Cake au jambon: ranskalainen herkkuleipä

by Beachhousekitchen

Ranskalaiseen cake au jambon-kinkkuleipään tutustuin taannoin eräissä juhlissa ja ihastuin täysin. Cake au jambon on maailman helpoin ja vaivattomin leipä, johon voi näin joulun jälkipäivinä piilottaa loput kinkun rippeet. Maistuu herkulliselta sellaisenaan!

CAKE AU JAMBON

1,5 dl maitoa

2 kananmunaa

1 dl öljyä

3 dl jauhoja

11 g kuivahiivaa

2 dl juustoraastetta

200g pieniksi kuutioiksi silputtua

kinkkua

½ tl mustapippuria

½ tl suolaa

Vatkaa kädenlämpöiseen maitoon kaikki ainesosat ja paista kohottamatta leipävuoassa 175-asteisessa uunissa 45 minuuttia. Bon appetit!

Cake au jambon_herkkuleipä

With ♥ from beach house kitchen

Lue nämäkin

3 Kommenttia

VAIVAAMATTA PARAS LEIPÄ CAKE AU JAMBON | Beach house kitchen 05/11/2016 - 20:05

[…] Maku ja rakenne kuitenkin saavat hurmioon. Cake au jambon -leivän ohje* on sarjassa VOL2 blogissa julkaistuja, se vaan sopii niin hyvin pimenevien iltojen herkutteluhetkiin, ei muuta kuin kynttilät esiin tai […]

Vastaa
admin 28/12/2014 - 10:42

Tämä herkku sopii salaatin kaveriksi, kun on aika hieman keventää…; ) Mutta sitä ennen uuden vuoden juhlinnat ja pöperöt, mukavaa sunnuntaita!

Vastaa
Tiia 28/12/2014 - 00:03

Wau tätä pakko kokeilla. Ihanaa viikonloppua. <3

Vastaa

Kommentoi