Tres Bones on nyt Bones!

by Beachhousekitchen

ravintola Bones

Helsingin Annankadulla sijaitseva Tres Bones on kokenut kaikessa hiljaisuudessa muodonmuutoksen designtalo Hei Helsingin toteuttamana ja nimikin on nyt napakasti ravintola Bones. Pääsin taannoisessa pressitilaisuudessa maistelemaan uuden englantilais-skandinaavisen menun kohokohtia miniatyyriversioina. Keittiön väki kävi iloisesti tervehtimässä ja kertomassa annoksista, ja palautetta sai antaa maistelun lomassa. Tietysti saimme maistella myös uuden juomafilosofian mukaisia raikkaita juomia!

Bones

Aurinkoinen perjantai-iltapäivä, dj ja letkeä musiikki sekä loistava tapashenkinen tarjoilu saivat hetkeksi ajatukset lentämään El Bornin trendikkääseen kaupunginosaan Barcelonaan. Todella, nyt on punavuorelaisessa baarissa ennennäkemätöntä tunnelmaa, eikä tule kolhoa tai teennäistä oloa! Tänne voi tulla kannettavan kanssa nauttimaan lounasta, after work -drinksuille ja pikkusuolaiselle tai rennolle illalliselle, josta ei ole kiirettä kotiin – muuttuuhan ravintola klubiksi yöaikaan. Uudistuksella ja kasvojen kohotuksella on haettu yhteisöllisempää linjaa ja selkeämpää tyyliä. Menua on muutettu monipuolisemmaksi  ja listalle on otettu edullisempiakin annoksia. Bonesissa voi järjestää mm. kulttuuri- ja taidetapahtumia sekä lanseerauksia, paikka laajenee vielä tulevina viikkoina, joten se sopii myös hieman isompien tapahtumien järjestämiseen.

ravintola Bones

Sisustusratkaisuissa on suosittu kestäviä ratkaisuja ja ekonomisuutta, tämä sisustus kestää aikaa, eikä vanhene kahdessa vuodessa.

ravintola BonesPaikan keskipisteeksi on nostettu pitkä ja jykevä baaritiski (kuva yllä). Puuseppä Einari Saarisen suunnitteleman baaritiskin alaosa on tehty puulavojen liuskoista ja itse tiski on saarnia. Drinkit ja mehut ovat aina tuoreista raaka-aineista tehtyjä ja tuorepuristettuja, asiakas saa mitä tahansa lehtikaalishotista virkistävään ja puhdistavaan vihermehuun.

Greenhouse Effectin vihersisustus pehmentää akustiikkaa ja tuo kaupunkimaisemaan ikuisen vihreän!

ravintola Bones

Keittiön menu elää vielä muutaman viikon ajan asiakkailta saatu palaute huomioiden, mutta yksi sinne varmasti jää, eli täydellinen burgeri. Lämmin suositus: briossimainen keittiön oma sämpylä ja täydellisen pehmeä pihvin koostumus ja kypsyys, olin yksinkertaisesti hampurilaistaivaassa – heavenly tasty! Kasvissyöjille on listalla mm. tofuburgeri eikä keliaakikkojakaan ole unohdettu.

ravintola Bones

Bones

Alla talon pikkelöityä kurkkua, smetanaa ja hunajaa. Talon ranskalaiset, yrttimajoneesia ja tomaatti-chutneyta (annokset 5€/kpl)

ravintola Bones

kurkku alkupala Bones

Tryffeliöljyllä viimeistellyt metsäsienisandwichit!

ravintola Bones

Alla aidolla mustakalan musteella värjättyä leipää ja surf n turfin mukaisesti lihaa ja jättirapuja!

bones

Maistelimme alkoholitonta vesimeloni-minttu-omena drinkkiä, vodka-vesimeloni-minttu-fenkolimehu-omena cocktailia sekä lehtikaalishottia. Muikeita mutta niin raikkaita makuja!

Bones drinksut

Yksi Bonesin omistajista, eli Tapio Kuusakoski ja Uudesta-Seelannista kotoisin oleva toinen pääkokki Christopher toivottavat niin uudet kuin vanhat asiakkaat tervetulleiksi.

ravintola Bones

Keittiö on auki päivittäin klo 11-22.00, muuten paikka on auki klo 02 saakka tiistaisin ja torstaisin, sunnuntaisin ja maanantaisin suljettu. Keskiviikkoisin, perjantaisin sekä lauantaisin avoinna klo 04 saakka.

Ravintola Bones

Annankatu 6, 00120 Helsinki

puh. 045-164 7064

Bones Annankatu

With ♥ from beach house kitchen

 

Lue nämäkin

6 Kommenttia

kari 12/12/2015 - 21:34

Hyvät oli sapuskat tänään.

Vastaa
Heli-Hannele/Beach house kitchen 13/12/2015 - 12:04

Pitääpä käydä taas paikan päällä, on kyllä huippumesta : )

Vastaa
Lumo 15/08/2015 - 12:12

Niin lähellä, enkä silti ole käynyt tuolla. Helsingissä alkaa olla niin paljon kivoja paikkoja, ettei kaikkiin tunnu ennättävän! Ohi olen kuitenkin kulkenut ja muutos näyttää hyvältä.

Vastaa
Heli-Hannele/Beach house kitchen 15/08/2015 - 14:42

Todella! Onneksi on mistä valita, varmasti jokaiselle jotakin…; ) Bonesiin kyllä menisin uudestaan ihan noiden hampurilaistenkin vuoksi!

Vastaa
Outi 13/08/2015 - 23:17

Voi miten hyvännäköisiä noi hampurilaiset ja sienileivät, nam!
Mies lupasi tehdä mulle tuota minttujuomaa 😀

Vastaa
Heli-Hannele/Beach house kitchen 14/08/2015 - 12:14

Se minttujuomakin oli herkkua! Sopivasti kirpsakkaa, melkeinpä terveysjuomaa. Kaunista viikonloppua <3

Vastaa

Kommentoi