Veikeät kylmäsavulohi-avocadorullat

by Beachhousekitchen
2 Kommenttia

Lohiavocadorullat

KYLMÄSAVULOHI-AVOCADORULLAT

250 g kylmäsavulohta

1 syöntikypsä avocado

1 tl sitruunamehua

1 dl/100 g maustamatonta tuorejuustoa

ripaus suolaa ja mustapippuria

Soseuta avocado, tuorejuusto, sitruunamehu ja mausteet sauvasekoittimella. Levitä kylmäsavulohisiivut voipaperin päälle tiiviiksi levyksi. Levitä avocado-tuorejuustomassa tasaisesti kylmäsavulohen päälle. Kääri rullalle kuin kääretorttu. Laita pakastimeen puoleksi tunniksi. Leikkaa terävällä veitsellä annospaloiksi. Tarjoa alkupaloina sellaisenaan tai salaatin ja leivän kera.

lohirulla_vaihe vaiheelta

Lohiavocadorullat joulupöytään

With ♥ from beach house kitchen

Lue nämäkin

2 Kommenttia

beachhousekitchen 16/12/2014 - 22:09

Avocado on ravinteikas ja niin aromaattisen herkullinen hedelmä. Kun sen yhdistää lohen kanssa, niin ei voi syntyä muuta kuin hyvää…; )Makoisaa joulua Heidi!

Vastaa
Heidi 16/12/2014 - 18:24

Nää vaikuttaa yksinkertaisesti hyvälle! Avokado ja lohi on kumpikin mun lempparia 🙂

Vastaa

Kommentoi