AJATUKSIA IÄSTÄ JA IKÄÄNTYMISESTÄ: CELLULAR ANTI-AGE TÄSMÄASEET KÄYTTÖÖN

by Beachhousekitchen

Kaupallinen yhteistyö: Nivea Cellular & 40+ blogit

Ikä on pelkkä numero, niin olen aina ajatellut ja yritän vieläkin uskoa sihen. Olen aina pitänyt itseäni iättömänä tai ehkä vähän nuoremmalta kuin mitä syntymävuosi passista paljastaa. En niinkään ulkoisesti, vaan spontaanin ja positiivisen elämänasenteen ja -tyylin sekä ajatusmaailman omaavana. Elämää ihmettelevä ja ihasteleva lapsenmielisyys, suunnittelemattomuus sekä uskallus tehdä ja toteuttaa suunnansiirtoja liikoja etukäteen ja analysoimatta ovat vaikuttaneet elämänvalintoihini taustalla, joskus vahvastikin. Kun tulevana syksynä mittariin kilahtaa 45, niin se toisaalta pysäyttää. Joskus tuntuu, että olenko vieläkään aikuinen tai keski-ikäinen, mutta näillä kilometreillä elämän täytteiset vuodet kyllä tuntuvat ja näkyvät kasvoissakin.

Anti-age Cellular ikääntyminen

En ole koskaan lokeroinut itseäni tietyn iän asettamiin vaatimusraameihin. Kun ikäiseni vastavalmistuneet jo pinkoivat uratikkaita ylöspäin, minä opiskelin vielä hieman lisää (elämääkin) ja aloilleen asettuminen kuulosti ahdistavalta. Sitten kun lähelläni lisäännyttiin ja mentiin naimisiin, minä tein töitä, matkustelin ja nautin kaikilla tavoin elämästä. Näin myös ajatus ja haave mm. omasta lapsestakin siirtyi neljänkympin toiselle puolelle. Turvallisesta palkkatyöstä heittäytyminen yrittäjäksi ehkä sekin näkyy stressistä rypistävänä ja aika usein myös huolien kurtistamina piirteinä nykyisessä olemuksessani.

Teini-ikäisestä asti ihonhoito ja meikkaaminen ovat olleet luonnollinen osa elämääni. En koskaan pihistellyt tuotteiden suhteen, ihoa ja ulkonäköä on hoidettu aina parhailla mahdollisilla tuotteilla ja hoidoilla. Oikeastaan siihen saakka, kun lapseni syntyi. Kaikki se oli kohdallani totta, että lapsen saamisen jälkeen aika tai ehkä se oma kiinnostus ei riitä aina ihan parhaimpiin suorituksiin ulkoisen habituksen hoitamisen suhteen. Oli liiankin helppoa hautautua kodin huomaan, pukeutua epämääräisiin pareoihin ja lätkiä kasvoille käsistä ne hoitovoiteiden jämät, mitä lapsen iholle ensin levitteli. Äitiyshormonit vaikuttivat kieltämättä ja nyt laiminlyöntejä korjaillaan.

Kun katsoo omia kuvia vuosien varrelta, jo kolmen vuoden takaiset paljastavat, että ikäännytty on turbovaihteella ja jotain olisi nyt tehtävä. Siitä huolimatta, että moni asia on nyt paremmin, ikä on tuonut mm. itsevarmuutta ja rohkeutta, eikä enää vaivaa mieltänsä varsinkaan muiden mielipiteillä, niin silti sitä ikääntyessä haluaa pitää huolta omasta hyvinvoinnista ja hehkuakin. Ihailen monissa 40+ ja 50+ naisissa kypsyyden tuomaa karismaa, tyyneyttä, tasapainoisuutta sekä hersyvää ja itsevarmaa kauneutta. Minäkin haluan löytää hyvän balanssin elämässä perheen, työn ja vapaa-ajan suhteen. Nauttia jokaisesta vuodesta – oli ne sitten ruuhkaisia tai haastavia, elämää tyytyväisen ja perusonnellisen arjen kautta. Eikä haittaa, vaikka sitä näyttäisi energisen hyvältä!

