Onpas ihana tarjonta messuilla:)Ja hyvät kuvat:)

Vastaa
admin 28/03/2015 - 11:31

Kiitos! Jäi tosiaan monta mukavaa juttua käteen näiltä messuilta…Kaunista viikonloppua sinne kauas!

Vastaa

Kommentoi