FANTASTINEN LÅNGVIK JA PING HELSINKI 2016 KUVASATOA!

by Beachhousekitchen

Soneran ja kylpylähotelli Långvikin kanssa yhteistyössä toteutettu loistava ja inspiroiva PING Helsinki toi Kirkkonummelle eilen yli 400 somevaikuttajaa ja markkinoinnissa työskentelevaa päättäjää. Päivään mahtui huikeita puheenvuoroja mm. mainonnan tulevaisuudesta sekä sisältömarkkinoinnin ja blogikerronnan vaikuttavuudesta. Se, että sinäkin luet juuri tätä, on osoitus siitä, että olen tavoittanut sinun mielenkiintosi! Blogit eivät minnekään kuole, tulee vaan uusia kerronnan muotoja esim. kuvaviestinnän muodossa. Me muuten saatamme kokkailla yhdessä jollakin digitaalisella platformilla joku päivä, tulevaisuuden teknologiset ja innovatiiviset ratkaisut ovat ihan ovella jo!

Yhteistyökumppaneille ja yrityksille tiedoksi, että google RAKASTAA blogeja! Ja blogipostaus jää elämään ikuisesti ja jopa vuosien päästä sieltä ohjautuu liikennettä (ja myyntiä) yrityksen tuotteisiin ja palveluihin!

Långvik

Tässä festarimenoa jo heti aamuvarhaisesta, upeasti somistettu hotellin etupiha ja päivän festarilookkina suomalaisen lasten- ja naistenvaatevalmistaja Melli Eco Designin suosittu luomupuuvillainen taskumekko*. Ei rypisty ja jos tie vie kesällä myös Pori Jazzeille, niin tämä mekko lähtee mukaan! Kaulassa jewellery By Pinja – ikuiset helmet!*

Långvik

Päivän tärkeä viesti oli myös se, että vaikka blogeissa kirjoitetaan paljon omistaa kokemuksista ja täällä esim. jaan hyviksi kokemiani reseptejä, mutta silloin kun postausta on ollut tukemassa joku tietty tuote ja sen kirjoittamisesta on maksettu, minä kirjoitan sen avoimesti esille esim. käyttämällä merkintää kaupallinen yhteistyö.

Kun yhden blogipostaukseen voi vierähtää jopa 8 tuntia kaikkine reseptikokeiluineen, kokkailuineen sekä kuvauksineen, on silloin paikalla saada myös tehdystä työstä korvausta. Onneksi yhä suurempi osa yrityksiä ymmärtää tämän ja haluavat solmia merkityksellisiä yhteistyösuhteita meihin bloggaajiin. Eikä täällä esitellä sellaista tuotetta tai palvelua, jonka takana en itse seisoisi. Kaikki ei ole kaupan, vaikka oman elannon saamiseksi blogissa on näkynyt myös kaupallisia yhteistöitä.

Långvik

Kiitos upea tapahtumajärjestänelikkö Inna, Aku, Sanna & Nella, sujuvasanaiset juontajat, karismaattiset esiintyjät sekä runsas avustajakaarti, TE onnistuitte ja teitte täydellisen päivän!

Långvik

Takaisin eiliseen päivään ja tässä hieman tunnelmia somefestareilta! Olen tainnut kehua Långvikia jo monta kertaa mm. instagrammissa, mutta se todella ansaitsee kaiken hehkutuksen. Upeat puitteet, merinäköala, se ruoka (ihan parasta) ja mikä hieno tapahtumatalo se onkaan! On hienostunut kylpylä, viinikellari, oma elokuvateatteri ja disko. Todella monipuoliset ja avarat kokoustilat ja hotellihuoneet aivan luksushienot! Tänne olisi kiva päästä vaikka minilomalle!

Långvik

Aamiaista kuvin! Aika ihastuttava minipyttis yllä! Tässä alla lisää terveellisiä aamiaisherkkuja Network Piazza kokouskerroksesta. Kekkoskummitus taisi olla päivän kuvatuimpia tyyppejä!

