Krog Roba ja oman rahan lounas!

by Beachhousekitchen

Entisen poliisilaitoksen tiloihin avatun Krog Roban (Pieni Roobertinkatu 1–3) kävin testaamassa yhdessä Mama Gastron Marian kanssa jo kuukausi sitten, mutta tänne blogin puolelle juttu ehti vasta nyt. Tietyömaan melskeistä oli rauhoittavaa astua sisään siirtomaatyyliseen, erittäin kauniisti sisustettuun ravintolaan, jossa aika näytti pysähtyneen ainakin ruokahetken ajaksi. Palvelu sen sijaan ei ollut viipyilevää, sillä se pelasi koko visiitin ajan. Mutta miten ruoka sijoittui, oliko 14,90 euron lohiannos hintansa väärti?

Krog Roba

Lilla Roberts -hotellin yhteydessä toimivassa ravintolassa on tarjolla joka arkipäivä kolmen ruokalajin menu hintaan 29,- , yksittäisiä päivän lounaita sekä All day Menu.

Itse kokeilin päivän kala-annosta, eli kevyesti savustettua lohta, kukkakaalia ja laventelilla maustettua voikastiketta. Jos lohi olisi jätetty reilusti punertavaksi, niin annos olisi ollut täydellinen ehkäpä 11,90 euron hintaisena. Olisiko tässä ollut miljöö-lisää muutaman euron verran, sillä annos oli varsin pieni ja jotain lohesta jäi kutenkin puuttumaan.

Krog Roba

Marian tilaama lämminsavustettua siikaa ja mallasleipäkrutonkeja sisältävä salaatti All Day Menu -listalta oli hienoinen pettymys. Kun salaatista maksaa 22,90, sen tulee jäädä mieleen huikeana osoituksena keittiön taidoista, nyt ei tainnut käydä niin.

Krog Roba

Muistelen lukeneeni muiltakin hehkutuksia paikan itsetehdystä näkkileivästä ja se todella hakkasi muun leipätarjonnan. Kauniit design -valaisimet ja sisustukselliset yksityiskohdat jäivät mieleen, paikka on hyvällä maulla remontoitu.

Krog Roba ravintola lounas

Lämmin tunnelma, voimakkaita värejä ja mikä upea puulattia salin puolella ja mosaiikkilattia baaritiskin luona. Kliinistä valkoista kammoksuvalle tämä tyylikkään kodikas sisustus suorastaan hyväilee visuaalisia aisteja!

Krog Roba

Krog Roba sopii fiilistelevään ja kiireettömään lounashetkeen, kenties juuri pidemmän kaavan bisneslounaalle tai ystävän tapaamiseen. Viikonlopun brunssipaikaksi tämä olisi myöskin mitä sopivin, ehkäpä tänne joku sunnuntai, menu näytti aika houkuttelevalta!

With ♥ from beach house kitchen

 

Lue nämäkin

8 Kommenttia

Lumo 05/10/2015 - 17:30

Samantapaisia kommentteja olen kuullut muiltakin. Itse olen vain käynyt hotellin aulassa pari kertaa katsomassa ohi kulkiessani ja ollut sisäpihalla yksityistilaisuudessa (tarjoillut pikkupalat olivat kyllä herkullisia!).

Ravintola ei siis välttämättä pääse must go-listani kärkeen, mutta cocktailit hotelin baarissa ovat suunnitelmissa.

Vastaa
Heli-Hannele/Beach house kitchen 05/10/2015 - 20:43

Antaisin mahdollisuuden ravintolallekin, oli juuri avattu kun itse kävimme! Voihan olla että siellä on terävöidytty ja palautteista opiksi otettu. Paikkana mitä upein!

Vastaa
Outi 05/10/2015 - 14:26

Onpa tosi tyylikkään näköinen paikka. Ruoka oli hyvää, mutta kallista, niinkö?
Mukavaa alkanutta viikkoa.

Vastaa
Heli-Hannele/Beach house kitchen 05/10/2015 - 20:52

Hinta-laatusuhde vielä ontui! Kauniit ja pienet annokset, paikka itsessään viihtyisä ja tunnelmallinen. Annan kyllä toisen mahdollisuuden….; )

Vastaa
Erja/ Andalusian auringossa- ruokamatkablogi 05/10/2015 - 11:12

No oho. Lounas on mulla vähän sellainen Bermudan kolmio. Jotenkin tuntuu (muutamia harvoja, kuten Juurta) lukuunottamatta, että silloin on tarjolla vesitettyä versiota keittiön osaamisesta. Niinpä jos lounaalle jostain syystä päädyn. otan á la cartea ettei tule paha mieli.

Tuo 22,90 € kuulostaa kyllä tiukalta hinnalta salaatista eikä kyllä näytäkään hintansa arvoiselta :-/

Vastaa
Heli-Hannele/Beach house kitchen 05/10/2015 - 13:09

Ainainen dilemma lounaan suhteen…kun ei haluaisi pettyä, eikä aina olisi valmis maksamaan ylihintaakaan! Annan tälle paikalle mahdollisuuden vielä lounaankin muodossa, vaikka tuo brunssi jäi kovasti kutkuttamaan. Paikkana juuri omannäköinen ja sellainen jossa voisi istua tuntikausia!

Vastaa
Tiia K 05/10/2015 - 10:33

Tuolla on käytävä ja ihan nostalgioinnin vuoksi. Asuin monta vuotta viiskulmassa ja tuohan oli se oma poliisilaitos silloin. Passia tuli haettua, laukku tuli hävitettyä ja henkilöllisyyden tunnistamisessakin kävin. Kivan näköinen paikka ja peukut näkkileivälle, kuulostaa herkulliselta.

Upeaa päivää Heli <3

Vastaa
Heli-Hannele/Beach house kitchen 05/10/2015 - 13:06

Hienoa alkanutta viikkoa sinnekin!

Täällähän voisi pyörähtää joskus vaikka pidemmällä bisneslounaalla, ihastuin paikkaan kovasti! Ruoalle antaisin siis vielä toisen mahdollisuuden. Sellainen hyvätunnelmainen paikka jossa voisi läppärinkin kaivaa esille ja antaa luovuuden virrata…; ) Poliisiasemafiiliskin on saatu täysin häivytettyä…

Vastaa

Kommentoi