Tyylikkäät ja inspiroivat Poster Store sisustustaulut toivat sen kaivatun uuden ilmeen

by Beachhousekitchen

Kaupallinen yhteistyö Poster Storen kanssa (sis. alennuskoodin)

Tiesitkö, että myös sisustustauluilla voi luoda persoonallisen ja omia mielenkiinnon kohteita ilmentävän kodin? Jos ei ole varaa hankkia kallista taidetta tai haluaa uudistaa usein oman kodin ilmettä, niin silloin oivana ratkaisuna ovat laadukkaat ja inspiroivat julisteet kauniine kehyksineen ja niillä luotu sisustustaulukollaasi.

Kun astuin ensimmäisen kerran sisään Poster Store -nettikauppaan, olin kyllä aika myyty ja lähdin heti mukaan tähän yhteistyöhön. Tilauksestahan tämä melkein tuli, sillä kodissani oli kaksi ongelmaseinää, jotka kaipasivat sitä uutta ilmettä.

TARINA POSTER STOREN TAKANA

Poster Store on ruotsalainen skandinaavista tyyliä edustavien sisustustaulujen ja -kehysten nettikauppa, joka haluaa tuoda tyylikkäitä sisustusratkaisuja edullisesti kodin joka huoneeseen. Valikoimissa on tunnettujen taitelijoiden luomia taidejulisteita, muotijulisteita, luontojulisteita, valokuvatauluja, keittiötauluja, lasten huoneen sisustustauluja, tauluja teksteillä, retro- ja vintagejulisteita sekä graafisia moderneja tauluja.

Poster Storen perustivat ruotsalaiset veljekset Oskar ja Tobias Renlund vuonna 2014. Heidän yrityksen toiminnan lähtökohtana on tuoda taide kaikkien ulottuville ja kaunistaa kodit persoonallisilla sisustustauluilla.

Poster Storen valikoimissa on lukuisa määrä erilaisia julisteita ja niille sopivia kehyksiä löytyy kymmenkunta eri mallia. Näistä syntyy satoja eri mahdollisuuksia omien mieltymysten ja maun mukaan, ei ollenkaan persoonatonta, vaan omaa tyyliä ilmentävää!

KEITTIÖTAULUT

Kodissamme oli juuri tapetoitu keittiön ruokailutilan seinät, jotka tuntuivat kaipaavan jotakin erilaista ja inspiroivaa sisältöä. Olin miettinyt hyllykköä, mutta se voisi viedä aivan liikaa tilaa koska ruokapöytä on seinää vasten ja tila on muutenkin pienehkö. Myös mietitytti mikä sopisi parhaiten raitatapettiin, voisiko julistekollaasi toimia?

Lähdin tutkimaan ruoka-aiheisia julisteita Poster Storesta ja sieltä löytyikin mm. trooppista vehreyttä keittiöön, eli ananas, joka 50 x 70 cm kokoisena toimisi seinän ns. keskipisteenä. Sen ympärille löysin herkullisen kahvimyllykuvan, josta tulee vastajauhetun kahvin tuoksu niin eläväisesti mieleen! Vähän lisää vihreää oliivi-kuvan muodossa ja myös sitä beach housemaista merimaisemaa!

Valitsin mustat puukehykset, jotta taulut erottuvat raitatapetista ja kokonaisuus on ryhdikäs. Puisia kehyksiä saa myös valkoisina ja luonnollisen tammen värisinä. Miltäs näyttää keittiön seinän uusi ilme?

Olen niin tykästynyt näihin tauluihin! Monta kertaa päivässä huomaan sukeltavani taulujen maisemiin ja tuleekin lepuutettua silmiä kollaasin tunnelmissa.

Taulujen kiinnitys betoniseinään

Asumme puuverhoillussa kivitalossa ja alakerran seinät ovat betonia. Poster Storen taulut voi kiinnittää mm. Clas Ohlsonin 3M Kapeat kiinnitysteipit tauluille – kiinnitysratkaisulla, jos kyseessä on pienempi/kevyempi ja leveäkehyksinen taulu. Halusimme kerralla pysyvämmän ratkaisun, joten kiinnitimme taulut seuraavasti.

