Hello Darling, lähdetäänkö lounaalle!

by Beachhousekitchen

Ravintola Hello Darling avattiin pari viikkoa sitten Iso Roobertinkadulle (3-5, sisäpihalla) ja pitihän se käydä testaamassa, kun kutsu* lounastamaan kävi. Kahvilan ja ravintolan kansainväliseksi risteytymäksi itseään tituleeraava kolmen kaveruksen perustama paikka on erikoistunut aamiaismenuihin chia-vanukkaineen ja gluteenittomine puuroineen sekä viikonloppuisin koko päivän kestäviin brunsseihin. Aamun ja illan vaihtelevat menut sisältävät mm. terveellisiä salaatteja, keittoja sekä risotto- ja pataruokia. Omistaja Samin mukaan suosituimpia annoksia ovat ensimmäisten viikkojen aikana olleet herkulliset uppomunat, korealaiset ribsit, bahn mi salaatti sekä höyrytetyt pork belly sämpylät.

Hello Darling syntyi uusiseelantilaisen, italialaisen ja kanadalaisen foodien kohtaamisesta Helsingissä ja tavoitteena oli luoda ihan uudentyyppinen ruokamesta, jossa yhdistyisivät kahvilan rentous ja ravintolan ruokaisat annokset. Inspiraationa tälle kansainväliselle tiimille toimivat maiden osalta Uusi Seelanti ja kaupungeista New York.

Hello Darling

Rento ilmapiiri näkyy läpi linjan: pöydät ovat hieman vinossa, mutta vaikka paikka on pieni, niin samaan aikaan sinne toivotettiin tervetulleeksi myös kotiäitejä lapsineen sekä liikuntarajoitteinen pariskunta. Sopu ja ystävällinen fiilis sijaa antavat! Kansainvälisyys näkyy siinä, että palvelu on englanniksi, lounaslista myös ‘suomennetaan’ tarvittaessa.

Lounas tarjoillaan joka päivä klo 11-15. Alkusalaatti tuotiin pöytään erikseen. Erittäin maukas ja itse tehty kastike oli plussaa, tuore focaccia maistui kyljessä. Hello Darling mainostaa huomioivansa erityisesti gluteenittomat, mutta se ei näkynyt alkusalaatissa, vaihtoehtona ei ollut mitään gluteenitonta leipää, ainoastaan salaatti. Tähän parannusta, toivoo keliaakikkoseuralaiseni.

Lounaslistan kaikki vaihtoehdot taas olivat sinä päivänä gluteenittomia. Testipäivän lounaslistalta löytyi mm. kasvisvaihtoehdoksi bataatti-fenkolicurrya. Kastike oli oikein maukas ja annoskoko pitää kevyttä toimistotyötä tekevän kyllä ihan tyytyväisenä!

bataatticurry gluteenitonbataatticurry

Keittiö suositteli lounaaksi erityisesti juuri lammastaginea ohrarisotolla (kuva alla) ja se olikin napakymppi! Ja nopeasti silmäiltynä paikan suosituin annos. Valtavan maukas annos, 10 pistettä, vaikkei ulkonäöltään niin miss maailma ollutkaan!

Hello darling

lammas tagine

Lauantaisin ja sunnuntaisin Hello Darlingissa on mahdollista syödä aamiaista aivan loppuiltapäivään asti. Avoinna Hello Darling on siis maanantaista lauantaihin klo 10–21 ja sunnuntaisin klo 10–16. Asiakaspaikkoja on rajoitetusti, joten suuremmalle ryhmälle suositellaan ehdottomasti ennakkopöytävarausta (bookings@hellodarling.fi tai p.040 173 2723). Kiva ja persoonallinen lisä Helsingin ravintolatarjontaan! Suosittelen!

*Sponsored: ilmainen testilounas

With ♥ from beach house kitchen

Lue nämäkin

7 Kommenttia

Hello Darling | Lounaslaatikko 06/10/2015 - 07:37

[…] oli tosiaan parikin annosta, eli suosittelen kokeilemaan. Lasten kanssa voisi ehkä tulla ja kuulemma tänne ovat mammaseurueetkin tervetulleita. Pienihän tämä on, mutta […]

Vastaa
Jael 24/09/2015 - 15:01

Kivalta vaikuttava paikka ja etenkin tuo rentous kuulostaa kivalta:-)

Vastaa
Heli-Hannele/Beach house kitchen 24/09/2015 - 22:46

Pönötyspaikkojen aika ohi! Ainakin lounaalla on kiva käydä paikassa, jossa voi hieman huoahtaa..; )

Vastaa
Tiia K 23/09/2015 - 11:39

Ruoka oli tosi hyvää ja ensi kerralla voisi vaikka maistaa myös jälkkäriä tai talon kahvia. 🙂 Kiitos upeasta seurasta. <3

Vastaa
Heli-Hannele/Beach house kitchen 23/09/2015 - 22:36

Parhaassa seurassa ruoka maistuu aina potenssiin kymppi, kiitos itsellesi! Täältä pitäisi testata myös noita aasialaisia annoksia…ja sitä suklaakakkua ; )

Vastaa
Outi 23/09/2015 - 11:31

Ihanan näköisiä annoksia.
Kivaa keskiviikkoa!

Vastaa
Heli-Hannele/Beach house kitchen 23/09/2015 - 22:35

Rehtiä ja maukasta lounasruokaa, kiva että mausteitakin uskallettu käyttää! Herkullista loppuviikkoa <3

Vastaa

Kommentoi