AITOA LAPIN TUNNELMAA – LAPLAND HOTELS TAMPERE

by Beachhousekitchen

Elämyksellinen Lapland Hotels Tampere lupaa tuoda lapin luonnon ja taian keskelle vilkasta Yliopistonkatua. Tammer-Tukun pressimatkalla Tampereelle oli mahdollisuus testata hotelliyöpymistä* ja nähtyäni kuvia ketjun hotelleista, odotukset olivatkin korkealla. Hotellin reilut 140 huonetta ovat kaikki lappiteemalla sisustettuja ja myös hotellin keittiö lupaa tuoda pohjoisen maut modernisti lautaselle.

Lapland Hotels Tampere

Lapland Hotels Tampere

Siirtyminen perheyritystaustaisen Lapland Hotelsin haltuun vuonna 2015 ja sen kautta tullut täysremontti on ollut onnistunut muutos.

Boutique-tyylisen hotellin mystiikka viehätti omaa silmää. Mieltäkin lepuuttava sävymaailma yhdistettynä takan hehkuun tuo lämpöä ja toimi rauhoittavana elementtinä. Selkeät pohjoisesta tuodut yksityiskohtaiset sisusteet on ripoteltu onnistuneesti läpi hotellin sisustuksen ja tyylin.

Lapland Hotels Tampere

Lapland htels Tampere

Hotellin eri kerroksissa on omat teemansa, kolmannessa kerroksessa revontulet säkenöivät.

Lapland Hotels Tampere

Hotellista löytyy myös viisi erilaista kokoustilaa, kävimme katsastamassa ylimmän kerroksen Kero-kabinetin, jossa voi järjestää myös näyttävän juhlan. Maisemat ovat yli Tampereen ja niin itse kabinettikin tyylikäs kokonaisuus. Tilojen yhteydessä on unisex infrapunasauna, jossa hotellivieras voi myös saunajoogata! Se jäi kokeilematta tällä kertaa, mutta puitteet ovat mitä ylellisimmät ja uskon, että hektisen työreissun jälkeen tämä on juuri se oikea hotelli Tampereella totaaliseen rentoutumiseen.

Lapland Hotels Tampere

Lapland hotels TampereCOMFORT HUONE

Tavallisessa comfort-tason huoneessa Lappi on selvästi läsnä. Premium de Luxe king – huoneista samoin kuin sviiteistä löytyy enemmän tilaa sekä omat saunat. Kyllä muuten nuo poronsarvet sopivat huoneisiin täydellisesti yhtään ilman kitchimäistä fiilistä!Lapland hotels Tampere

Lapland Hotels Tampere

Lapland Hotels Tampere

Raikkaan väripilkun kylpyhuoneisiin antaa rovaniemeläisen valokuvaaja Antti Kurolan valokuvateokset.

Lapland hotels Tampere

Huoneista löytyy silitysrauta sekä teen ja kahvinkeittomahdollisuus, mikä on bisnesmatkustajalle hyvä tieto. Pieni miinus jääkaapittomuudesta, jos haluaa vaikkapa raikkaan kylmän veden ennen aamupalaa.

Lapland Hotels Tampere

Lapland Hotels Tampere

Todella kutsuva ja tunnelmallinen hotelli myös viikonloppulomalle, miellyttävä ja ystävällinen palvelu. Lämmin suositus!

KITCHEN & BAR DABBAL

Kitchen & Bar Dabbal on hotellin oma ravintola ja suosii tietysti raaka-aineita kuten astiastoa (Pentik) myöten pohjoisen Suomen tarjontaa. Napapiirin omat raaka-aineet yhdistettynä luovaan ja moderniin kitcheniin tuovat juuri sitä erilaisuutta, joka on tervetullut trendipaikkojen rinnalle.

Saimme maistiaisia ravintolan makumaailmasta, lautasilla mm. pikkelöityjä sieniä, maa-artisokkaa, kylmäsavusiikaa, kuusenkerkkää, mustikkaa ja maitosuklaata. Näiden hienojen makujen ja onnistuneiden annosten perusteella voi sanoa, että kyseessä on kyllä tutustumisen arvoinen ravintola. Ravintolasta löytyy yllätyksellisten maistelumenujen lisäksi myös yksittäisiä annoksia, ehkä seuraavalla kerralla on maistettava keittiön porotartaria tai savuporopizzaa!

Lapland Hotels Tampere

Lapland hotels tampere

Lapland hotels Tampere

Lapland Hotels Tampere

Lapland hotels Tampere

Lapland Hotels Tampere

MENOVINKKI! Dabbalin Keittiömestari Veli-Matti Lampisen ja koko ketjun keittiöpäällikkö Tero Mäntykankaan kehittelemä Pohjoisen syksy- menu saatavana ajalla 30.9.-14.10.2017. Aitoja pohjoisen makuja edustava neljän ruokalajin illallinen kustantaa 58€, viinipaketti 40€.

MUUTAMA PALA LAPPIA AAMIAISLAUTASELLA

Ehkä huonettakin tärkeämpi asia hotellia valitessa ja sinne palaamisen todennäköisyyden maksimoimisessa on juuri aamupala. Erinomaisen monipuolinen, erilainen ja raikas aamupala nostaakin tämän hotellin siihen viiden tähden sarjaan! Itse aamiaistarjoilu, tuotteet ja esillepano tuovat jälleen kerran lappiteeman hyvin esille.

