Uusimmat
JOULU KYLPYLÄHOTELLISSA – Break Sokos Hotel Bomba ja...
PARMIGIANO REGGIANO – neljä herkullista reseptiä
SINIHOMEJUUSTODIPPI
Glögi maistuu tänä jouluna mustikalta ja Kyrön giniltä...
PORKKANALAATIKKO FETA-PISTAASI CRUMBLELLA
Savustettu kalkkuna & karpalohilloke
KUOHKEA MÄTIMOUSSE
SUSHIA JOULUPÖYTÄÄN SALAATIN MUODOSSA
MITÄ UUTTA TUKHOLMASSA? Vinkit antoisimpaan laivareissuun Siljan laivoilla
VISIT SAIMAA: Vikkelästi Mikkeliin ihan mistä vain –...
  • Etusivu
  • Reseptit
    • Alkuruoat ja pikkusuolaiset
    • Brunssiruokia
    • Katukeittiöstä
    • Nopeat arkiruoat
    • Sesonkiruokaa
    • Makuja maailmalta
    • Salaatit ja keitot
    • Pastaruoat
    • Grilliruoat
    • Kalaruokia
    • Mereneläviä
    • Kasvisruokaa
    • Kanaruokia
    • Liharuokia
    • Gluteenittomat
    • Leivonta
    • Jälkiruoat
    • Juomat
  • Ravintolaelämykset
    • Ravintolaelämykset

      JOULU KYLPYLÄHOTELLISSA – Break Sokos Hotel Bomba ja…

      02/01/2023

      Ravintolaelämykset

      Glögi maistuu tänä jouluna mustikalta ja Kyrön giniltä…

      20/12/2022

      Ravintolaelämykset

      MITÄ UUTTA TUKHOLMASSA? Vinkit antoisimpaan laivareissuun Siljan laivoilla

      07/07/2022

      Ravintolaelämykset

      Taidokas Daruma Museokadulla on aasialaisten makujen keidas

      23/11/2021

      Ravintolaelämykset

      UPEASTI UUDISTUNUT KIMMEL: Nykykarjalaisen luksuksen jäljillä Pielisjoen rannalla

      04/09/2021

  • Makumatkat
    • Makumatkalla

      JOULU KYLPYLÄHOTELLISSA – Break Sokos Hotel Bomba ja…

      02/01/2023

      Makumatkalla

      Glögi maistuu tänä jouluna mustikalta ja Kyrön giniltä…

      20/12/2022

      Makumatkalla

      MITÄ UUTTA TUKHOLMASSA? Vinkit antoisimpaan laivareissuun Siljan laivoilla

      07/07/2022

      Makumatkalla

      VISIT SAIMAA: Vikkelästi Mikkeliin ihan mistä vain –…

      15/06/2022

      Makumatkalla

      Takaisin Tallinnaan: Suklaata & samppanjaa seurassa parhaimmassa

      14/05/2022

  • Lifestyle
    • Lifestyle

      MITÄ UUTTA TUKHOLMASSA? Vinkit antoisimpaan laivareissuun Siljan laivoilla

      07/07/2022

      Lifestyle

      Lehmonkärki Resort Huvila 4 eläinten kanssa matkustaville ja…

      22/10/2021

      Lifestyle

      Lasten kanssa Ahvenanmaalla – SUOSIKKIKOHTEET KESÄLLÄ 2021

      30/06/2021

      Lifestyle

      SAVUKALARULLAT JA PASTASALAATTI – Helppoja juhlatarjottavia

      06/05/2021

      Lifestyle

      TAPASLAUTA JUHLAAN JA ARJEN IKIMUISTOISIIN HETKIIN

      29/04/2021

  • Yhteistyössä tehtyä
    • Kaikki yhteistyöt
    • K-Ruoka
    • FLORA -kasvien voimalla
  • INFO
    • Blogin takana
    • KIINNOSTAAKO BLOGIYHTEISTYÖ?
    • Ota yhteyttä
    • TIETOSUOJASELOSTE
Beach house kitchen
-Ruoka & Lifestyle-

Blogin takana

by Beachhousekitchen 08/08/2013
kahluatryffelt suklaa

 Beach house kitchen -blogista tervehdys!

Olen Heli-Hannele ja kokkailen hyväntuulisessa Beach house kitchen -ruokablogissa, jossa suositaan sesonkeja, luodaan intohimolla ja nautinnolla maukkaita makuja ja kauniita annoksia. Ruoan pitää maistua hyvältä ja se saa myös näyttää houkuttelevalta.