Långvik

Lågvik

Långvik

Lounas Långvik Bistron tyyliin!

Långvik

Långvik

Lounaan keskeytti yllätysesiintyjä Anssi Kela ja tokihan tämä (bisnes)festarikansa ryntäsi lavalle Petri Ruususen tahdissa!

Långvik

Upeassa 40+ jengissä, somemaailma on yhä enemmän myös vanhemman ja ostovoimaisemman porukan hallussa! Tädit ovat jo täällä!

Långvik

Långvik

Hälsans Kökin hodarifillari huristeli paikalle ennen dinneriä! Tänä kesänä meillä grillaillaan myös soijanakkeja, taivaallisen hyviä!

Långvik

Långvik

Ihan vähän PINGviiniä ja iloista puheensorinaa! Ja yksi uskomaton taikuri, kuvassa ihanainen Johanna suositusta Hellan ja viinilasin välissä -blogista.

Långvik

Långvik

Upea illallinen oli katettu Långvik Bistroon!

Långvik

Långvik

Onneksi en ehtinyt nauttia kuin alkupaloja, sillä kohta alkoi kuiskinta ja riemunkiljunta Lounge bar -takkabaarialueen puolelta. sillä sinne oli katettu SUSHIbuffet! Loppuilta menikin sushia nautiskellen.

Långvik

Långvik

Långvik

Kerrassaan upea päivä. ISO kiitos mahtavalle seurallekin sekä uusille kontakteille & kamuille!

*Tuotteet saatu blogin kautta

With ♥ from beach house kitchen

Lue nämäkin

17 Kommenttia

RUOKABLOGGAAJAN TOP 5 PING HELSINKI | Beach house kitchen 07/05/2017 - 18:19

[…] oli upea ja luovuutta herättelevä Långvikin miljöö viime vuonna, niin nyt saimme nauttia auringosta ja korkeuksista Clarion Hotel Helsingissä. Hotellin […]

Vastaa
Tuula / Tuula's life 17/05/2016 - 22:46

Huikeita kuvia, huikeasta tapahtumasta! Långvikissä olen pariin otteeseen käynyt Soneran jutuissa, vaikka en Pingissä. Niinkuin tuossa kerrotkin, on se niin upea paikka. Ja mielenkiintoisia uusia, tulevaisuuden teknologisia innovaatioita -odotettavissa maailma menee eteeenpäin lujaa vauhtia.
Ja voi, noita sinun herkullisia valokuvia, silmillään noita annoksia syö!
Ja festarimekkosi on ihana kivoine kenkineen.
Saatesanoiksi on vielä sanottava. Olen ylpeä teistä tädit <3, olette niin ajan hengessä!

Vastaa
Beachhousekitchen 18/05/2016 - 08:10

Kiitos kauniiista sanoistasi!

Tätejä meistä jokainen… : ) ja ei oo häpee olla täti…

Kyllä me täällä pääkaupunkiseudulla yritetään tädittää meidät maineeseen, on huippuporukkaa mukana!

Vastaa
Rouva Sana 16/05/2016 - 14:57

Voi huikeus, miten ihanasta tapahtumasta on sinulla ihania kuvia <3! Oli ihana nähdä Heli! Nyt sulatellaan päivän antia.

Vastaa
Beachhousekitchen 16/05/2016 - 18:28

Täällä ruokablogissa tuosta ruokapuolesta paljon juttua, mutta pään päässä sitten enemmän tuota sisältömarkkinoinnin ja tulevaisuuden trendien puolta. Todellakin sulatellaan henkistä antia, sekä muutamaa kiloa sitä nautittua sushia : ) Hienoa oli nähdä!

Vastaa
Sanna I Siveltimellä 15/05/2016 - 12:51

Ping Helsinki oli kyllä huikea kokemus näin ensikertalaiselle! Långvikissa olin kerran aikaisemmin käynyt ja osasinkin odottaa vain parasta 🙂
Tälläisen verkostoitumistapahtuman päätteeksi on kyllä pää täynnä uusia ideoita, joka onkin ihan parasta antia! Kiva reportaasi perjantailta!

