DINNER IN THE SKY HELSINKI 2016

by Beachhousekitchen

Dinner in the sky -ruokaelämys ilmojen korkeuksissa on saapunut viidennen kerran Helsinkiin. Lounas- ja illalliskattaukset rautatientorilta jopa 55 metriin nousevassa ravintolassa ovat saatavilla vain vajaan viikon ajan, eli 8.8.2016 asti.

Dinner in the sky (9)

Minä entinen huvipuistojen hurjapää en ole vuosiin hurmioitunut korkeista paikoista. Uskallan juuri ja juuri kerran kesässä käydä ihailemassa Linnanmäen panoramahissillä Helsingin maisemia.

Kun lehdistökutsu tulla testaamaan Dinner in the sky elämys tuli, olin kieroutuneella tavalla innostunut ja kauhistunut samaan aikaan. Vaikka ikä on tuonut kaikenlaista fobiaa, niin rohkeutta tästä naisesta ei puutu. Sinne vaan yläilmoihin, vaikka sääennuste tänään keskiviikkona ei mitään kevyessä kesäleningissä chillailusäätä luvannutkaan. Sellainen fifty-sixty mahdollisuus sateelle, ukkosille ja tuulelle. Onneksi ne synkkääkin synkeämmät pilvet olivat kaartaneet koilliseen ja taivas oli sininen, kun ravintola oli valmiina nostattamaan korkeuksiin yli 20 innokasta foodieta.

Dinner in the sky

Oliko kokemus taianomainen ja ikimuistoinen? Sitä piti sulatella parisen tuntia ennen näppäimistölle tuloa. Olo on hieman kuin lentokoneessa ollut, ruokailukokemus oli kuitenkin paljon laadukkaampi ja tilaa oli enemmän. Jalkojen alla jopa pohjattomasti. Kova tuuli yllätti, se oli hieman epämiellyttävää. Naisille ykkösvinkki, että pitkä tukka ehdottomasti kiinni! Huivi ja lämmin pusakka ovat ihan ehdottomia.

Dinner in the sky

Raikas tervetulodrinksu ehkä hieman puudutti pahimpaa jalkojen tutinaa ja ihan loistava henkilökunta sai kyllä ekakertalaisetkin rentoutumaan humoristisen varmasti.

Dinner in the sky

Dinner in the sky

Turvallisuusasiat oli hoidettu ensiluokkaisen hyvin ja ainoa haaste oli voittaa oma pelko katsoa alas tai maisemia. Korvia höristelemällä selvisi, että lounaskattauksen asiakkaista varmaankin puolet oli saanut tämän elämyksen joko hää- tai kihlajaislahjaksi. Itse arvostan kokemuksia ja elämyksiä tavaran sijaan, joten tässä on kyllä erittäin loistava lahjavinkki. Jos vähänkään on korkean paikan kammoa, en kuitenkaan suosittele.

Dinner in the sky

Akseli Herlevin lounasmenu 3.8.2016.

Dinner in the sky

Alkupalaksi miso-turskaa, katsuo-maustettua munakoisoa ja miso-bataa kastikkeella.

Dinner in the sky

Kova tuuli lennätti vieressä istuneen daamin kuivatun tonnikalan säikeet lautaselleni. Henkilökunta varoittelikin, että annos ei ole täysin turvassa tuulelta. Kameraa ja puhelinta kehotettiin pitämään pöydän keskiosassa. Turvallisuusmiehen mukaan hänen monivuotisen historiansa aikana vain kerran on puhelin Suomessa tipahtanut alas.

Pääruokana Beef Tataki, japanilaista salaattia ja ponzu-salsaa.

Dinner in the sky

Jälkiruoaksi todella herkullista matcha-juustokakkua, yuzulla maustettuja kesän marjoja.

Dinner in the sky

Erilainen kokemus, voisin mennä uudestaan. Silloin ehkä uskaltaisin pyörähtää ympäri siinä istuimessa tai kallistaa selkänojaa. Ehkä kädet eivät tärisisi yhtä paljon ja kuvista tulisi tarkempia. Nyt meni eka kerta hieman jäykistellessä 😆

Dinner in the sky

With ♥ from beach house kithen

Lue nämäkin

21 Kommenttia

Dinner4u2 11/08/2016 - 08:43

Lounasti muutaman kesä sitten taivaalla. Oli huikee kokemus! En ole yhtään korkeita paikkoja kammoava, mutta kyllä vähän tutisutti yläilmoissa syödessä. Ruoka oli oikein hyvää, ja tosiaan, alkudrinksun jälkeen pahin kankeus katosi ;). Yllättävän paljon sitä tuolla ylhäällä kuitenkin jännitti.

Vastaa
Beachhousekitchen 12/08/2016 - 09:53

Tulisipa sama elämys ensi kesänä taas Helsinkiin! Oli huikeata, jää kyllä mieleen loppuelämäksi…; )

Vastaa
Jael 04/08/2016 - 21:05

Varmaan ihan huikea kokemus.Viime kesänä sain kutsun,ja se olisi ollut muutama päivä Suomesta lähtöni jälkeen,mikä silloin harmiitti todella paljon.

