Lehmonkärki Resort Huvila 4 eläinten kanssa matkustaville ja poreista pitäville

by Beachhousekitchen

Lokakuu puuskineen ja sateineen on täällä, enkä siitä perustaisi, ellei sattuisi olemaan oma syntymäkuukauteni. Perinteeksi oman perheen kesken on muodostunut pitkä viikonloppu juuri synttäreiden yhteyteen. Mökin etsinnän saa aloittaa hyvissä ajoin, sillä kun on muutama kriteeri, joiden pitää mökiltä löytyä, googlailutyötä saa tehdä tovin ennen kuin sopiva löytyy!

Jos olet matkustamassa max. 5 hengen porukalla, sinulla on lemmikki ja lomasi kruunaa kuuma poreallas, niin tässä mainio vaihtoehto. Päijät-Hämeen maakunnassa sijaitseva Asikkala lähikuntineen on varmastikin Suomen kauneinta ja myöskin vilkkainta mökkiseutua. Sieltä löytyy tasokasta huvila- ja mökkimajoitusta tarjoava Lehmonkärki resort, jonne olin aiemmin päässyt kokous- ja koulutusreissuilla tutustumaan. Hulppeita huviloita löytyy monta ja myöskin vähän pienempiä mökkejä, niissäkin melkein kaikissa on ulkoporeamme.

Aivan Päijänteen rannassa oleva Huvila 4 valikoitui meille, koska sinne saa tuoda lemmikkejä. Se ei todellakaan ole itsestäänselvyys ja karsii monta hienoa vaihtoehtoa lemmikkien kanssa matkaavilta.

Vaikka Lehmonkärki Resort on “mökkikylä”, mökit eivät ole ihan vieri vieressä ja saa sitä omaa rauhaa myöskin.

Kesällä nämä maisemat näyttävät varmastikin vielä kauniimmilta! Mökin vuokraan sisältyy myös soutuvene.

Kova hiekkapohja ja sopivan matala ranta jopa laiturin päässä. Tuolla niemen kärjessä siintävät resortin uudet ja vain aikuisille (K-18) tarkoitetut Haasi Mirror House – luksushuvilat, jotka sijaitsevat veden päällä. Todellista lepolomaa ja omaa rauhaa kaipaaville.

Lokakuussakin aurinko voi vielä helliä.

Perinteisen pyöröhirsisen mökin tunnelmaa myös sisätiloissa. Hyvin varustellusta keittiöstä plussaa, kaunis vuolukivitakka ilahdutti myös.

Synttärikakkuna Viipurilainen kotileipomon lohivoileipäkakku – taivaallista. Lämmin suositus Viipurilaisen leiville ja muillekin leipomotuotteille. Leipomo sijaitsee sopivasti Vääksyssä matkalla Asikkalaan, jos etelästä päin resorttiin matkaa.

Alakerrassa on yksi kahden hengen makuuhuone, jossa hyvin myös kaappitilaa.

Yläparvella kolme sänkyä, jotka saa helposti siirrettyä vaikka yhdeksi leveäksi pediksi. Unikulman laadukkaissa vuoteissa kelpasi nukkua.

Hyvätunnelmainen ja kompakti mökki, jonne mahtuu pieni perhe, ystäväporukka tai pariskunta.

Sisäsauna lämpiää puilla ja puut sisältyvät vuokraan. Alakerrassa on myös sisävessa. Terassin ulkoporeamme oli ahkerassa käytössä aamusta iltamyöhään.

Voiko mikään rentouttaa paremmin kuin poreissa olo!

Lehmonkärjessä voi harrastaa monenlaista, sieltä löytyy mm. jalkapallokenttä ja lasten leikkipaikka – maastot sopivat hyvin lenkkeilyyn. Rantoja pitkin kulkee kävelytie.

Mökkiviikonlopun hinta (syksyllä 2021) on 500 € ja viikkovuokra 1 390 €. Suositus tälle paikalle ja huvilalle, voisin mennä uudestaankin ♥

Lue nämäkin

3 Kommenttia

Nadine 25/10/2021 - 14:30

Aivan upea paikka!
Tässä olisi lomavaihtoehto makuuni: luonnon helmassa, mutta kaikkine mukavuuksineen 🙂 Ihana tuo poreallas.
Ja myöhäiset onnittelut syntymäpäiviksesi!

Vastaa
Jael 22/10/2021 - 21:42

Kuulostaa ja näyttää tosi upealta minilomapaikalta. Oikein hyvää syntymäpäivää Heli💐🎂🍾

Vastaa
Outi 22/10/2021 - 18:08

Onpa upea mökkipaikka. Juuri tuollainen mökkeily olisi minunkin makuuni. Poreamme kruunaa kaiken, ai että!
Kaunista viikonloppua sinulle ihana Heli <3

Vastaa

Kommentoi