AINA YLLÄTTÄVÄ JA HEHKEÄ 30-V!

by Beachhousekitchen

Kaupallisessa yhteistyössä K-ruoan kanssa

On juuri pyöreitä täyttävä K-kaupan oma Pirkka-tuotesarja. Koko kansan tuotemerkki sisältää jo yli 2 500 tuotetta ja omat muistikuvat Pirkasta juontavat 80-luvun lopulle. Silloin syötiin Pirkka-majoneesilla voideltuja paahtoleipiä ja tehtiin sipulikeitolla ja kermaviilillä maustettuja jauhelihapihvejä. Pirkka-tuotteet tuntuivat laadukkailta jo tuolloin ja niihin syntyi omanlainen siteensä, ennen kuin varsinainen kauppojen omien brändien markkinoille tulo alkoi. Vieläkin ’Ole tarkka, ota Pirkka’ jää helposti soimaan päähän ja hymyilyttää.

Pirkka 30-v

Pirkka-tuotesarja on yllättävä, se uudistuu jatkuvasti ja uutuuksia tulee markkinoille joka kuukausi. Tänä vuonna mm. trendikkäät granaattiomenan siemenet tulivat valikoimiin (kuinka kätevää) ja herkulliset maidottomat jäätelöt valloittivat oman ja läheistenkin sydämet!

Pirkan erittäin maukas salaattijuusto yrttisessä öljyssä on arjen suosikki niin salaateissa kuin piiraissa.

Pirkka 30-v

Pirkka Parhaat -sarja taas on ihan luksusta, sieltä Halloumi-juusto, Gouda ja aito mozzarella ovat omien herkkuhetkien aatelisia. Puhumattakaan niistä täytetyistä tuoreravioleista, joilla saa parissa minuutissa lounaan pöytään. En olekaan itse tehnyt täytepastaa sen jälkeen, kun Pirkan kolme herkullista raviolimakua tulivat markkinoille!

Pirkka 30-v

30-v syntymäpäivän kunniaksi katoin juhlapöytään omista Pirkka-lemppareista kokoa itse -salaatin. Ideana on tarjota perussalaattiaines yhdeltä isolta tarjottimelta ja lisätä siihen täytteet ja kastikkeet oman maun mukaan.

Kun on monenlaista allergiaa ja ruokavaliota, niin juhlapöydän buffetsalaatti on kätevä vastaus niihin! Kasvisruokavalioinen löytää omansa, samoin erillisiin astioihin laitetut täytteet ainesosamerkinnöin ja omine ottimineen sopivat myös tarkempaa huomioimista vaativille keliaakikoille.

Pirkka 30-v

En taida olla ainoa, joka pettyy noihin kaupan ns. tuoresalaattiruukkuihin kerta kerran jälkeen, nehän nuukahtavat hetkessä! Omaan arkeen ja juhlaankin ovat helpotusta tuoneet käyttövalmiit Pirkan salaattisekoitukset. Niitä on laaja valikoima caesar-salaatista tex mex-salaattiin.

Pirkka 30-v

On vaikea nimetä vain yhtä suosikkituotetta, mutta ilman Pirkan sipulikeittoa ei synny herkkulihapullia tai -pihvejä. Kuinka moni ei mukamas ole vielä törmännyt tähän reseptiin? Sillä syntyivät nostalgiset sipulikeittolihapullat italialaistyyppiseen salaattiin!

Pirkka 30-v

Pirkka 30-v

Juhlasalaatti

Tulosta resepti
Nutrition facts: 200 calories 20 grams fat

Ainesosat:

Pirkka heti käyttövalmiit Sesonkisalaattisekoitus 200 g 

Ranskalainen salaattisekoitus 150 g

Pirkka Espanjalainen miniluumutomaatti 250 g

Pirkka salaattijuustokuutiot öljymarinadissa (laktoositon)

Pirkka puolikuivatut tomaatit 295 g/180 g

Pirkka Grana Padano juustolastut

Pirkka kylmäsavustettu kirjolohifilee 150 g

Ohje:

  • Itse tehdyt lihapullat
  • Pirkka Parhaat Ravioli mozzarella-tomaatti-basilika 250 g
  • Pirkka Appelsiininen salaattikastike 270 ml (laktoositon, gluteeniton)
  • Pirkka Ciabatta esipaistettu italialainen maalaisleipä, jota paistetaan n. 12 minuuttia 200-asteisessa uunissa
  • Pirkka Parhaat Grissini, italialaisia seesaminsiemenillä maustettuja leipätikkuja 120 g.