Vaikka tunnustaudun kosmetiikkafaniksi ja eri tuotteiden suurkäyttäjäksi, niin vasta nyt Nivea Cellular –yhteistyön myötä taitaa olla ensimmäinen kerta, että koko päivittäiseen kauneudenhoitoon käyttämäni setti on samasta sarjasta. Joskus laskeskelin, että parhaimmillaan kauneudenhoitorutiineissa käytössäni oli jopa viiden eri sarjan tuotteita. Vaikka tuotteet olivatkin laadukkaita, parhaimmat toisiaan tukevat tehot jäivät aika varmasti toteutumatta.

anti-aging nivea

CELLULAR ANTI AGE -TÄSMÄASEET ESITTELYSSÄ

Kaikissa CELLULAR ANTI-AGE –tuotteissa on aktiiviainesosana lyhytketjuinen hyaluronihappo, joka imeytyessään ihoon, tasoittaa tehokkaasti pintaryppyjä ja parantaa ihon kosteustasapainoa. Toinen aktiiviaine on magnoliakukan uute, joka nopeuttaa ihosolujen uusiutumista. Kolmas aktiiviaine, kreatiini, parantaa ihosolujen energiatasoa. Yhdessä nämä aktiiviaineet stimuloivat ihon omaa kollageeni-elastiinisäikeistöä, ja iho kiinteytyy ja napakoituu.

Kaikki lähtee puhtaasta ihosta ja perusteellinen kasvojen puhdistus niin aamuisin kuin iltaisinkin unohtuu. Myönnän, että itsekin helposti unohdan käyttää puhdistajaa aamuisin, ihan kuin iho siitä jotenkin kuluisi. Yön aikana iholle on kuitenkin kerääntynyt mm. kuona-aineita ja talia. Puhdistaminen ja säännöllinen ihon kuorinta siis vain parantavat seerumien ja voiteiden imeytymistä sekä niiden vaikuttavien ainesosien pääsyä iholle.

Puhdistuskäytössä olen testannut Nivean uudistunutta MicellAIR Skin Breathe puhdistusvettä. Meikin, lian ja talin poistavia (ilman vettä) misellivesiä on ollut markkinoilla parin vuoden ajan ja oma kokemus niistä on jäänyt yhteen pulloon, sillä se merkki ei puhdistanut meikkiä ja jätti kasvoille epämiellyttävän kalvon tunteen. Nivealta misellivesiä löytyy normaalille, kuivalle sekä herkälle iholle. Itse testasin kuivan ja herkän ihon hajusteettomia puhdistusvesiä ja kummallakin sain poistettua täydellisesti meikit ja muut epäpuhtaudet. Plussaa myös siitä, että tuotteen jäljiltä ihoa ei kiristänyt mistään, se ei jättänyt kalvoa iholle,oli silti tehokas meikkien puhdistuksen suhteen, mutta kuivalle iholleni hellävarainen. Tämä jää käyttöön ja kulkee varmasti mukana matkoille ja erityisesti mökkioloihin, joissa juoksevaa vettä on hankalammin saatavilla, tuote voisi olla täydellinen! Kun olen vaihtanut testikokemuksia 40+ bloggaajien Minnan ja Tuulin kanssa, niin olemme 100% yhtä mieltä, että tässä on markkinoiden paras misellivesi.

Nivea Cellular Anti-age Cell Renewal Day care 50 ml on suojakertoimen 15 sisältävä hoitava ja raikkaan puhtaan tuoksuinen päivävoide, joka kosteuttaa ihoa tehokkaasti. Omalle kuivahkolle iholle aika optimaalisen täydellinen koostumus, syväkosteuttaa ja imeytyy samalla hyvin, eikä jää tahmeaa pintaa. Minähän nautin auringosta ja käännän kasvoni jo kevään ensimmäisissä säteissä auringon puoleen, joten suojakerroin on ihan must juttu päivävoiteessa. UV-säteiltä suojautuminen on tärkeää ja kun maksaläikät raskauden aikana tulivat iholleni ja jäivät vaivaksi, niin nyt niitä ehkäistään käyttämällä toukokuusta elokuulle uutta Nivea Sun UV Face -aurinkosuojaa (sk 50) päivävoiteen päällä.

Yökäytössä samaan aikaan on ollut Nivea Cellular Anti-age Cell Renewal Night care 50 ml. Yövoide on tuntunut tehokkaalta muutaman viikon koekäytössä ja pari aiempaa kuivaa kohtaa on kadonnut otsan seudulta. Tämänkin tuotteen säännöllinen käyttö lupaa tasoittaa ryppyjä, kiinteyttää ihoa sekä edistää sen uusiutumista.

