Olen hieman koukussa ohuisiin japanilaisiin sobanuudeleihin*. Addiktio selittynee osaksi sillä, että nämä nuudelit valmistetaan tattarijauhoista ja niitähän löytyy monesta lempiruoastani mm. blineistä ja suolaisista piirakoista. Tattarijauho on nimittäin se salainen piirakkapohjan ainesosa, jolla pohjasta saa extramaukkaan ja rapean!
Tämä ruoka on helppo ja nopea valmistaa. Herneet ja basilika antavat sille kesäisen ja tuoreen maun. Herkullista heinäkuista viikonloppua!
KESÄISET SOBANUUDELIT
kahdelle
150 g, eli puolet sobanuudeli-pakkauksesta
laadukasta oliiviöljyä
puntti basilikaa
tuoreita herneitä
parmesaania maun mukaan
suolaa ja mustapippuria
tuorekurkkua
Keitä sobanuudeleita ohjeen mukaan n. 7 minuuttia. Pirskottele valmiille nuudeleille oliiviöljyä, sekoita mukaan silputtu basilika, parmesaani ja herneitä maun mukaan. Lisää hieman suolaa ja mustapippuria. Koristele kurkkusiivuilla. Menisi hyvin kylmänä nuudelisalaattinakin!
*Saitaku-merkkinen sobanuudeli saatu testiin www.vitaseege.fi
With ♥ beach house kitchen
5 Kommenttia
Täytyy tehdä näitä lounaaksi pian! Onpas hyvännäköinen annos – kiitos reseptistä!
Eipä kestä : ) Passeli kesäruoka, ja nuudelit aina maistuvat. Ihanaa kesää!
Voi miten herkullisen näköinen annos taas kerran. Itse olen jymähtänyt riisinuudeleihin 😀
Oikein mukavaa viikonloppua!
Riisinuudelit on kyllä toinen suosikkini, varsinkin niistä tehty thaimaalainen pad thai! Ihanaa viikonloppua <3
Riisinuudelit on kyllä toinen suosikkini, varsinkin niistä tehty thaimaalainen pad thai! Ihanaa viikonloppua <3