VIIKUNA-PEKONIKÄÄRÖT

by Beachhousekitchen
4 Kommenttia

Jälleen kerran hieno vuosi takana ja uusi vuosi 2018 otetaan vastaan jännittävissä ja kiitollisissa tunnelmissa ♥

Uuden vuoden seutuun ajoittuvat poikani syntymäpäivät, joten joulun jälkeinen aika on juhlaa sekin! Nyt 2-vuotissyntymäpäiviä juhlitaan useana päivänä ja viimeiset vieraat tulevat loppiaisena. Kun jossakin välissä ehtii huoahtaa, silloin pöytään katetaan lasi samppanjaa ja näitä viikunoita, joissa on palanen homejuustoa ja ne kääritään pekonisiivuun.

Jos käytät tuoreviikunoita, halkaise ne neljään osaan. Laita homejuustopalanen (tai halutessasi vuohenjuustoa) viikunaa vasten ja kääri pekonisiivulla napakaksi paketiksi. Sido kiinni cocktailtikulla. Paista 220-asteisessa uunissa n. 8-10 minuuttia, kunnes pelkoni on rapeaa. Makunautinnon maksimoi makea vaahterasiirappi!

viikuna pelkoni kääröt

Kiitos teille lukijat, että haette reseptejäni, testaatte niitä, annatte palautetta ja mikä tärkeintä, palaatte blogiini uudestaan ja uudestaan. Ensi vuonna on monta uutta ja mielenkiintoista kuvioita ja projektia luvassa – kiitos myös luottamuksestanne yhteistyökumppanit ja -yritykset. Yllätyksiäkin luvassa ensi vuonna! Nyt alkuvuonna otetaan kevyemmin loppuvuoden herkuttelujen jälkeen, mutta ei koskaan tingitä mausta.

Toivotan teille kaikille upeata, hohdokasta & sydämellisen hyvää uutta vuotta 2018 ♥

Heli-Hannele

viikuna pekonikääröt

viikuna pekonikääröt

With ♥ from beach house kitchen

Lue nämäkin

4 Kommenttia

Johanna / hellan ja viinilasin välissä 30/12/2017 - 19:38

Ihanaa uutta vuotta ♥️

Vastaa
Beachhousekitchen 03/01/2018 - 14:53

Kiitos & ihanaa uuttaa vuotta sinne hellan ja viinilasinkin väliin : )

Vastaa
Celia C / good to be home 30/12/2017 - 17:15

Nyt kyllä täytyy ehdottomasti testata tämä. Kuola vaan valui suusta, kun luin 😉
Hyvää alkavaa vuotta toivottaen, Celia

Vastaa
Beachhousekitchen 03/01/2018 - 14:59

Ihaninta uutta vuotta, toivottavasti pidit reseptistä : )

Vastaa

Kommentoi