Nivea Cellular Anti-age Cell Renewal Serum 40 ml on tehokas aamuin ja illoin käytettävä hoitotiiviste. Hyaluronihappoa, magnoliauutetta ja kreatiinihappoa sisältävä hoitotiiviste on säännölliseen käyttöön tarkoitettu seerumi, jonka käyttö nopeuttaa ihon omaa uusiutumisprosessia. Tämä on näkynyt ihossa kirkkautena ja iho on hyvinvoivan oloinen. Seerumi toimii ihon pikakaunistajana ja sopii niin päivävoiteen kuin meikkivoiteen alle, meikistä tuli hehkuvampi ja mikä tärkeintä meikkivoide ei rullannut pois. Seerumi heleyttää ihon muutamassa sekunnissa ja itse pidin kovasti hygieenisestä pumppupullosta – tämä tuote tulee pelastamaan monta väsynyttä aamua!

Nivea

Koska oma iho on ollut alkuvuoden koetuksella talven, aurinkoloman ja ajoittaisen stressin vuoksi, niin otin omaan kauneusohjelmaan mukaan myös Nivean Cellular Volume Filling Pearls seerumin 30 ml. Olen käyttänyt sitä yövoiteen alla tavoitteena saada iho kuntoutettua kuuriluonteisesti Thaimaan auringon jäljiltä ja varautuen taas Suomen kesää ja sen tuomia uusia rasituksia vastaan. Dermatologisesti testattu seerumi lupaa lisätä ihon täyteläisyyttä ryhdistäen kasvonpiirteitä ja tasoittaa ryppyjä. Tätä seerumia levitin myös kaulalle ja dekolteen alueelle, jotka ovat jääneet huonoimmalle hoidolle. Seerumin aktiivisia ainesosia sisältävät kollageenibuusterihelmet sekoittuvat muuhun aineeseen jokaisella pumpun painalluksella, joten seerumin tehoaineet pääsevät näin hetkessä vaikuttamaan omalle iholle.

Nivea Cellular Anti-Age Cell Renewal eye care 15 ml. Hajusteeton silmänympärysvoide lupaa tasoittaa hienoja juonteita ja ryppyjä silmänympärysiholla sekä kosteuttaa ihoa tehokkaasti. Ihotauti- ja silmälääkärien valvonnassa testattu voide ei ärsyttänyt yhtään silmänympärysihoani. Tuotteelle plussaa tehokkaasta kosteutuksesta ja kasvojen ilme näytti jotenkin heti virkistyneemmältä. Voide sisältää samaa hyaluronihappoa, kreatiinia ja magnoliauutetta (joita on myös yllä olevissa Cellular-tuotteissa), jotka yhdessä aktivoivat ja nopeuttavat ihon uusiutumista. Tuote sopii piilolasien käyttäjille ja se ei aiheuttanut kirvelyä. Olen testannut kymmeniä silmänympärysvoiteita ja aika moni päätyy juuri huulivoiteeksi, koska tuote on alkanut ärsyttämään silmiä. Nyt siis käsissäni on täydellisesti omalle silmänympärysiholle sopiva putkilo ja aine, en ihan hevillä tule vaihtamaan muihin merkkeihin.

