Hedelmäinen grillisalaatti

by Beachhousekitchen
6 Kommenttia

Kesä tulee nyt kohinalla ja ainakin täällä etelässä siitepölypitoisuudet pompahtivat sen verran, että nenäsuihke oli otettava mukaan käsiveskaan. Viikolla arjesta saa hieman luksusta, jos sää sallii, kun grillin laittaa lämpenemään ihan tavallisena keskiviikkoiltana.

Parina iltana on tullut tehtyä helppoa ja maukasta grillisalaattia, jonka ainekset vaan viipaloidaan ja laitetaan grilliin. Helposti ja nopeasti hyvää ja terveellistä!

GRILLISALAATTI

1 pkt halloumijuustoa

4-5 persikkaa

rasia grillitomaatteja

n. 400 g vesimelonia

öljyä

mustapippuria ja esim. oreganoa

Leikkaa halloumi ja vesimeloni ohuiksi siivuiksi. Laita grilli päälle ja grillaa ensin tomaatit (pirskottele hieman öljyä päälle) ja persikat. Lisää halloumit ja vesimelonisiivut. Mausta mustapippurilla ja oreganolla. Tarjoile heti. Tämä on niin maukas salaatti ettei mielestäni edes tarvitse kastiketta, koska hedelmät tuovat sopivasti kosteutta. Ihanaa grillikautta!

grillisalaatti

With ♥ from beach house kitchen

Lue nämäkin

6 Kommenttia

Jael 09/05/2018 - 18:08

Parasta kesäruokaa:)

Vastaa
Beachhousekitchen 17/05/2018 - 15:00

Niin on, hedelmät + juusto = makutaivas!

Vastaa
Rommirusina 14/05/2015 - 11:57

Nam, herkullista ja helppoa, ihana lisä nuo persikat!

Vastaa
Heli-Hannele/Beach house kitchen 14/05/2015 - 19:40

Persikoiden litteä lajike, eli payaguayo, sopii hyvin tähän myöskin! Tätä lajiketta löytyy jo aika hyvin ruokakaupoista ja siinä mielessä se on helppo, ettei siinä ole suurta kiveä! Herkullista kesän odotusta!

Vastaa
Outi 13/05/2015 - 12:05

Ja tämä resepti otetaan talteen ja kun taas päästään grillaamaan niin tätä tehdään heti.

Vastaa
Heli-Hannele/Beach house kitchen 13/05/2015 - 19:55

Kiva juttu! Pahus kun myrsky iski juuri tänään, muuten olisi grilli taas lämmennyt. Mukavaa minilomaa!

Vastaa

Kommentoi