Lapland Hotels Tampere

Tarjolla on laaja valikoima juustoja, leikkeleitä, vastaleivottua leipää, kaloja, hedelmiä sekä marjoja. Tällä hyvän olon aamupalalla tarjotaan toki – Tampereella kun ollaan, mustaa makkaraa, mutta omalle lautaselle valikoitui kaloja mm. mehevää ja niin tuoretta savulohta, kylmäsavulohimoussea sekä kylmäsavuhaukea. Itse tehty smoothie maistuu aina sekä tietysti täydellisen rapsakat (ja rasvaiset) croissantit!

Ne juustot, hykertelen ilosta ja nautinnosta, kun aamupalapöydästä löytyy myös leipäjuustoa kera lakkahillon! Paistopisteeltä saa tilattua juuri sopivankokoisen munakkaan ja omaani halusin täytteeksi tietysti savuporoa, sipulia ja tuoretta tomaattia. Nappisuositus, voiko mikään hotelli ylittää tätä settiä?

Lapland hotels Tampere

Lapland hotels Tampere

Lapland Hotels Tampere

Lapland Hotels Tampere

Lapland Hotels TampereP.S. Lapland Hotels saapuu myös Helsinkiin ja Lapland Hotels Bulevardi avataan vuonna 2018.

* pressimatka yhteistyössä, kiitos ♥ Lapland Hotels Tampere, Yliopistonkatu 44, TAMPERE

With ♥ from beach house kitchen

Lue nämäkin

14 Kommenttia

Tuula / Tuula's life 04/10/2017 - 13:39

Onpa upea hotelli! Lapin tunnelmaa Tampereella. Kaunis sisustus ja nuo poronsarvet ovat kuin kruunu hotellille. Ja ruuat ja aamiainen näyttävät niin herkullisilta.
Tuonne voisi tehdä Lappi-vierailun. Säästyisi pitkältä ajomatkalta.
Kiitos kivasta esittelystä!

Vastaa
Beachhousekitchen 10/10/2017 - 18:10

Minuun tämä hotelli kolahti ihan täysillä ja uskonmeneväni sinne uudestaankin, ihanan rauhaisa olo tuli tuosta visiitistä!

Vastaa
Jael 03/10/2017 - 17:42

Onpa ihana hotelli, ja niin kauniisti sisustettu;entisenä hotelliammattilaisena tykkään niin katsoa kuvia hotelleista:)

Vastaa
Beachhousekitchen 10/10/2017 - 18:11

Uskon niin, voi kun tulisit pian Suomessa käymään, Bulevardille avautuu ensi vuoden puolella heidän lappihotellinsa : )

Vastaa
Tuuli - Lumo Lifestyle 03/10/2017 - 14:23

Hyvä aamiainen kyllä kruunaa hotellikokemuksen, vaikka teillä oli näköjään monia muitakin huippukokemuksia upean oloisessa hotellissa. Mielenkiinnolla seuraan myös päivittäin Bulevardn Laplandhotelin remonttia.

Vastaa
Beachhousekitchen 10/10/2017 - 18:12

Bulevardille täytyykin mennä sitten ainakin drinksulle fiilistelemään ‘lappia’ : )

Vastaa
Sari 03/10/2017 - 13:01

Ihana lapinhenkinen hotelli, niin kaunis sisustus yleisissä tiloissa samoin kuin huoneissa. Kyllä viihtyisin ja mitkä tarjottavat niin bistrossa kuin aamupalallakin, tuonne voisi tehdä “lappi” vierailun sisätiloissa.

Vastaa
Beachhousekitchen 10/10/2017 - 18:12

Ihan huippu oli ravintola ja itse aamupalakin, muistelen lämmöllä : )

Vastaa
Riitta 03/10/2017 - 09:14

Tunnelmallisen näköinen paikka! Ja ihanat nuo ravintolan astiat, sopivan rouheat annosten taustalle.

Vastaa
Beachhousekitchen 03/10/2017 - 09:17

Eikös olekin! Minuun kolahti tämä hotelli täysillä, silmä lepäsi ja ruoka maistui astetta paremmalta, kun yksityiskohtiin oli satsattu: )

Vastaa
Outi 02/10/2017 - 21:23

Täytyy kyllä todeta, että kuvien perusteella tämä hotelli näyttää täydelliseltä. Tosi tilavan näköistä, sellaista, että vaikka olisi paljon ihmisiä, ei olisi kuitenkaan tungosta.

Vastaa
Beachhousekitchen 03/10/2017 - 09:18

Minäkin olin ihan myyty, ihanan rauhoittava tunnelma & nyt seuraankin tämän ketjun hoteleja erikoismielenkiinnolla, jos sattuisivat omien reissureittien varrelle!

Vastaa
Tiia K 02/10/2017 - 13:39

Että pidin tästä hotellista ja koenkin, että tämä on visuaalisesti oman näköisin hotelli Tampereella. Jokainen suupalakin oli napakymppi eli sinne siis ja pian uusiksi. 🙂 Ihanaa päivää Heli <3

Vastaa
Beachhousekitchen 03/10/2017 - 09:21

Kiitos mahtavasta seurastasi, tuo aamiainenkin oli parasta naismuistiin : )

Vastaa

Kommentoi