Nvea Cellular anti-age

MIKSI CELLULAR -SARJA JA KENELLE SUOSITTELEN

  • Kun 40 ikävuotta alkaa lähestymään, silloin ihon uusiutuminen hidastuu, kuivuus ja juonteet lisääntyvät.
  • Tuotteiden hintalaatusuhde on varmasti yksi parhaimmista, ne maksavat n. 18 euroa/kpl ja tuotteita saa ympäri Suomen ja laajasti päivittäistavarakaupoistakin. Kun haluat panostaa hieman parempaan laatuun, muttet maksaa itseäsi kipeäksi, niin silloin Nivea Cellular on takuuvarma ja toimiva anti-aging-sarja.
  • Niveasta tulee ensiksi mieleen se sinisessä metallirasiassa ollut vitivalkoinen voide (ja sen tuoksu), jolla suojattiin ihoa talvisin ainakin omassa lapsuudessa. Näillä Cellular- tuotteilla on taas oma hienostuneen mieto tuoksu, misellivedet ja silmänympärysvoide ovat täysin tuoksuttomia.
  • Käytän kuivan ihon vuoksi tuotteita usein aika reilulla kädellä, mutta Cellular-tuotteissa on tehokas ja tiiviiseen muotoon saatu vaikuttavien ainesosien armeija. Näitä ei tarvitsisi hintojenkaan vuoksi pihistellä.
  • Rohkaisee hommaamaan kaikki tuotteet samasta sarjasta. Kun puhdistaja, päivä- ja yövoide, seerumit sekä silmänympärysvoide ovat samasta sarjasta, niin tehot ovat maksimissaan ja onhan se itsellekin miellyttävää, kun nenään ei leijaile liian montaa eri tuoksua.
  • Täydellinen ja toivottu äitienpäivälahja, joka varmasti tulee hyötykäyttöön!

Nivean Cellular- tuotesarja oli mukana ja kuvattavana parin viikon takaisella Tallinnan balettimatkalla, sillä tuulisessa kevätsäässä ja merellä kasvojen iho oli koetuksella, vaikka uni maistuikin ja hotellin lakanat houkuttelivat enemmän kuin yöelämä. Cellular -tuotteiden käyttöä jatkan, säännöllisessä ja pitempiaikaisessa käytössä varmasti tulen huomaamaan myös tuotteiden uudistavat vaikutukset. Alkukokemukset näistä tuotteista ovat olleet lupaavat, voin lämpimästi suositella kokeilemaan, miten ne sopivat myös sinun ihollesi ♥

Cellular anti-aging

With ♥ from beach house kitchen

Lue nämäkin

14 Kommenttia

Sanja/ Sokerivaltakunta 11/05/2018 - 19:39

Tosi ihanat tuotteet ja upeasti esitelty. Olen aina ollut Nivean käyttäjä. Välillä allergia oireet ovat niin vahvoja ja kuiva ihoni oirelee pahasti. Silloin ainoa mitä käy on perus peltipurkki Nivean. Se ei koskaan ole aiheuttanut ongelmia.

Vastaa
Beachhousekitchen 17/05/2018 - 14:20

Jännä miten perusvoiteet toimivat kun tarvitsee akuuttiapua. Näitä Premiumeja olen nyt käyttänyt yli kuukauden ja kyllä ihon kunnostaja sävystä huomaa eron. Ehkä sekin vaikuttaa että käytän nyt saman sarjan tuotteita!

Vastaa
Tuula / Tuula's life 09/05/2018 - 21:22

Minäkin yritän uskoa siihen, että ikä on pelkkä numero. Aamulla peiliin katsoessani uskoni kyllä joskus horjuu. Mutta sinä Heli-Hannele näytät hehkeältä ja nuorelta. Sinulla on kaunis iho. Ja ihailen niin tuota sinun elämää ihmettelevää lapsenmielisyyttäsi, se jos mikä nuorentaa.
Olipa kiva lukea mielipiteesi Nivea Cellular -sarjasta. Olen jotain sarjan tuotetta pitänyt kädessäni Prismassa, mutta laittanut takaisin hyllyyn. Seuraavalla kauppareissulla minä hankin nuo täsmäaseet iholleni. Minulla on niihin todellinen tarve 🙂
Kiitos hyvästä ja mielenkiintoisesta esittelystä. Mukavaa helatorstaita!

Vastaa
Beachhousekitchen 17/05/2018 - 15:00

Kiitos kauniista sanoistasi, kyllä se ikä alkaa näkymään omankin ihon kunnossa. Vaikkei ryppyjä voikaan taikoa pois, niin ihon voi saada pehmeämmäksi, napakammaksi ja kuulakkaammaksi! Suosittelen kokeilemaan vaikka ensi tuota helmiseerumia, päivävoide on kivan kosteuttava mutta hyvin imeytyvä jos miettii tulevaa kesää!

Vastaa
Minna Mäkinen 07/05/2018 - 19:30

Vitsit, sä kyllä näytät hehkeältä vielä, joten nou hätä:)
Tämä Nivea Cellular on ollut kieltämättä yllätys minullekin, että kuinka se on toiminut jopa minun ihollani ja se jos mikä, on haaste:) Tehokkaalta tuntuva setti ja hinnan vuoksi ei tarvitse kauhistella:) Lämpimästi voi suositella.

