Anna ääni suosikkiblogillesi Suvun paras resepti -kilpailussa!

by Beachhousekitchen

reseptikilpailuSuvun paras resepti -kilpailun äänestys on alkanut! Anna ääni suosikkiblogillesi 31.8 mennessä!

Jotta elämässä säilyisi sopivasti jännitystä, hoksottimet terävinä ja ideointikyky tallella, niin aina silloin tällöin on kyllä osallistuttava kutkuttaviin reseptihaasteisiin ja -kilpailuihin. Arkea valmistuottein helpottava Knorr kutsui mukaan ruokabloggareita paljastamaan sukunsa parhaimmat reseptit, joissa on käytetty Knorrin Fond du chef -annosliemikuutioita. Kannattaa unohtaa ne epämääräiset ja lukuisia e-aineita sisältävät kuivat käkkyräliemikuutiot ja siirtyä näiden korkealaatuisten annosliemikuutioiden käyttäjäksi, joita omissakin kilpailuresepteissäni käytin. Ne helpottavat arkea silloin kun liemiä ei itse ehdi keittelemään.

En tiedä ovatko nämä ihan suvun parhaita reseptejä, mutta usein lapsuudessani 80-luvulla nautittuja. Beach house osallistuu siis kilpailuun seuraavin reseptein: paahdetulla valkosipulilla maustettu keitto ja jauhelihaleivät sienihöystöllä. Nyt kun sienikausi on käynnistymässä, niin tässä kiva kombo vaikka sunnuntain pidemmällä lounaalle!

suvun paras resepti

Kilpailureseptit löytyvät siis täältä ja sieltä pääset myös äänestämään suosikkiasi. Äänestäminen tapahtuu klikkaamalla sitä tähteä ja sinne loppuun kannattaa ehdottomasti täyttää nimi- ja osoitetiedot, sillä kaikkien äänestäjien kesken arvotaan Iittalan Sarpaneva -pata (arvo 206€). ONNEA kisaan ja lämmin kiitos jokaisesta saamastani äänestä :-D

suvun paras resepti

With ♥ from beach house kitchen

 

Lue nämäkin

4 Kommenttia

Minka 17/08/2015 - 18:01

Näyttää ja kuulostaa mielettömän hyvältä! Kävin äänestämässä sua! :)

Vastaa
Heli-Hannele/Beach house kitchen 17/08/2015 - 22:23

Voi kiitos! Retroruokaa suurella sydämellä. Ihanaa uuden viikon alkua!

Vastaa
Outi 11/08/2015 - 18:26

Tosi vaikeeta varmaan arvata mitä blogia ja annoksia mä äänestin :D
Onnea kisaan!

Vastaa
Heli-Hannele/Beach house kitchen 11/08/2015 - 21:39

Voi kiitos <3 Jokainen ääni on tärkeä! Mahtavaa viikkoa!

Vastaa

Kommentoi