Vastaa
Heli/beachhousekitchen 15/05/2016 - 14:17

Onnistunut konsepti ehdottomasti, vieläkin hurmioissani perjantaista! Nyt vaan kivoja ideoita käytäntöön : )

Vastaa
Marjo 15/05/2016 - 10:56

Todella kiinnostava ohjelma ollut PINGHelsingissä. Minua harmittaa etten työesteen takia edes voinut hakea tapahtumaan mukaan mutta ensi vuonna sitten hakemusta vetämään. Tätä tapahtumaan ei voi missata! Ja omnomnom noi tarjoilut….sushibuffet….mites mulle nyt tuli nälkä… Kiitos Heli tämän jakamisesta meille muille 40+ bloggaajiille!

Vastaa
Heli/beachhousekitchen 15/05/2016 - 12:31

Ehdottomasti kannattaa hakea ensi vuonna mukaan! Toivottavasti tapahtuman päivämäärä ilmoitetaan ajoissa, jotta sen päivän voi varata hyvissä ajoin. Ihanat oli kyllä Långvikin tarjoilut : )

Vastaa
Pauliina/PauMau 15/05/2016 - 10:12

Kyllä pikkuisen harmitti, kun ehti ladata lautasen täyteen ennen kuin joku vinkkasi sushi barista. Eipä nuo noutopöydänkään tarjoilut maussa tai runsaudessa häpeilleet, harvoin on noin mahtavan illallisen päässyt nauttimaan. Ja vielä loistavassa 40+ seurassa! Upea päivä, upea seura. kiitos asianosaisille 🙂

Vastaa
Heli/beachhousekitchen 15/05/2016 - 12:33

No niinpä! Voi kun olisi tiennyt mitä tarjoilut luvassa, niin en olisi niin syönyt ähkyä jo lounaalla. Kertakaikkisen upea päivä hienossa seurassa! KIITOS.

Vastaa
Lumo 15/05/2016 - 10:04

Kiinnoatava ohjwlma ja ihanan näköinen ruoka. Ehkä sitten ensi vuonna.

Vastaa
Heli/beachhousekitchen 15/05/2016 - 12:59

Toivottavasti ensi vuonna PING on kaksipäiväinen, sillä ainesta sellaiseen olisi ja kiva olisi päästä verkostoitumaan ihan ajan kanssa!

Vastaa
Outi 14/05/2016 - 23:34

Upea päivä kerta kaikkiaan. Mahtava kokemus, jonne haluan ehdottomasti mukaan myös ensi vuonna.
Ihanaa oli myös nähdä niin moni meistä 40+ blogilaisista paikan päällä.

Vastaa
Heli/beachhousekitchen 15/05/2016 - 14:20

40+ on voimaa! Olipa kevään kivoin tapahtuma ja niin hyödyllinen bloggareille kuin yrityksillekin, jotka miettivät sisältömarkkinointia osaksi markkinointiansa!

Vastaa
Tiia K 14/05/2016 - 22:07

Mieletön päivä ja voi hyvät hyssykät ne sushit!!! Hitsi kun olin syönyt irtareita nälkään. Ehkä jos jotain, niin menun olisi voinut paljastaa etukäteen, niin en olisi syönyt turhaa höttöä niin paljoa välissä. Mutta kyllä oli a-luokan seuraa ja päivä!

Vastaa
Heli/beachhousekitchen 15/05/2016 - 14:25

Oih se kiljunta kun pääsimme buffetin äärelle! Nyt ainakin tietää, millä meitä kahta voi ilahduttaa! SUSHILLA! Eikä sen varjoon jäänyt päivän bisnesohjelmakaan, aivan loistavia puhujia & luentoja!

Vastaa

Kommentoi