Sinapin suurkuluttaja syttyi oitis yhteistyöehdotukselle kehitellä sinappinen resepti Maillen herkulliseen Dijon -sinappikampanjaan*. Dijonin sinapeista se oma suosikki hunaja on omiaan pikkujouluherkuksi ja yöpalaksi sopivaan mehevään täytettyyn maalaispatonkiin. Sinappinen herkkuleipä on tämän muhkean evään nimi ja se sopii myös vaativaan makuun. Ainesosalista ei ole pitkä, mutta sisältää aitoa gourmetlaatua!
Maillen Dijon sinappeja löytyy neljää eri makua: originale, hunaja, kokojyvä ja sinappimajoneesi. Voimakasmakuiset sinapit sopivat erityisesti ruoanlaittoon ja näin joulun lähestyessä mainiosti joulunkinkun kuorrutteeksi.
Oma yksinkertainen salaattikastikesuosikki syntyy sinapista, öljystä, valkosipulinkynnestä, sitruunamehusta ja hunajasta. Laadukas ja hienoarominen sinappi korostaa myös vaalean lihan kuten kanan omaa makua ja maistuu hyvin kastikkeissa!
Maille on valmistanut Dijon sinappeja jo vuodesta 1747. Tuotteet ovat gluteenittomia ja riittoisina ne kestävät pitkään.
1 rapeakuorinen maalaispatonki 350 g laadukasta jauhelihaa (esim. itse jauhettua naudan entrecôtesta) 1 salottisipuli valkosipulinkynsi 1 tl soijakastiketta ripaus suolaa ja mustapippuria 1 rkl hienonnettua persiljaa öljyä paistamiseen TÄYTTEESEEN 2 rkl Maille Dijon hunajasinappia 4 rkl laadukasta majoneesia 100 g englantilaista cheddarjuustoa raastettuna 1 iso suolakurkku tuoretta persiljaa SINAPPINEN HERKKULEIPÄAinesosat:
Ohje:
Notes
P.S. Maille Dijon sinapeista saa koottua maistuvaisen joululahjan herkuttelijalle ja gourmettuotteiden ystävälle!
*Yhteistyössä Maille
With ♥ from beach house kitchen
8 Kommenttia
Nam! Dijon on ainoa oikea sinappi, saatan joskus maistella sitä jopasuoraan purkista!
Eikös? Ja sama vika täällä, olen lusikoinut suoraan purkista… Ruoanlaittoon ei oikein muut sinapit kelpaa!
Vesi kielellä! Hyvä Dijon on ihanaa ja toimii kaikessa. Tämä ohje kuullostaa JA näyttää aivan tolkuttoman herkulliselta!
Voin kertoa että oli ihan täydellinen kombinaatio! Tähän ei oikein muu sinappi käy kuin voimakas ja hienonmakuinen Dijon…; )
Dijon sinappi on ihanaa. Se sopii dipiksi sellaisenaan ranskalaisten kanssa ja aivan ihanaa se tosiaan on lihaisan leivän kaverina.
Dijonia on kyllä aina jääkaapissa, se vaan on parasta!
No mutta jestas ja nam. Dijon on niin hyvää ja oikeastaan ainoa oikea sinappi. Käytetään kaikkeen, mm. Saslik kanamarinadiin. <3 Mukavaa alkanutta viikkoa <3
Thanks…On ainoa oikea sinappi ruoanlaittoon, olen koukussa tuohon hunajamakuun!