VIIME HETKEN JUHLATARJOILUT JA VIELÄ GLUTEENITTOMIA!

by Beachhousekitchen

Tässä muutama vinkki viime hetken juhlatarjottaviksi tulevalle viikonlopulle ja miksei myös koko kesän juhliin. Nämä aiemmin blogissa julkaistut reseptit ovat olleet hittejä lukijamääriltään ja ne on myös helppo toteuttaa ja varsin edullisesti. Reseptit ovat myös gluteenittomia. Stressitöntä ja herkullista juhlakesää!

Juhlakuohuvan kanssa maistuvat pienet suupalat. Nämä bataattia ja punasipulia sisältävät herkulliset alkupalat ovat gluteenittomia ja jauhottomia. Voit tehdä ne etukäteen ja jopa pakastaa ilman hillottua punasipulia. Pohja syntyy pähkinöistä ja nämä cocktailpalat sopivat myös vegaaneille.

alkupala

Oliko voileipäkakku oikeastaan koskaan pois muodista? Ainakin tänä kesänä se on ehdoton juhlapöytien kaunokainen. Yksi blogihistorian ensimmäisiä reseptejä oli maidoton ja gluteeniton voileipäkakku ja vieläkin se kuukaudesta toiseen on TOP3 reseptien joukossa! Herkullinen ja lihaisa voileipäkakku, joka menee ihan tavallisesta voileipäkakusta.

voileipäkakkuJos haluaa tuoda voileipäkakkua tähän päivään, niin miksei tekisi muodikkaita voileipäkakkuleivoksia? Nämä lohikakkuset löytyvät uusimmasta HerkkuLeivonta -lehdestä (nro 3), jonne tein street food -henkiset lohileivokset!

lohileivoksetMakeaksi juhlapöydän ihastuttajaksi ja kielen viejäksi sopii alkuvuoden suosittu nutellainen mud cake. Muutama ainesosa, helppo tehdä vaikkei olisikaan mikään jauhopeukalo. Tämäkin gluteeniton, ei sisällä lainkaan jauhoja. Suloisen suklainen jälkiruoka juhlamenun päätteeksi ♥

nutella mud cake

With ♥ from beach house kitchen

Lue nämäkin

5 Kommenttia

Tiia K 01/06/2016 - 22:06

Tuo Nutellamudcake, kuule en mää kestä, Nutella jo niin hyvää ja mudcake, tuo kakku saisi suuren suosion ja olisi mun turmio. Ihanat juhlaherkut. <3

Vastaa
Beachhousekitchen 04/06/2016 - 12:03

Tämä on kyllä hittikakku, niin helppo pyöräyttää ja jääsuklaamainen rakenne, ei vaan passaa liian usein tehdä : )

Vastaa
Gluteeniton ja maidoton voileipäkakku 01/06/2016 - 17:42

[…] Lisää gluteenittomia reseptejä löydät täältä. […]

Vastaa
Outi 01/06/2016 - 17:38

Minulla on serkun lakkiaiset lauantaina tiedossa ja toivon niin saavani voileipäkakkua. Ikävä juttu minulle, koska en voi syödä kalakakkua enkä kinkkukakkua, joten taitaapa jäädä haaveeksi. Nuo bataattiset suupalat näyttää ja kuulostaa niin hyviltä <3

Vastaa
Beachhousekitchen 01/06/2016 - 19:32

Rakastan voileipäkakkuja! Jos olisit vieraani, niin tekisin sinulle voileipäkakun naudan paahtopaistista tai broilerin leikkeleistä : ) Tai kasvisversion fetajuustosta, tomaatista ja kurkusta!

Vastaa

Kommentoi