Oiottu rapujuhla & kippis pihaprojektin päätöksen kunniaksi!

by Beachhousekitchen

Tämä kesä oli varsinainen rakkauden kesä. Häitä kaksin kappalein ja muutenkin tuntui lähipiirissä romantiikkaa roihuavan! Liekö siinä totuuden jyvää, että kun kolea sää koettelee, niin ihmiset hakevat lämpöä toisiltansa. Kylmä kesä mahdollisti ainakin sutjakkaasti edenneen, tosin satoja tuntia aikaa vieneen pihan rakennusprojektin. Ei mennyt suuren suuria määriä kylmiä virvokkeita tai lähdetty kuumuuden takia merelle vilvoittelemaan, vene pysyi tiukasti rannassa noilla puhureilla.

Kun piha, patio ja valaistus heinäkuun lopussa valmistuivat, niin sitähän koko komeutta ihailtiin pari ensimmäistä viikkoa visusti sisältä käsin ennen kuin elokuu alkoi suoltamaan kauniita poutapäiviä ja niitä tunnelmallisia iltoja ja öitä. Niistä on nyt nautittu ja rapujuhlatkin vietetty, tosin niin lämmintä ei ollut että rapuja olisi pihalla näperrelty auki, vaan turvauduttiin hot aioli rapumajoneesiin ja grillattuihin jättikatkarapuihin. Sellainen oiottujen juhlien ja ruokien kesä tällä kertaa! Kaasugrilli jäi kokonaan korkkaamatta, hiiligrilli sen sijaan kuumeni kylmemmilläkin keleillä. Tässä vielä kaikki linkit pihaprojektimme vaiheisiin alla ja paljon herkkureseptejä. Ihania elokuun viimeisiä päiviä & öitä!

Pihaprojekti OSA 1

Pihaprojekti OSA 2

Pihaprojekti OSA 3

Pihaprojekti OSA 4

Pihan ja pation valaistus toteutettiin yhdessä Airamin kanssa ja valoihin olemme olleet erittäin tyytyväisiä!

easy connect

pihavalaistus

pihavalaistus

pihajuhlat

pihavalaistus airam

pihavalaistus airam

With ♥ from beach house kitchen

Lue nämäkin

6 Kommenttia

Lady of The Mess 24/08/2015 - 23:19

Upea piha – kyllä tuolla passaa viettää aikaa ja nauttia herkkuja jos jonkinlaisia;)

Vastaa
Heli-Hannele/Beach house kitchen 25/08/2015 - 15:44

No voi kiitos. Nyt yritetään nauttia nämä viimeiset päivät, kun Pekka Poutakin niin käski…: ) Itse uskon että syyskuussa on vielä monta aurinkoista ja lämmintä päivää!

Vastaa
Anu T - Arjen timantteja 24/08/2015 - 08:58

Kauniilta näyttää! Tuo teidän katosratkaisu on mielenkiintoisen näköinen. Meillä on pihalla yksi kivetty terassi, joka kaipaa jonkinlaista suojaa. Joku tuollainen voisikin olla hyvä juttu siihen. Herkulta näyttää ja kuulostaa teidän rapujuhlaversio! Alkoi juuri tehdä mieli hyvää leipää ja vastaavaa rapujutskaa… 🙂 Kivaa viikkoa!

Vastaa
Heli-Hannele/Beach house kitchen 24/08/2015 - 20:45

Kiitos, kyllä tässä on nyt viihdytty ja rakentamisen aiheuttamat noidannuolet ovat enää historiaa…Katos on kyllä kätevä, kevytrakenteinen pergola on helppo siirtää ja jopa purkaa talveksi. Suojaa liialta auringolta ja sateeltakin! Mahtavaa viikkoa sinnekin <3

Vastaa
Outi 23/08/2015 - 17:22

Teidän piha on kyllä aivan ihana ja valaistus niin tunnelmallinen <3

Vastaa
Heli-Hannele/Beach house kitchen 23/08/2015 - 18:25

Voi kiitos! Sääennusteiden mukaan on viimeiset päivät nauttia pihan tunnelmasta, joten sen teen – ihanaa sunnuntaita <3

Vastaa

Kommentoi