Taulujen takana oli valmiiksi yksi kiinnitysholkki, jolla taulun sai mukavasti seinään. Holkki oli asennettu keskellä taulua noin 9 cm taulun yläreunasta, eli taulun sai seinään kätevästi yhdellä kiinnikkeellä. Oikean kohdan hakeminen porausreiälle oli helpompaa kun katsoi taulusta keskikohdan ja mittasi siitä 9 cm alaspäin porareiän kohdaksi. Maalarinteipistä oli myös apua kun taulujen paikkoja hahmotteli seinälle.

Reiän poraaminen kannattaa aloittaa ilman iskuominaisuutta ja muuttaa iskuominaisuus päälle heti kun terä on hieman uponnut betoniin. Näin olleen tulee tarkempi jälki eikä alussa terä lähde hakemaan uusille urille. Sen jälkeen proppu asennetaan porausreikään. Ruuvin syvyys kannattaa hakea sopivaksi, jolloin taulu ottaa ruuviin kiinni juuri ja juuri. Näin taulun saan pysymään paikoillaan jämäkästi ja sen kaikki reunat ovat tasaisesti seinässä kiinni. Vatupassilla kannattaa hakea lopulta oikea asento taululle.

Tarvikkeet ja välineet:
– 4 mm proppu ja ruuvi (kesto 5,6 kg)
– 5 mm betoniterä (millin suurempi kuin proppu)
– porakone (mielellään iskuporakone)
– vatupassi
– maalarinteippiä

OLOHUONEEN JULISTETAULUT

Olohuoneen seinällä oli ollut jo useamman vuoden ajan ulkomailla teetetty taulu, jonka valko-musta-punainen sävymaailma ei oikein enää sopinut muun alakerran sisustukseen. Halusin muutenkin olohuoneeseen pehmeän romanttista ja vähän roosaakin tunnelmaa, joten lähdin katselemaan kukka-aiheisia julisteita ja valinnan varaa kyllä Poster Storessa riittää.

Tässä välissä on kehuttava näppärää tilausohjelmaa, nopeaa toimitusta sekä hyvin pakattuja paketteja. Kymmenen julistetta ja kymmenen kehystä tulivat kahdessa erillisessä paketissa (kuva alla) hyvin pakattuina.

Inspiraatiota taulujen sijoitteluun ja kollaaseihin löytyy tuolta Poster Storen sivuilta ja kun tauluja lähtee omalle seinälle hahmottelemaan, voi löytyä uusiakin ratkaisuja.

Olohuoneen keskipisteeksi tuli upea pionijuliste. Ruusukultaiset kuparikehykset olivat valintani olohuoneen julisteille ja miten kauniit ne olivatkaan! Koska meri on lähellä sydäntäni, halusin myös voimakkaita aaltoja hempeiden kukkien kaveriksi. Vastakohtia ja tarinaa taulujen takana.

Poster store sisustustaulut

Sisustustaulut ja julisteet ilmentää omaa persoonallisuutta, tyyliä ja niillä voi luoda juuri omannäköisensä kodin. Olohuoneen kollaasiin olin myös valinnut peikonlehtijulisteen, mutta se sopikin toiselle seinälle yksinään ja on jatkumona olohuoneen ja keittiön välillä.

INNOSTUITKO? HYÖDYNNÄ ALEKOODI -30%

Kun katsoo noita tyhjiä seiniä alkukuvissa ja hienoa lopputulosta, en voisi olla tyytyväisempi. Julistetauluilla todellakin saa juuri sellaisen ilmeen kuin itse haluaa. Poster Store tarjoaa blogini lukijoille 30 % alekoodin, jonka voi hyödyntää vaikka tuon upean Pioni -julisteen (70 x 100 cm) ostamiseen (norm. hinta 29,95 €, alennuskoodilla 20,97 €).

Alennuskoodi: beachhousekitchen30 antaa siis sinulle 30 % alennuksen Poster Storen julisteista, ei koske Selection-osion julisteita. Alennuskoodi on voimassa 26.5.2019 saakka. En hyödy tilauksista, enkä saa provikkaa, suosittelen lämpimästi tutustumaan valikoimiin. Olen itse enemmän kuin tyytyväinen valintoihini ja ainakin oma koti kaunistui hetkessä!

