Pikaburritoita ja tunnelmavalaistusta pihalle osa 3

by Beachhousekitchen

burrito

Kesän nopea ja helppo arkiruokasuosikki on kyllä ollut meksikolainen ruoka ja varsinkin burritot. Liekö kylmä keli jähmettänyt kaiken luovuuden, sillä harvinaisen vähän on tullut ideoitua tai kokeiltua mitään ihan uutta, jolla voisi hehkutella täällä blogin puolella.

Nämä nopeat hävikistä herkuksi burritot ovat kuitenkin pelastaneet monta arki-iltaa, kun pihaprojekti on vienyt kaikki mehut ja vapaa-ajan, joten jos mietit mitä syödä tänään, tässä vinkki! Näillä täyttyy vatsa ja mielihyvähormonimäärä pysyy suhteellisen tasaisena. Postauksen lopussa taas pihaprojektipäivitystä ja tunnelmakuvia!

PIKABURRITOT

8 annosta

1 pkt tortilloja

n. 400 g nyhtökanaa tai grillattua kanaa

1 iso punasipuli

1-2 avokadoa

salaattia

2-3 tomaattia

rae-, feta-, sinihome- tai vuohenjuustoa

riisiä tai kvinoaa

kermaviiliä tai creme fraichea

srirachakastiketta

korianteria ja puristettua sitruunamehua

mausteita esim. mustapippuria ja valkosipulia

Valmista kana. Leikkaa ja pilko muut ainesosat ja täytä tortilla. Mausta mielesi mukaan.

burrito

Sitten hieman pihapäivitystä ja Easy Connect -valosarjan asennusta. Aiemmissa kirjoituksissa mainitsin jo yhteistyöstä pihavalaistuksenkin ammattilaisen, eli Airamin kanssa. Pihaprojektimme on kestänyt hmm.. no useamman vuoden periaatteella joka kesä jotakin ja nyt ollaan siellä loppusuoralla. Pihamme avautuu akselille länsi-pohjoinen-itä, aurinko paistaa koko päivän johonkin pihan kolkkaan, silloin kun paistaa 😆 Takaovelta aukeaa näkymät pohjoisen suuntaan ja siinä onkin pimein kolkka, jonne halusimme enemmän valoa varsinkin iltaisin.

Valoratkaisuksi löytyi Easy Connect Garden -valosarja, joka korostaa pihan parhaimpia puolia ja asennus on todella helppoa – ei tarvita ulkopuolisia sähköasentajia tai -työkaluja! Kätevän pihasuunnitteluohjelman avulla saa selville tarvittavat johto-osat ja välikappaleet, sen jälkeen on mukava valita itse valot, eli minkälaisen tunnelman pihalle haluaa. Valaisinvaihtoehtoja löytyy 24!

Istutuksiin valitsimme hidaskasvuisia ja erittäin helppohoitoisia vuorimäntyjä ja sinikatajia.

easy connect

easy connect

Easy Connect pihavalaistus

easy connect

Itse valaisinjohdot voi piilottaa terassilaudoituksen ja soran/koristekivien alle tai istutusten sekaan. Niitä on myös helppo muutella ja myös jatkaa jos piha uudistuu vuosien varrella!

easy connect

easy connect

easy connect

easy connectProjektin esittely jatkuu, seuraavissa postauksissa enemmän kuvaa kokonaisuudesta ja niitä hämäräkuvia, joissa valaistus todella pääsee esille! Mukavan aurinkoista päivää!

With ♥ from beach house kitchen

Lue nämäkin

7 Kommenttia

Lady of The Mess 05/08/2015 - 13:27

Kiitos ruokavinkistä – täälläkin mennään nyt helpoimman ja nopeimman kautta;)
Valot ovat upeita!

Vastaa
Heli-Hannele/Beach house kitchen 05/08/2015 - 20:57

Valoja tulossa vielä lisää <3 Olemme kyllä tyytyväisiä! Helpomman kaavan arkiruokaa - mutta niin hyvää ja aika terveellistäkin!

Vastaa
Outi 05/08/2015 - 12:13

Tulipa kaunis terassi ja piha teille.
Voi miten mulle tuli nälkä noista ruokakuvista 😛

Vastaa
Heli-Hannele/Beach house kitchen 05/08/2015 - 21:02

Kiitos, lisää kuvia tosiaan tulossa. Harmi kun ei ole päässyt kunnolla nauttimaan kesästä uudella pihalla. Mutta jospa ne helteet saapuisivat elokuussa : )

Vastaa
Tiia K 05/08/2015 - 11:01

Nam, arvaa alkoiko tekemään mieli. Jostain kumman syystä pari kiloa vaan tullut lisää, kun menin ja söin sen pizzan…. aargg.. Mahtavalta näyttää myös piha, me aina miehen kanssa täällä nauretaan, että sora on ystävä, talon paras kaveri. Ei kukkasia, vehreää talon ympärille. 😉

Vastaa
Heli-Hannele/Beach house kitchen 05/08/2015 - 21:07

Ne on vaan niitä kesäkiloja ja taas syksyn tullessa lähtevät itsestään; ) Meilläkin mahdollisimman helppohoitoinen piha ja sitten paljon syötäviä hyötykasveja tuolla kasvimaan puolella!

Vastaa

Kommentoi