Blogin kirjoittamisen aloitin kesällä 2014 ja ruokareseptien lisäksi blogista löytyy myös ravintolavisiittejä, matkoja, uutuustuote- ja kirjaesittelyitä, hotellitestauksia, menovinkkejä ja tapahtumia, hyvinvointia, ruuhkavuosieloa sekä vähän kauneuttakin.

Blogista löytyy melkein koko maailma lautasella, paljon mm. intialaista, thaimaalaista, skandinaavista, meksikolaista, japanilaista, espanjalaista ja italialaista ruokaa! Ruokatrendeistä poimitaan ne maukkaimmat ja blogista löytyy vuosi vuodelta enemmän kasvisruokaa.

Olen tykännyt touhuta keittiössä pienestä lähtien ja jo parin vuoden ikäisenä halusin seurata mummon karjalanpiirakoiden leipomista makuupussissa pirtin pöydällä. Karjalaisen mummon peruina ovat karjalaiset leivonnaiset kuten sultsinat, karjalanpiirakat ja lanttukukot jääneet vahvasti myös omaan keittiöön.

Ruoka ammattina ei vielä parikymppisenä kiinnostanut, joten kauppatieteiden maisterin tutkinto auttoi ensin rakentamaan uraa viestinnän, markkinoinnin ja tapahtumatuotannon saralla. Itseoppinut kotikokki minusta tuli näiden vuosien aikana ja blogimaailma vei sitten kokonaan mukanansa.

Ruoka ei ole ainoastaan polttoainetta, vaan elän syödäkseni hyvin ja nautinnollisesti. Sitä ilosanomaa haluan julistaa myös blogini kautta: kuka tahansa oppii valmistamaan ravintolatasoista ruokaa kotonansa hyvien reseptien innoittamana!

Vaikka kategorisoin itseni sekasyöjäksi, on kasvisten ja kalan kulutus perheessäni nykyään suurempaa kuin lihan. Laadukasta, monipuolista, eettisesti tuotettua, sesongit huomioivaa, hyvää oloa tuovaa ja taloudellista – siinä muutama avainsana kuvaamaan ruokablogiani.

Inspiroidun trendeistä, sesongeista, uutuustuotteista, ravintoloiden innovatiivisista annoksista, muista blogeista, ystävien laittamasta ruoasta sekä ruokalehdistä ja -ohjelmista.

Lempimakuni tulevat aasialaisesta, italialaisesta ja japanilaisesta keittiöstä.

Voisin syödä joka päivä sushia, blinejä, pehmeäkuorisia rapuja, juustoja, pad thaita, mätitahnaa, äidin tekemiä lihapullia, lanttukukkoa, pizzaa ja risottoja. Eli kaikkea maan ja taivaan väliltä!

En tuomitse ruoanlaittoa helpottavia valmisteita, sillä aina ei ehdi tehdä kaikkea itse.

Missioni on valmistaa niin herkullisia kasvisruokia, joilla käännytetään vannoutuneinkin pihvien syöjä.

Haluan tarjota lukijoille ja reseptien etsijöille toimivia ja koukuttavia ohjeita, jotta he palaavat takaisin uudestaan ja uudestaan!

Ilahdun suuresti kaikesta palautteesta, kerro jos olet löytänyt lempireseptisi blogistani tai jos kaipailet jotakin, mitä en ole vielä kokannut. Laita viestiä: info@beachhousekitchen.fi. 

♥:lla Heli-Hannele

P.S. Voit seurata blogiani näissä sosiaalisen median kanavissa: @beachhousekitchen ja
www.facebook.com/beachhousekitchen


Beach house kitchen

Beach house kitchen

Heli-Hannele Pehkonen

Hei, kiva kun tulit vierailulle blogiini!
Olen Heli-Hannele, intohimoinen ruokareseptien tehtailija, bloggaaja, sisällöntuottaja ja yrittäjä. Löydät blogistani kekseliäitä ja inspiroivia ruokaohjeita sekä rakkaudella tehtyä ruokaa - aina maku edellä. Kirjoitan ruoasta ja elämästä sen ympärillä, kokkaan ja valokuvaan. Elän ruokanautintojen tahdittamaa perhe-elämää, jossa 3-vuotias poikani vilahtelee silloin tällöin. Aina kun mahdollista reissaamme makunautintojen perässä kotimaassa ja maailmalla. Ruokarakkaus on roihunnut blogissa jo reilut 4 vuotta ja vuonna 2017 Beach House Kitchen valittiin kymmenen parhaimman suomalaisen ruokablogin joukkoon/ Cision. 

