
Beach house kitchen -blogista tervehdys!
Olen Heli-Hannele ja kokkailen hyväntuulisessa Beach house kitchen -ruokablogissa, jossa suositaan sesonkeja, luodaan intohimolla ja nautinnolla maukkaita makuja ja kauniita annoksia. Ruoan pitää maistua hyvältä ja se saa myös näyttää houkuttelevalta.
Blogin kirjoittamisen aloitin kesällä 2014 ja ruokareseptien lisäksi blogista löytyy myös ravintolavisiittejä, matkoja, uutuustuote- ja kirjaesittelyitä, hotellitestauksia, menovinkkejä ja tapahtumia, hyvinvointia, ruuhkavuosieloa sekä vähän kauneuttakin.
Blogista löytyy melkein koko maailma lautasella, paljon mm. intialaista, thaimaalaista, skandinaavista, meksikolaista, japanilaista, espanjalaista ja italialaista ruokaa! Ruokatrendeistä poimitaan ne maukkaimmat ja blogista löytyy vuosi vuodelta enemmän kasvisruokaa.
Olen tykännyt touhuta keittiössä pienestä lähtien ja jo parin vuoden ikäisenä halusin seurata mummon karjalanpiirakoiden leipomista makuupussissa pirtin pöydällä. Karjalaisen mummon peruina ovat karjalaiset leivonnaiset kuten sultsinat, karjalanpiirakat ja lanttukukot jääneet vahvasti myös omaan keittiöön.
Ruoka ammattina ei vielä parikymppisenä kiinnostanut, joten kauppatieteiden maisterin tutkinto auttoi ensin rakentamaan uraa viestinnän, markkinoinnin ja tapahtumatuotannon saralla. Itseoppinut kotikokki minusta tuli näiden vuosien aikana ja blogimaailma vei sitten kokonaan mukanansa.
Ruoka ei ole ainoastaan polttoainetta, vaan elän syödäkseni hyvin ja nautinnollisesti. Sitä ilosanomaa haluan julistaa myös blogini kautta: kuka tahansa oppii valmistamaan ravintolatasoista ruokaa kotonansa hyvien reseptien innoittamana!
Vaikka kategorisoin itseni sekasyöjäksi, on kasvisten ja kalan kulutus perheessäni nykyään suurempaa kuin lihan. Laadukasta, monipuolista, eettisesti tuotettua, sesongit huomioivaa, hyvää oloa tuovaa ja taloudellista – siinä muutama avainsana kuvaamaan ruokablogiani.
Inspiroidun trendeistä, sesongeista, uutuustuotteista, ravintoloiden innovatiivisista annoksista, muista blogeista, ystävien laittamasta ruoasta sekä ruokalehdistä ja -ohjelmista.
Lempimakuni tulevat aasialaisesta, italialaisesta ja japanilaisesta keittiöstä.
Voisin syödä joka päivä sushia, blinejä, pehmeäkuorisia rapuja, juustoja, pad thaita, mätitahnaa, äidin tekemiä lihapullia, lanttukukkoa, pizzaa ja risottoja. Eli kaikkea maan ja taivaan väliltä!
En tuomitse ruoanlaittoa helpottavia valmisteita, sillä aina ei ehdi tehdä kaikkea itse.
Missioni on valmistaa niin herkullisia kasvisruokia, joilla käännytetään vannoutuneinkin pihvien syöjä.
Haluan tarjota lukijoille ja reseptien etsijöille toimivia ja koukuttavia ohjeita, jotta he palaavat takaisin uudestaan ja uudestaan!
Ilahdun suuresti kaikesta palautteesta, kerro jos olet löytänyt lempireseptisi blogistani tai jos kaipailet jotakin, mitä en ole vielä kokannut. Laita viestiä: info@beachhousekitchen.fi.
♥:lla Heli-Hannele
P.S. Voit seurata blogiani näissä sosiaalisen median kanavissa: @beachhousekitchen ja
www.facebook.com/beachhousekitchen