Vastaa
Beachhousekitchen 08/08/2016 - 13:31

Oli kyllä mahtava kokemus, voisin mennä uudestaan!

Vastaa
Tiia K 04/08/2016 - 09:26

Hieno kokemus, enää ei ole edes se kama niin tärkeää vaan elämykset eli ehdottomasti menisin. Haha mitähän Jussi tykkäisi tästää 50-lahjana. 😉 Ihanaa päivää Heli <3

Vastaa
Beachhousekitchen 08/08/2016 - 13:32

Niin upea lahjaidea, uskon että tykkäisi! On kyllä erilainen lahja ja elämyskin : )

Vastaa
52weeksofdeliciousness 04/08/2016 - 09:11

Hiki virtaa ajatuksestakin että söisi tuolla yläilmoissa 😀 itse pystyn juuri ja juuri menemään Linnanmäellä karuselliin, korkeanpaikankammo vaan pahenee vuosi vuodelta. Iso peukku siis rohkeudellesi!

Vastaa
Beachhousekitchen 08/08/2016 - 13:33

Oli kyllä kokeilen arvoinen, uskoisin että nyt toisella kerralla pystyisin paremmin nauttimaan makuelämyksestä tuolla korkeuksissa!

Vastaa
Maiju 03/08/2016 - 23:06

Kyllähän noi maisemat on aika pelottavan näköiset. Varmasti kannattaa kuitenkin jo kokemuksen takia voittaa pelkonsa ja ottaa tuo kasvattavana kokemuksena.

Vastaa
Beachhousekitchen 08/08/2016 - 13:34

Itselleni tämä oli ehdottomasti korkean paikan kammon voittaminen ja onnistuin siinä tosi hyvin. Nyt uskaltautuisin vaikka vuoristorataankin muutaman vuoden tauon jälkeen : )

Vastaa
Pauliina / PauMau 03/08/2016 - 20:47

Oooh, ihan mieletön juttu! Elämykset ja kokemukset ovat parhautta ja tällainen on varmasti ikimuistoinen tapahtuma. Tosi hyvä lahjaidea! (ja mulle tuli nälkä)

Vastaa
Beachhousekitchen 08/08/2016 - 13:36

Oli sellainen elämys että rohkaisen kyllä menemään, jos on mahdollisuus! Ruokakin oli hyvää, vaikka tuulisessa säässä meinasi lentää lokeille…; )

Vastaa
Marjo 03/08/2016 - 19:46

Mielenkiinnolla odotan jo huomista 🙂 Ruuat näyttävät herkullisilta. Toivotaan vain ettei sada….itselläni ei korkeanpaikankammo ole kun olen laskuvarjollakin hypännyt. Voi kun olisi jo huominen… 🙂

Vastaa
Outi 03/08/2016 - 19:18

Ruoka näyttää ihan älyttömän hyvältä. Tuonne ei kyllä minua saisi, tai ehkä jotain isompaa korvausta vastaan tutisisin tuolla, mutta kääk noita maisemia.
Ihanaa keskiviikkoiltaa!

Vastaa
Beachhousekitchen 03/08/2016 - 19:42

Oli kyllä ikimuistoinen juttu, vieläkin heijaa! Jännä miten tuonne korkeuteen loppu viimeksi tottui, ei enää huimannut kun jälkiruoka tarjoiltiin!

Vastaa
Elina | Vaihda vapaalle 03/08/2016 - 17:58

Huuh! Me ollaan menossa huomenna ja hieman pisti huolestuttamaan tuo, että jos vähääkään on korkeanpaikankammoa, niin et suosittele. :O Kuumailmapallolento oli ihan huikea kokemus, joten ajattelin, että pakkohan tämänkin on olla. Nyt kyllä alkoi jännittää. Tuleekohan ensi yönä uni ollenkaan. 😀

Vastaa
Beachhousekitchen 03/08/2016 - 19:44

Ei kuitenkaan kannata liikoja jännittää! Lievä korkeanpaikankammo ei estänyt nautintoa, mukava tunnelma ja hyvä seura auttaa! Eikä siinä tarvitse alas katsoa, nauttii vaan näkymistä Helsingin kattojen yli : )

Vastaa
souliina 03/08/2016 - 17:06

On varmasti ollut huikea kokemus. Itse en tosin tuonne olisi uskaltautunut. Ruoka näytti varsin herkulliselta.

Vastaa
Beachhousekitchen 03/08/2016 - 19:45

Tämä on niitä kerran elämässä -kokemuksia, mutta oikeasti voisin mennä uudestaan nauttimaan toisenkin kokin herkkuja! Mahtavan huumorintajuinen henkilökunta auttoi jos liikaa jännitti : )

Vastaa
Lumo 03/08/2016 - 16:48

Herkulliselta näyttää, hyvä tietää mitä on tulossa. Minä ja Marjo menemme huomenna, vähän jänskättää! Toivottavasti luvattu sade jää tulematta.

Vastaa
Beachhousekitchen 03/08/2016 - 19:46

Kunhan ei ihan myrskyä tule, niin varmasti nautitte! Jään odottelemaan kuvasatoanne : )

Vastaa

Kommentoi