Perjantain pikaruokaa kesäkeittiöstä

by Beachhousekitchen
5 Kommenttia

Saitaku nuudelit

Olen hieman koukussa ohuisiin japanilaisiin sobanuudeleihin*. Addiktio selittynee osaksi sillä, että nämä nuudelit valmistetaan tattarijauhoista ja niitähän löytyy monesta lempiruoastani mm. blineistä ja suolaisista piirakoista. Tattarijauho on nimittäin se salainen piirakkapohjan ainesosa, jolla pohjasta saa extramaukkaan ja rapean!

Tämä ruoka on helppo ja nopea valmistaa. Herneet ja basilika antavat sille kesäisen ja tuoreen maun. Herkullista heinäkuista viikonloppua!

KESÄISET SOBANUUDELIT

kahdelle

150 g, eli puolet sobanuudeli-pakkauksesta

laadukasta oliiviöljyä

puntti basilikaa

tuoreita herneitä

parmesaania maun mukaan

suolaa ja mustapippuria

tuorekurkkua

Keitä sobanuudeleita ohjeen mukaan n. 7 minuuttia. Pirskottele valmiille nuudeleille oliiviöljyä, sekoita mukaan silputtu basilika, parmesaani ja herneitä maun mukaan. Lisää hieman suolaa ja mustapippuria. Koristele kurkkusiivuilla. Menisi hyvin kylmänä nuudelisalaattinakin!

sobanuudelit

saitaku nuudelit

*Saitaku-merkkinen sobanuudeli saatu testiin www.vitaseege.fi

With ♥ beach house kitchen

Lue nämäkin

5 Kommenttia

Tiina G 15/07/2015 - 22:17

Täytyy tehdä näitä lounaaksi pian! Onpas hyvännäköinen annos – kiitos reseptistä!

Vastaa
Heli-Hannele/Beach house kitchen 16/07/2015 - 07:24

Eipä kestä : ) Passeli kesäruoka, ja nuudelit aina maistuvat. Ihanaa kesää!

Vastaa
Outi 10/07/2015 - 16:14

Voi miten herkullisen näköinen annos taas kerran. Itse olen jymähtänyt riisinuudeleihin 😀
Oikein mukavaa viikonloppua!

Vastaa
Heli-Hannele/Beach house kitchen 11/07/2015 - 08:09

Riisinuudelit on kyllä toinen suosikkini, varsinkin niistä tehty thaimaalainen pad thai! Ihanaa viikonloppua <3

Vastaa
admin 11/07/2015 - 08:10

Riisinuudelit on kyllä toinen suosikkini, varsinkin niistä tehty thaimaalainen pad thai! Ihanaa viikonloppua <3

Vastaa

Kommentoi