Helppo pähkinäinen voipasta

by Beachhousekitchen
6 Kommenttia

Arki-illasta juhlaa tällä pähkinäisellä pastalla, joka valmistuu näppärästi neljästä aineosasta. Alkuperäinen resepti ja innostuksen lähde löytyy Framed cooks-blogista. Ruskistetun voin pähkinäinen aromi maustaa nopeasti pastan ja purutuntumaa antavat sydänystävälliset saksanpähkinät. Lyhyestä johdannosta pikku loikka (lähikaupan kautta, jos aineksia ei kotoa löydy) uskomattoman yksinkertaiseen ja nopeaan makunautintoon – sopisi hyvin myös alkuruoaksi italialaiselle illalliselle.

SAKSANPÄHKINÄ-VOIPASTA

kahdelle

haluamasi tuorepasta (esim. Pirkka fettuccine 250 g tai Gluton gluteeniton pasta)

0,75 dl voita

0,75 dl saksanpähkinöitä

0,75 dl parmesaania

rouhittua mustapippuria

(1/2 dl keitinvettä)

Ruskista voi miedolla lämmöllä. Sekoittele kunnes ruskistuu ja selkeästi pähkinäinen tuoksu voimistuu, ota sitten pois liedeltä. Keitä pasta suolatussa vedessä pakkauksen ohjeen mukaan. Säästä 1/2 desiä keitinvettä. Lisää ruskistunut voi yhdessä pilkottujen saksanpähkinöiden ja raastetun parmesaanin kanssa pastan sekaan. Sekoita ja lisää tarvittaessa keitinvesi, jotta mehevyys säilyy. Rouhi valmiin annoksen päälle runsaasti mustapippuria.

Helppo pasta

 With ♥ from beach house kitchen

Lue nämäkin

6 Kommenttia

Tiia K 15/12/2016 - 15:12

Tuo upea pasta yksinkertaisesti räjäyttää makuhermot. <3 Ihanaa loppuviikkoa Heli <

Vastaa
Beachhousekitchen 16/12/2016 - 03:38

Kiitos <3 Tuhti pasta maistuu kyllä talvisiakaan eritysien hyvältä!

Vastaa
Kimmo Ollila 14/12/2016 - 22:58

Pasta on juuri siitä upea ruoka, että sen voi muuntaa näinkin yksintaisesti ylelliseksi ateriaksi. Yksi oma suosikkini on chili-valkosipuliöljyllä maustettu versio.

Vastaa
Beachhousekitchen 15/12/2016 - 08:43

Todellakin! Pastaan saa makua chilillä, sitruunalla, valkosipulilla, pinaatilla, ja ihan tomaatilla. Yksinkertaisen herkullista!

Vastaa
Kati 14/12/2016 - 17:04

oujee, tuo näyttää niiiiiin hyvältä! Aion kokeilla, joten kiitos reseptistä. Ihanaa joulun odotusta!

Vastaa
Beachhousekitchen 15/12/2016 - 08:43

Kiitos : ) Kivaa kuulla, uskoisin että maistuu myös lapsille!

Vastaa

Kommentoi