HAPPY LOBSTER JA OSTERINEITSYYDEN MENETYS

by Beachhousekitchen

Yhteistyössä Tallink Silja

Turusta lähtevällä Baltic Princess -laivalla voi mm. italialaisen ruoan lisäksi nauttia henkeäsalpaavan herkullisesta aamiaisbrunssista sekä laajasta valikoimasta äyriäis- ja kalaruokia. Raikkaan tyylikkäästi uudistetun Happy Lobster -ravintolan merellisiä herkkuja täynnä oleva tiski innostaa maistelemaan makuja, joita ei niin helposti maista saa. Pressimatkalla saimme onneksi nauttia tämän ravintolan antimista pariinkin otteeseen!

Happy Lobster

Happy Lobster- ravintolassa tarjoillaan meidän aamu-unisten iloksi brunssi klo 10.30-12.00. Jos haluat rauhallisen aamiaismiljöön ja osin pöytään tarjoiltuna, niin tämä on juuri se elämys, jonka vuoksi miniristeilykin saa luksuspiirteitä. Brunssilla tuodaan pöytään aluksi tuoretta leipää, erilaisia leikkeleitä, juustoja ja levitteitä. Brunssin hintaan (etukäteen ostettuna 28,-) sisältyy myös laivan kuohuvaa!

Happy Lobster

Brunssilla voit lisätä omaan smoothieesi tai jogurttiisi tuoreita marjoja ja hedelmiä.

Happy lobster

Brunssiin kuuluu myös lämmin ruoka, jonka saa valita kolmesta vaihtuvasta. Voin kertoa, että mikä tahansa niistä olisi maistunut, mutta valitsin kaikkia aisteja hyväilevän punajuuririsoton vuohenjuustolla ja rucolasalaatilla. Nappivalinta!

Happy Lobster

Blogikollegan valitsema brunssiannos: paahdettua nieriää, peruna-vihannespaistosta ja kantarellikastiketta. Niin kaunis, ja ihastelevia huoahduksia tämäkin annos maustaan sai.

happy lobster

Jälkiruokapöydästä nautimme brunssin lopuksi pieniä suupaloja – täydellinen konsepti ja toteutus!

Happy Lobster

Happy Lobster – ravintolassa saa myös á la carte- annoksia ja illastimme siellä vielä ennen laivan saapumista Turun satamaan.

Ravintolan suosituin annos on äyriäisvati, jolle annan itsekin vahvan suosituksen! Tuosta 45 euroa maksavasta runsaasta lautasesta riittää kahdelle tai jopa kolmelle maisteltavaa ja näperreltävää toviksi. Maistoin kaikkea vadilta, jossa puolikas hummeri, katkarapuja, savustettuja katkarapuja, marinoituja jättikatkarapuja, tiikerirapu, osteri, taskurapua, merirapua, jokirapua, kampasimpukkaa, sinisimpukoita, marinoituja vihersimpukoita, limeaiolia ja Rhode Island -kastiketta.

Happy Lobster

Tämä loistelias vati houkutteli maistamaan myös osteria, joten siinä kaikkien edessä menetimme osterineitsyytemme Tinskun keittiön Tiinan kanssa. Suolainen, mereltä tuoksuva ja kurkusta nopeasti alas soljahtanut raaka osteri jätti hieman valjun tunteen, joten oli nielaistava toinenkin! Ihan heti en koukkuun jäänyt, sillä koska pelkäsin makupalan juuttuvan kurkkuuni, nielaisuepisodista otetuissa kuvissa ilmeeni on enemmän kauhistunut tai jopa järkyttynyt (Huom! Kuvat eivät olleet julkaisukelpoisia). Sen verran osterihammasta jäi kutkuttamaan, että niitä on sopivan tilaisuuden tullen maisteltava myös kypsennettyinä, vähän mausteisempina tai jopa gratinoituna.

Happy Lobster

Koska rakastan hummeria, niin alkuruokana nautin puolikkaan hummerin, limeaiolia ja Rhode Island -kastiketta.

happy lobster

Ei pöllömmältä näyttänyt vieruskaverin katkarapu skagenkaan.

Happy Lobster

Pääruokana paistettua jättikatkarapua, valkosipulia, lämmintä vihannessalaattia ja korianterivinaigrettea. Täydellinen kypsyys jättikatkaravuissa ja makujen harmonia veti lähes sanattomaksi.

Happy Lobster

Sanat ja superlatiivit meinaavat loppua kesken näistä herkuista raportoitaessa, ihan parasta ruokaa merenelävistä koskaan ja lämmin suositus Happy Lobster- ravintolalle. On vain yksi elämä, sitä ei kannata tuhlata keskinkertaisiin asioihin. Siksi Happy Lobster ♥

Happy Lobster

Happy Lobster

With ♥ from beach house kitchen

Lue nämäkin

8 Kommenttia

Tuula / Tuula's life 03/04/2017 - 21:03

Herkullinen postaus! Happy Lobster ja ihanat merenherkut! Ja olipa oiva reissu! Ikimuistoinen ruokien ja seuran puolesta. Kyllä viihdyttiin!

Vastaa
Beachhousekitchen 07/04/2017 - 21:29

Unelmien ruokamatka, ei voi muuta todeta kuukaudenkaan jälkeen : ) Ihana kun olit mukana seuranamme!

Vastaa
Tuuli-Lumo Lifestyle 02/04/2017 - 13:26

Oli niin ihanat herkut! Ja kyllä me syötiinkin…

Vastaa
Beachhousekitchen 03/04/2017 - 06:24

Ruoka voisi olla elämäntehtäväni ja -tarkoitukseni, siitä puhuminen, kirjoittaminen ja sen nauttiminen : ) Suunnittelen täällä jo kesän reissuja ja risteilylle on ehdottomasti päästävä!

Vastaa
Viikonloppukokki 02/04/2017 - 13:18

Happyy Lobsterin äyriäisvati on <3. Aina silloin tällöin kotonakin on mereneläviä, mutta koskaan kotona ei ole monta sorttia kerralla.

Vastaa
Beachhousekitchen 03/04/2017 - 06:27

Sanopa älä muuta! Sen vuoksi tuo vati on kyllä niin suositeltava, täysin hintansa väärti : )

Vastaa
Tiia K 02/04/2017 - 10:52

Hyvät hyssykät miten mahtavat ruuat kertakaikkiaan oli ja Habby Lobster on oman miehen suosikki, vaikka Tavolata on ottanut ukkelin sydän nurkasta kiinni myös. Hih ihan mahtia, että maistelit ne Osterit ja ilme haki vertaistaan. Meillä oli maailman paras reissu ja yhtä muikeaa sunnuntaita toivottelen ihanalle Helille. <3 Ensi viikolla jihuu päästään taas herkuttelemaan yhdessä. <3

Vastaa
Beachhousekitchen 03/04/2017 - 06:30

Kiitos! Kummallekin huippuravintolalle on paikkansa ja jopa samalla risteilyllä : ) Mitähän pääsemme maistelemaan tulevalla viikolla..?

Vastaa

Kommentoi