 

Teen mielelläni yhteistyötä eri yritysten kanssa, ota rohkeasti yhteyttä:

 info@beachhousekitchen.fi.

Valittu Suomen top 10- ruokablogien joukkoon

Mukana 40+ blogeissa

Uusimmat

  • JOULU KYLPYLÄHOTELLISSA – Break Sokos Hotel Bomba ja nykykarjalainen luksus

    02/01/2023
  • PARMIGIANO REGGIANO – neljä herkullista reseptiä

    27/12/2022
  • SINIHOMEJUUSTODIPPI

    21/12/2022
  • Glögi maistuu tänä jouluna mustikalta ja Kyrön giniltä – Original Sokos Hotel Lakeus Staycation-kohteena

    20/12/2022
  • PORKKANALAATIKKO FETA-PISTAASI CRUMBLELLA

    14/12/2022
  • Savustettu kalkkuna & karpalohilloke

    07/12/2022

Instagram

Tilaa uusimmat postaukset, reseptit ja ideat suoraan sähköpostiisi!

  • Facebook
  • Instagram
Footer Logo

@2019 - www.beachhousekitchen.fi. Kaikki oikeudet pidätetty.


Ylös
Beach house kitchen
  • Etusivu
  • Reseptit
    • Alkuruoat ja pikkusuolaiset
    • Brunssiruokia
    • Katukeittiöstä
    • Nopeat arkiruoat
    • Sesonkiruokaa
    • Makuja maailmalta
    • Salaatit ja keitot
    • Pastaruoat
    • Grilliruoat
    • Kalaruokia
    • Mereneläviä
    • Kasvisruokaa
    • Kanaruokia
    • Liharuokia
    • Gluteenittomat
    • Leivonta
    • Jälkiruoat
    • Juomat
  • Ravintolaelämykset
    • Ravintolaelämykset

      JOULU KYLPYLÄHOTELLISSA – Break Sokos Hotel Bomba ja…

      02/01/2023

      Ravintolaelämykset

      Glögi maistuu tänä jouluna mustikalta ja Kyrön giniltä…

      20/12/2022

      Ravintolaelämykset

      MITÄ UUTTA TUKHOLMASSA? Vinkit antoisimpaan laivareissuun Siljan laivoilla

      07/07/2022

      Ravintolaelämykset

      Taidokas Daruma Museokadulla on aasialaisten makujen keidas

      23/11/2021

      Ravintolaelämykset

      UPEASTI UUDISTUNUT KIMMEL: Nykykarjalaisen luksuksen jäljillä Pielisjoen rannalla

      04/09/2021

  • Makumatkat
    • Makumatkalla

      JOULU KYLPYLÄHOTELLISSA – Break Sokos Hotel Bomba ja…

      02/01/2023

      Makumatkalla

      Glögi maistuu tänä jouluna mustikalta ja Kyrön giniltä…

      20/12/2022

      Makumatkalla

      MITÄ UUTTA TUKHOLMASSA? Vinkit antoisimpaan laivareissuun Siljan laivoilla

      07/07/2022

      Makumatkalla

      VISIT SAIMAA: Vikkelästi Mikkeliin ihan mistä vain –…

      15/06/2022

      Makumatkalla

      Takaisin Tallinnaan: Suklaata & samppanjaa seurassa parhaimmassa

      14/05/2022

  • Lifestyle
    • Lifestyle

      MITÄ UUTTA TUKHOLMASSA? Vinkit antoisimpaan laivareissuun Siljan laivoilla

      07/07/2022

      Lifestyle

      Lehmonkärki Resort Huvila 4 eläinten kanssa matkustaville ja…

      22/10/2021

      Lifestyle

      Lasten kanssa Ahvenanmaalla – SUOSIKKIKOHTEET KESÄLLÄ 2021

      30/06/2021

      Lifestyle

      SAVUKALARULLAT JA PASTASALAATTI – Helppoja juhlatarjottavia

      06/05/2021

      Lifestyle

      TAPASLAUTA JUHLAAN JA ARJEN IKIMUISTOISIIN HETKIIN

      29/04/2021

  • Yhteistyössä tehtyä
    • Kaikki yhteistyöt
    • K-Ruoka
    • FLORA -kasvien voimalla
  • INFO
    • Blogin takana
    • KIINNOSTAAKO BLOGIYHTEISTYÖ?
    • Ota yhteyttä
    • TIETOSUOJASELOSTE