FireFish Kirkkonummella – suussa sulavaa loimulohta ja paistettuja muikkuja

by Beachhousekitchen

Kaupallinen yhteistyö FireFish

Loimulohta, rapeita muikkuja ja muita grilliherkkuja vastapaistettuina – maistuisiko sinulle ja vielä upeassa maalaismiljöössä ulkona syöden? Pakene helteitä ja luovuta kokkausvuoro FireFishin loimuttajille! Eestinkylän kulttuurimaisemassa Kirkkonummella on monta elämyskohdetta. Lähiseudun sekä oman leipomon tuotteita tarjoavan Maatilapuodin pihapiiristä löytyvä FireFish (Eestinkyläntie 316) on vierailun arvoinen ruokakohde jo senkin vuoksi, että sieltä saa seudun parasta ja niin suussa sulavaa loimulohta!

Perjantaista sunnuntai-iltaan aukioleva FireFishin kala- ja grillipiste on tuttu jo paikallisille, mutta tiensä sinne ovat pikku hiljaa löytämässä myös muut uusimaalaiset. Sijainti (30 km Helsingistä) on mitä parhain, onhan Linlon ulkoilualue alle 10 minuutin matkan päässä, eikä Porkkalankaan ulkoilualueelle ole paljoa pidempi matka.

Retkieväät mukaan täältä tai ehkäpä vihreän vehreä ympäristö kutsuu istahtamaan alas ruokailemaan luonnossa samoilun jälkeen. Täällä on ihan oma tunnelmansa ja myös lapsille löytyy aktiviteetteja kuten trampoliini, hiekkalaatikko sekä polkutraktoreita.

Sami ja Tove ovat uutuuttaan hohtavan diner-tyyppisen ravintolakontin yrittäjät. Viimeisimmät konttiravintolan aukioloajat löytyvät FireFishin omilta facebook-sivulta.

Annokset ovat runsaita ja niihin saa herkullisia lisukkeita.

On muuten vilvoittavaa ja elämyksellistä nauttia juuri valmistettu ruoka-annos kauniissa maalaismiljöössä. Reiluista annoksista riittää syötävää ja ne saa myös pakattuina mukaan.

Vanhan ajan Sitä sun tätä -annoksen moderni versio kaikilla herkuilla alla. En ole ranskalaisten suurin fani, mutta nämä maistuivat – juuri sellaisia pinnalta rapeita ja sisältä kuohkeita.

FireFishin valikoimista löytyy myös muita ruoka-annoksia, suosittujen kala-annosten ja makkaraperunoiden lisäksi listalla on kausittaisia erikoisuuksia kuten nyhtönautaa, possun leikettä ja lehtipihviä.

FireFishin loimulohet voi tilata myös juhlapöytään! Ei voisi olla enää herkullisempaa tarjottavaa kesävieraille tai juhlaväelle.

Onhan tämä ulkoilmaravintola aika kutsuva ja läheinen merituulikin viilentää kivasti! Sateisella säällä ruokailemaan voi mennä Maatilapuodin tunnelmalliseen luhtiaittaan.

FireFishin löydät myös instagramista, tutustu ja lähde makumatkalle Kirkkonummelle ♥

Lue nämäkin

5 Kommenttia

Tarja K / Ruusu-unelmia ja villasukkia 27/07/2021 - 06:20

Siis todellakin maistuisi! Kiitos ravintolavinkistä! Loimulohta, rapeita muikkuja ❤

Olen kalaruokien ystävä. Katiskat ovat nytkin järvessä, joten saattaa hyvinkin olla, että tämän päivän mökkimenussamme on paistiahvenia.

Vastaa
Jael 12/07/2021 - 20:47

Nam nam mitä herkkuja🐟🦈

Vastaa
Beachhousekitchen 19/07/2021 - 12:36

Varmasti maistuisi sinullekin, tänne sitten kun pääset käymään Suomessa!

Vastaa
Tiia 11/07/2021 - 15:02

Aivan ihanat fiestat ja herkut ja kesätunnelmat teillä siellä. Nyt on niin kiva käyskennellä lähimaastoissa ja ravintoloissa ja katsoa omaa paikkakuntaa uusin silmin.

Ihania ja aurinkoisia päiviä teidän perheelle Heli. <3

Vastaa
Outi 09/07/2021 - 18:18

Vinkkasin postauksesi äidilleni. Hän ja bonusisäni ovat suuria kalaruokien ystäviä ja ovathan nuo maisematkin tuolla aivan ihanat, varmasti nauttisivat paikasta ja ruoasta.
Ihanaa viikonloppua sinulle Heli <3

Vastaa

Kommentoi