Pirkka 30-v

Onnea siis Pirkka 30 vuotta! Varsinainen juhlapäivä on 1. syyskuuta Pirkan päivänä, vaikka koko vuosi onkin nimetty 30-vuotisjuhlavuodeksi.Pirkka 30-v

Juhlavuoden aikana tulee myyntiin noin 30 juhlakuosillista tuotetta, joiden kuosin on suunnitellut kuvittaja ja suunnittelija Janine Rewell. Aika makea kuosi vai mitä?

Mikä on muuten sinun oma suosikkisi Pirkka-sarjan valikoimasta?

P.S. Heinäkuun lähiruoka-arvontaan tuli valtavasti vastauksia – ISO kiitos ja halaus osallistuneille – ja olipa siellä monta omaakin lähiruokatuotesuosikkia mainittu. Keskon 30 euron lahjakortin voitti vastaaja nimimerkki Mummo. Voittaja saa pian sähköpostia ja postitse lahjakortin. ONNEA!

With ♥ from beach house kitchen

Lue nämäkin

11 Kommenttia

SALAATTIA PURKISTA VOILÀ! | Beach house kitchen 17/05/2017 - 10:18

[…] kesänä tarjosin pihajuhlien salaattibuffetissa erikseen kaikki täytteet omissa kulhoissansa, joista jokainen vieras sai koota oman salaattinsa. […]

Vastaa
Jael 02/08/2016 - 19:18

Onnea Pirkalle:) Pirkan tuotteet ovat hyviä;olen käyttänyt aina Suomessa ollessa ja siellä asuessa:) Granaattiomenan siemenet-valmiiksi putsattu? Jos niin niin loistavaa.Täällähän on myynnissä pieniä laatikoita,joissa valmiiksi putsatut siemenet.tosi kätevää.

Vastaa
Beachhousekitchen 03/08/2016 - 09:22

Juu, valmiiksi putsattuja, on pakaste! Ihan huippukäteviä kun pitää saada nopeasti esim. salaattiin!

Vastaa
Outi 01/08/2016 - 11:27

Onnea 30- vuotiaalle Pirkalle. Loistava tuotesarja! Salaattipussit ja leivonta-aineet ovat lähes joka päiväisessä käytössä.

Vastaa
Beachhousekitchen 02/08/2016 - 11:21

Niin on! Itse kun pääsääntöisesti asioin K-kaupoissa, niin Pirkkaa kyllä löytyy joka hyllystä!

Vastaa
Nanna 01/08/2016 - 11:22

Pirkka on instituutio! Ja niin on kyllä sipulikeitolla maustetut lihapullat/pihvit!

Vastaa
Beachhousekitchen 02/08/2016 - 12:29

Niinpä, Pirkka on ja pysyy! Osaa kuitenkin tarvittaessa uusiutuakin..; )

Vastaa
Tiia K 01/08/2016 - 09:51

Pirkka on aina edustanut hyviä juttuja, mutta nykyään löytyy jo ihan gourmet juttuja. Kivaa uutta viikkoa Heli <3

Vastaa
Beachhousekitchen 02/08/2016 - 12:30

Gourmet-tuotteiden design on myös hyvin onnistunut, ei tule ollenkaan halpaa fiilistä!

Vastaa
Lumo 01/08/2016 - 09:06

Kyllä on ruokakulttuuri muuttunut 30 vuodessa niistä Vanamon ja Kolmosen ajoista. Muistan kuinka kaipailin täällä matkoilla maistamiani makuja mutta raaka-aineita ei saanut mistään! Sitten kun tuontisäädökset EU:n myötä poistuivat, alkoi tulla kauppojen ominkin sarjoihin tuotteita joita ei vähän aiemmin ollut saanut edes erikoisliikkeistä. Nythän ihan tavallisista ruokakaupoistakin saa vaikka mitä!

Vastaa
Beachhousekitchen 02/08/2016 - 12:31

Mä muistan elävästi kun lapsena söimme Kyproksen matkalla halloumijuustoa, se oli taivaallista! No ei siitä voinut haaveillakaan Suomessa vielä silloin…; ) Nyt onneksi on valikoimaa ja maailman makuja saatavissa meilläkin!

Vastaa

Kommentoi