Vastaa
Beachhousekitchen 17/05/2018 - 23:00

Täällä mennään jo viidettä viikkoa testaten tuota sarjaa ja eipä voi kuin suositella, iho kyllä on hehkeämpi kuin aiemmin, ehkä se että otin nyt tuon aamuisenkin puhdistusrituaalin käyttöön, auttaa!

Vastaa
Outi 06/05/2018 - 22:20

Tuo sarja on kyllä ihan mieletön, itselläni on Nivean yövoide. Rakastan Nivean tuoksua, sitä olen tuoksutellut jo teinivuosista lähtien. Nivea on meidän perheen perusvoide 🙂
Olet upea <3 ja iästä viis!

Vastaa
Beachhousekitchen 07/05/2018 - 11:52

Ikä on pelkkiä numeroita, totta vaikka silloin tällöin pukkaakin pientä kriisinpoikasta : ) Siksi tärkeää pitää iho kosteutettuna ja hyväntuoksuisena, varmasti se näkyy ulospäin : )

Vastaa
Tuuli - Lumo Lifestyle 06/05/2018 - 21:01

Olen ollut suorastaan yllättyneen tyytyväinen näihin Nivean tuotteisiin. Hinta-laatusuhde on enemmän kuin kohdillaan. Misellivesistä en ole aiemmin pahemmin piitannut, mutta tämä puhdisti hyvin, jopa ne silmämeikit. Suosikkini on helmiseerumi, se tuntuu napakoittavan ihoa välittömästi ja meikki levittyy kauniisti.

Vastaa
Beachhousekitchen 07/05/2018 - 12:02

Ihan samoilla linjoilla, omalle iholle todella hyvin sopiva tuotesarja ja juuri sopivasti napakoittava ja selvästi hoitava! Helmiseerumilla saa yllä hetkessä hehkua! Näitä tuotteita voi kyllä ilolla suositella.

Vastaa
Jael 06/05/2018 - 20:08

Tosi hyvältä kuulostaa tuo sarja, ja hienot kuvat, ja kirjoitus:) JOitakin NIvean tuotteita on ollut välillä käytössä , ja ihan hyväksi olen ne todennut, mutta nämä sinun käyttämäsi tuotteet ovat varmaankin Nivean standardituotteita paljon parempia:)
Sun iho olikin tosi hehkuva kun tapasimme:)

Vastaa
Beachhousekitchen 07/05/2018 - 13:04

Oi kiitos, mutta tosiaan 3 viikkoa olen nyt testannut tuotteita ja iho on aika hyvässä kunnossa : ) Tämä Cellular linja on tosiaan premiumpaa settiä, mutta silti kohtuuhintainen!

Vastaa
Tiia K 06/05/2018 - 16:35

Ai vitsi miten nautinnolliset, ihanat ja ylelliset kuvat. <3 Nyt on pakko sanoa, että tuo oma mieshän vannoo Nivean nimeen ja itse olen ollut ennakkoluuloinen. Mutta koska keskustelin erään ystävän kanssa tässä taannoin ja hän kehui ihan hirmuisesti näitä tuotteita ja miten ovat yllättäneet ja hänen punoittava herkkä iho voi nyt hyvin ja omin silmin tämän myös todistin, että iho näyttää fantastiselta, joten kyllä, olen valmis avoimin mielin ajattelemaan, että hei Nivea toimii ja luovun ennakkoluuloista. 🙂

Upea postaus <3

Vastaa
Beachhousekitchen 07/05/2018 - 13:08

Oi kiitos kauniista sanoistasi. Jännä miten monella saattaa olla Niveaa kohtaan ennakkoluuloja tai tuoksumuistoja, mutta sarjastahan löytyy niin montaa eri linjaa ja eri ihotyypeille sopivaa tuotetta, joten kokeilemallahan se ainoastaan selviää, onko sopiva omalle iholle. Meidän perheen kuivaihoiset miehet käyttivät vuosia Nivean voidemaista tai siis kosteusvoidetta sisältävää suihkugeeliä, mutta tuotteen valmistus on jo lopetettu, nyyh.

Vastaa

Kommentoi