UUSIN SILMIN UUDELLE VUOSIKYMMENELLE

by Beachhousekitchen

Yhteistyössä Specsaversin kanssa

Tervetuloa uusi vuosi ja ihan uusin silmälasein! Pääsin yhteistyössä Specsaversin kanssa tutkituttamaan näköni, jotta maailma näyttäisi tarkemmalta ja valitsemaan ne silmälasikehykset, joilla pääsisin eroon silmälasikammostani. Täydellinen yhteistyökuvio ja olen oikein tyytyväinen lopputulokseen ♥

Totta puhuakseni olen hieman hävennyt käyttää silmälaseja, sillä oikean puoleisen silmän vahva plussa on aiemmissa lukulaseissa näkynyt selvästi paksumpana linssinä ja saanut silmän näyttämään tuplasti isompana. Ehkä turhamaista, myönnän. Pystyin sinnittelemään vasemman silmän hyvän näön voimin nelikymppiseksi lukulaseja tarviten vain silloin, kun luin todella miniriikkistä tekstiä. Pari vuotta sitten sitten lähinäkö huononi dramaattisesti ja vahvimmillakaan markettikakkuloilla lukeminen ei enää onnistunut, joten hommasin lukulasit. Silloin optikko ehdotteli myös monitehojen hankkimista, mutta en uskaltanut, kuvittelin selviäväni ilman. Nyt viimeisen vuoden aikana jopa television tekstien luku on vaatinut silmien siristelyä, joten aika monitehoille olisi juuri nyt.

SPECSAVERS OPTIKKO ESPOO AINOA

Kun Espoon Kauppakeskus AINOA uudistui upeasti loppuvuonna ja sinne avattiin valoisa Specsavers -liike, oli se oma valintani pääkaupunkiseudun toimipaikoista.

Specsavers Optikko Ainoa sijaitsee siis 2. kerroksessa Länsituulen kävelykadulla (Tapionaukio 4) ja sisäänkäynti liikkeeseen on ulkokautta. Pitkät aukioloajat ma-pe klo 10-20 sekä lauantaisin klo 10-18 ja sunnuntaisin 12-18 mahdollistavat sen, että aikoja löytyy ja tarkastukseen pääsee nopeastikin.

Silmälasien hankintaprosessi alkaa siis ajanvarauksella ja helpoiten se hoituu netin varausjärjestelmästä.

KOKONAISVALTAINEN NÄÖNTUTKIMUS – MITÄ SE TARKOITTAA

Kokonaisvaltaiseen näöntutkimukseen sisältyy digitaalinen silmänpohjakuvaus ja silmäpaineenmittaus. Niiden ansiosta optikko pystyy arvioimaan silmien terveydentilan ja havaitsemaan varhaisia merkkejä mahdollisista vakavista sairauksista, kuten glaukoomasta ja jopa diabeteksesta.

Jos kuvista selviää jotakin jatkotutkittavaa, niin erikoiskoulutetut optikot ohjaavat asiakkaan silmälääkärille. Näöntutkimusta suositellaan kahden vuoden välein tehtäväksi, samoin silmälääkärillä käyntiä, jotta mahdolliset muutokset havaitaan varhaisessa vaiheessa. Kiitollisena pääsin tästä tutkimuksesta tervein silmin näöntarkastukseen, eli silmänpohjat ja silmäpaineet olivat kunnossa.

KEHYSTEN VALINTA

Specsaversin valikoimista löytyy design-kehyksiä kuten Balmain, DAY Birger & Mikkelsen, Viktor & Rolf, Ivana Helsinki ja Tiger of Sweden. Lähdin lasien hankintareissulle mielessäni jo aiemmin netistä pongaamani Scandimanian muoviset kehykset, mutta nepä eivät sitten istuneetkaan omille kasvoille. Specsavers -liikkeessä sain rauhassa katsella eri malleja ja sovitella, mutta sain myös makutuomariapua ystävälliseltä henkilökunnalta, sillä lopulta minulla oli kolmet eri kehykset ja pidin niistä kaikista. Voi valinnan vaikeutta!

Koska elämä on kaiken näkemisen arvoista ja pitää uskaltaa näkyä, niin valintani olivat oikean puoleisen kuvan (yllä) malli ja merkki Viktor-Rolf (VR 11). Hopean sijaan kultaa, enpä olisi uskonut, mutta näin se mieli muuttuu. Persoonalliset ja omiin hieman korkeisiin poskipäihin juuri täydellisesti istuvat. Tähän kehysmalliin oli mahdollista saada “ohuemmat ja kevyemmät linssit” kun oikeassa silmässä on korkea voimakkuus – myyntipuheiden mukaan jopa 40 % ohuemmat ja kevyemmät linssit ja paljon mukavammat käyttää. Kyllä kiitos! Tämän linssimallin hintaan sisältyi myös UltraClear -pinnoite.

