356
Ranskalaiseen cake au jambon-kinkkuleipään tutustuin taannoin eräissä juhlissa ja ihastuin täysin. Cake au jambon on maailman helpoin ja vaivattomin leipä, johon voi näin joulun jälkipäivinä piilottaa loput kinkun rippeet. Maistuu herkulliselta sellaisenaan!
CAKE AU JAMBON
1,5 dl maitoa
2 kananmunaa
1 dl öljyä
3 dl jauhoja
11 g kuivahiivaa
2 dl juustoraastetta
200g pieniksi kuutioiksi silputtua
kinkkua
½ tl mustapippuria
½ tl suolaa
Vatkaa kädenlämpöiseen maitoon kaikki ainesosat ja paista kohottamatta leipävuoassa 175-asteisessa uunissa 45 minuuttia. Bon appetit!
With ♥ from beach house kitchen
3 Kommenttia
[…] Maku ja rakenne kuitenkin saavat hurmioon. Cake au jambon -leivän ohje* on sarjassa VOL2 blogissa julkaistuja, se vaan sopii niin hyvin pimenevien iltojen herkutteluhetkiin, ei muuta kuin kynttilät esiin tai […]
Tämä herkku sopii salaatin kaveriksi, kun on aika hieman keventää…; ) Mutta sitä ennen uuden vuoden juhlinnat ja pöperöt, mukavaa sunnuntaita!
Wau tätä pakko kokeilla. Ihanaa viikonloppua. <3