Uusi ilme helposti ja edullisesti:

  • Nopeatoimitus 2-4 päivää
  • Ilmainen toimitus yli 39 euron tilauksiin.
  • Laaja valikoima moderneja, luontoaiheisia, vintage-tyylisiä, kaupunki-aiheisia, mustavalkoisia ja värikuvajulisteita.
  • Julisteita löytyy seitsemässä eri koossa: pienin 13 x 18 cm ja suurin 70 x 100 cm.
  • Kehykset on pakattu ja kääritty kestävään kartonkipakkaukseen, joka kestää kuljetuksen.
  • Kehykset ovat helposti takaa-avattavia ja niissä on valmiina metalliset ripustimet, jotka helpottavat kiinnitystä seinään.
  • Kaikissa kehyksissä on särkymättömät ja kevyet pleksilasit.
  • Kerran hankittuihin kehyksiin on helppo vaihtaa sisus, uutuusjulisteita tulee jatkuvasti valikoimiin!
  • Laadukas mattapintainen ja ympäristösertifioitu paperi. Painotehdas ja kaikkien julisteiden valmistus kantaa Pohjoismaista Joutsenmerkkiä.

Lue nämäkin

10 Kommenttia

Anne 15/05/2019 - 22:20

Hei, Olen tekemässä samanmoista yhteistyötä.
Sinä olit kirjoittanut kyllä todella hienosti ja oli ilo lukea tästä ensin, että tietää vähän itsekin paremmin mihin on lähtenyt mukaan.

Meillä on samanlaiset tyhjät seinät, tosin vähän erilaiset.
Kiva, kun olit laittanut kuvan myös niistä, niin pääsee käsitykseen- miten muuttuu.

Hieno postaus!

t. Anne Villa Emmassa-blogista

Vastaa
Beachhousekitchen 16/05/2019 - 12:36

Aivan mahtavaa, että löysit blogiini! Laitoinkin blogisi lukulistalle ja seuraan mitä muutoksia teillä tuli kotiinne näiden kauniiden taulujen muodossa : )
Ihastuin kyllä Poster Storen helppoon tilaamiseen, laatuun ja onhan nuo julistetaulut ihan valtavan kauniita, voi vain suositella!

Vastaa
Tuula / Tuula’s life 13/05/2019 - 23:01

Upeat julistetaulut olet valinnut. Ihastuttava tuo raitaseinän kollaasi. Sinulla on hyvä maku ja Poster Storella hieno valikoima julisteita!

Vastaa
Beachhousekitchen 16/05/2019 - 12:37

Kyllä noista valikoimista löytyy mieluiset, enpä olisi osannut heti miettiä taidejulistekollaasia, mutta sehän sopii kuin nakutettu keittiöönkin!

Vastaa
Outi 12/05/2019 - 20:08

Aivan ihania julistetauluja ja sopivat teidän kauniiseen kotiin todella hyvin. Tosi paljon muuttui huoneiden tunnelma taulujen avulla.
Ihanaa äitienpäivää sinulle Heli <3

Vastaa
Beachhousekitchen 16/05/2019 - 12:37

Tunnelma todella muuttui ja olemme enemmän kuin tyytyväisiä <3

Vastaa
Tuuli - Lumo Lifestyle 12/05/2019 - 19:17

Kovan näköisoä. Katselin netistä noita julisteita, mutta meillä on seinät ovat niin täynnä.ettei.mitääm enää mahdu!

Vastaa
Beachhousekitchen 16/05/2019 - 13:24

Meillä varmaan menee Amoksen huone uusiksi tässä lähiaikoina ja varmasti julisteet hankitaan Pister Storesta, sieltä kun löytyy myös lasten huoneeseen kivasti väriä!

Vastaa
Tiia 12/05/2019 - 18:12

Ihan täydellisiä, teillä on niin kaunista. Onpa todella ihania julisteita. <3 kivaa äitienpäivää Heli <3

Vastaa
Beachhousekitchen 16/05/2019 - 13:30

Oi kiitos, ja olen ihan supertyytyväinen <3 Kun nyt ei ole varaa satsata aitoihin taideteoksiin, niin näillä sai aika mahtavaa tunnelmaa kotiin moneksi vuodeksi!

Vastaa

Kommentoi