SUPERDIGITAL lifestyle -linssit

Silmälaseihini tuli myös extrana SuperDigital-ominaisuus: SuperDigital on uusi jokapäiväiseen käyttöön tarkoitettu linssi, joka on kehitetty digitaalisen elämäntyylin tarpeisiin. Se on moniteholinssi, jonka ainutlaatuinen linssitekniikka on suunniteltu erityisesti tukemaan muuttuvia visuaalisia tarpeita koko päivän ajan. Linssin ansiosta erilaisten digitaalisten laitteiden käyttö on entistä mukavampaa, selkeämpää ja rennompaa.

SuperDigital-linssit antavat käyttäjälle luonnollisen, selkeän ja häiriöttömän näkökyvyn koko päivän ajaksi sekä tehostavat samalla digitaalisten laitteiden käyttöä. Linsseissä on pysty- ja vaakasuuntaan laajennettu lukualue, joka helpottaa sekä painetun että digitaalisen sisällön katselua. Kohde nähdään sekä digitaalilaitteissa että painetussa materiaalissa terävästi ja näkö pysyy dynaamisena sekä katseen kohdistaminen eri etäisyyksille käy nopeasti. Vaivaton tarkennus mahdollistaa pään ja kehon luonnollisen asennon käytettäessä kannettavia laitteita tai tehtäessä tavanomaisia päivittäisiä askareita. Uusi linssidesign takaa parhaan mahdollisen näöntarkkuuden älypuhelimelle ja digitaalisille laitteille, ja tarjoaa erittäin tarkan näkökyvyn kaikissa tilanteissa ja kaikilla etäisyyksillä ( (lähde: Specsavers).

REILUSSA VIIKOSSA UUDET LASIT

Näöntarkastuksesta meni noin viikko, kun uudet lasini saapuivat ja pääsin sovittamaan niitä. Olin varautunut kaatuilemaan ja jonkin sortin migreeniin silmien tottuessa uusiin laseihin, mutta sopeutuminen ja oppiminen moniteholaseihin kävikin nopeammin mitä olin odottanut. Sain hyvät ohjeet kuinka kohdistaa katse monitehoissa ja sain heti kiinni kuinka ne toimivat, eikä tullut edes päänsärkyä! Nyt näen entistä selvemmin kirjoittaa ja lukea, kaupassakin ilkeää kävellä kauniit lasit päässä, onnellinen ja todella tyytyväinen siis olen uuteen ilmeeseen ja näkötehoihin.

Loistava palvelu, ammattitaitoinen henkilökunta, asioinnin sujuvuus ja nopeus – todella suosituksen arvoinen liike Ainoassa ja jos silmälasien hankinta on juuri nyt ajankohtainen, lue lisää Specsaversin hinnoittelusta sekä viimeisimmät kampanjat ja tarjoukset! Kiitos ♥

Lue nämäkin

7 Kommenttia

Tiia 04/02/2020 - 19:34

Niin mageet noi rillit sulla, samalla eleettömät, mutta kuitenkin näyttävät. Vois himoittaa samanlaiset vastaavat, pitäisiköhän varata aika Specsaverisille, josta meidän koko perhe ostaa rillit.

Ihanaa viikon jatkoa Heli. <3

Vastaa
Beachhousekitchen 19/02/2020 - 07:54

Näissä on kivasti jujua, ovat ajattomat mutta silti kivan näyttävät – tyytyväinen siis olen ollut!

Vastaa
Outi 04/02/2020 - 18:40

On kyllä kuin tehty sinulle nuo pokat. Täydellinen valinta. Kohta se on itsekin luovutettava ja mentävä hankkimaan kunnon lukulasit. Nyt vielä sain marketista toimivat 🙂
Ihanaa tiistaita kaunotar <3

Vastaa
Beachhousekitchen 19/02/2020 - 07:55

Kiitos <3 Olen aina sanonut että kannattaa nauttia ja olla onnellinen niin kauan kuin näkee, mutta ihan uusi oma maailmansa aukeaa myös lasien kautta : )

Vastaa
Taru 04/02/2020 - 07:40

Niin hyvännäköiset lasit ja nainen!! Ihanaa viikkoa Heli <3<3

Vastaa
Tuuli - Lumo Lifestyle 03/02/2020 - 20:20

Hyvältä näyttää! Minulla on samat linssit ja toiset V&R pokat, näillä näkee ja näkyy. Silmäpohjan kuvauksesta ohjattiin läkkän takia sekä yleislääkärin, että silmälääkäriin. Läikkä osoittautui vaarattomaksi pigmentiksi, muymtta yleislääkärillä todettiinkin verenpainetta joten silmäturkimuksen perusteella voidaan päätyä ihan jonkin muun toteamiseen.

Vastaa
Beachhousekitchen 19/02/2020 - 07:56

Sinulla ihan nappivalinnat myöskin! On kyllä tärkeää myös silmän terveyden tutkimus ja säännöllisesti.

Vastaa

Kommentoi