336
Kun uunipaistista jää tähteeksi mehevä kimpale lihaa, niin siitä saa tehtyä nopeasti herkullisia kerrosleipiä ja suut enemmän kuin mutrulle! Nautimme jouluna aivan uskomattoman hyvää palvattua kokonaista kalkkunaa ja kalkkunameininki jäi päälle tammikuussakin. Kevyt ja rasvaton kalkkunan liha vaan mehevöityy jääkaapissa ja ohuina siivuina sinapin kanssa maistuu myös niin hyvälle!
Kalkkunan kylkeen sopiva punasipulihilloke saa kirpeyttä karpaloista ja koko kerrosleivän kruunaa suolainen vuohenjuusto. Bon appetit!
With ♥ from beach house kitchen
4 Kommenttia
Aivan ihanan näköisiä. Mulle tuli heti mielikuva kävelylenkistä pakkasessa ja sitten kotiin syömään näitä leipiä, lämpiminä, nam!
Nyt on sellaiset ilmat ettei ihan kevyttä salaattia tee mieli. Todellakin, höyryävän kuumina juusto valuen ja kaakao toisessa kädessä : )
Täydellistä! Tässä illalla onneksi tällä kertaa vatsa täynnä, on oikein mukavaa ihastella näitä kuvia, nam. <3
Tässä on aika lempparisatsia : ) Pahinta on katsella vaikka Australian Masterchefiä juuri kun vatsa kurnii…tai lukea ruokalehtiä…