TALVEN SESONKIHERKKU MAISTUU TAAS: BLINEILLÄ RAVINTOLA SALVESSA

by Beachhousekitchen

Blinit saatu/HOK-Elannon ravintolat

Nyt on juuri se oikea hetki lähteä blineille! Upea pakkassää, auringon paistetta ja raitista ulkoilmaa – reippailun jälkeen maistuu talven klassikkoruoka, eli blinit. Tässä maistiaisia Ravintola Salven talven 2021 blinimenusta.

BLINIVIIKOT SALVESSA 28.3.2021 SAAKKA

Sain kutsun lähteä maistelemaan blinejä johonkin HOK-Elannon ravintoloista ja paikaksi valikoin mutkattoman ja silakoistaan tunnetun Ravintola Salven, jonka upea taidemenu jäi makoisasti mieleen parin vuoden takaa. Kun olimme liikenteessä päiväsaikaan ja lapsen kanssa, Salve tarjosi juuri sopivan rennon ruokailuelämyksen! Tänne voi tulla pistäytyä vaikka toppa- ja ulkoiluvaatteet päällä, aina yhtä ystävällinen palvelu ja suomifilmi-romanttissävyinen tunnelma.

Salven bliniviikot jatkuvat maaliskuun loppuun, joten lämmin suositus mennä maistelemaan aivan uskomattoman kuohkeita ja maukkaita blinejä omilla suosikkitäytteillä. Kuulin kautta rantain, että taikina olisi juuri sama mitä käytetään mm. Ravintola Kappelissa, jonka ruhtinaallisista blineistä pääsin nauttimaan toissa vuonna.

Jos haluat välttää bliniähkyn, valitse jaettava Kolmen blinin paletti (S-etukortilla 32,-), jossa siis kolme muhkubliniä sekä täytteinä siianmätiä, katkarapuskagenia ja sillikaviaaria, toki myös smetanaa ja punasipulia. Listalla on paljon muitakin täytteitä ja tähän otimme lisätäytteeksi savulohimoussen (7,50,-). Voin kertoa, että kahdelle aikuiselle juuri sopiva setti, kun tahdoimme jättää tilaa myös Salven räiskäleille.

Todella herkullisia makuja ja runsaasti oli mätiäkin mukana! Ja jos olisi jäänyt vielä blinin nälkä, lisäblinin olisi saanut 4,50 euron hintaan.

Oma viisivuotias valitsi lastenlistalta Kalasaaliin, jossa pariloitua lohta, muusia ja kivoja lisukkeita.

Jälkiruoaksi Salven räiskäleet reilulla kermavaahdolla ja mansikkahillolla, aitoa nostalgiaherkkua, jo yhdestä olisi riittänyt kahdelle!

Kiitos herkullisesta sunnuntailounaasta Salve♥

P.S. Kannattaa muuten hyödyntää HOK-Elannon ravintoloiden -15 % alennus kaikista ruoista ja juomista, etu voimassa ystävänpäivään 14.2.2021 asti!

Lue nämäkin

6 Kommenttia

Tiia 07/02/2021 - 14:41

Oltiin jo päätetty, että mennään Kappeliin, mutta tämän postauksen myötä menee uudestaan harkintaan. En kestä miten hyvännäköistä ja kotoisaa ja tuo jälkkäri.

Ihanaa sunnuntaita Heli koko teidän perheelle. <3

Vastaa
Beachhousekitchen 08/02/2021 - 11:22

Kiitos <3 Onhan Kappelissa oma hienostunut tunnelmansa, mutta nyt kaivattiin rouhean rentoa paikkaa, jonne voisi mennä vaikka talvisen ulkoilupäivän päätteeksi. Ja onhan Salven ruoka aina todella hyvin laitettua ja herkullista! Ihanat täytteet oli ja riitti tuosta 3 blinin setistä hyvin kahdelle - mätiä oli todella paljon!

Vastaa
Tuuli - Lumo Lifestyle 07/02/2021 - 09:28

Blinit ovat yksi talven kohokohdista. Me kävimme pari viikkoa sitten Kappelissa syömässä blinit, oli kyllä herkkua!

Vastaa
Beachhousekitchen 08/02/2021 - 11:23

Oli upeat annokset teilläkin! Kyllä blinit kuuluvat omiin lempiruokiini ja onneksi on laaja täytevalikoima, saa kyllä ihan juuri omia lemppareita : )

Vastaa
Outi 06/02/2021 - 18:44

Voihan nam mitä herkkuja! Yhden kerran olen tämän vuoden puolella syönyt blinejä, sienitäytteellä. Oli kyllä taas pitkästä aikaa niin hyviä.
Herkullista viikonloppua sinulle Heli <3

Vastaa
Beachhousekitchen 08/02/2021 - 11:24

Kiitos : ) Onneksi blinikautta riittää maaliskuun loppuun saakka, niin pääsee herkuttelemaan uudestaankin!

Vastaa

Kommentoi