Se parempi pannari, uusi sivu & uudet tuulet 2019!

by Beachhousekitchen
12 Kommenttia

Olihan siitä jo reilu 3-vuotta, kun blogini ulkoasu viimeksi päivittyi ja aika kauan olinkin tyytyväinen selkeään ja moderniin sivuun. Aina pitää kuitenkin uusiutua jo omankin motivaation vuoksi ja mikä tärkeintä, ilahduttaa lukijaa – siksi blogi sai tätä päivää olevat ja entistä toimivammat sivut! Reseptien pitäisi löytyä nyt paremmin ja sivustolla liikkuminen on helpompaa. Tottakai haluan heti tietää, miltä ne näyttävät sinun silmääsi ja mikä toimii/tai ei, laita palautetta tulemaan. Vielä on pientä säätöä tehtävä, jotta kaikki näyttää mahdollisimman sujuvalta niin päätteeltä kuin mobiilistakin luettaessa. Tällaista uudistusta on siis puuhailtu vuoden alusta lähtien. Samalla on raivattu joulu pois ja suunnattu positiivisesti kohti tammikuuta ja joka päivä 7 minuutilla piteneviä päiviä! Ihan varmasti jo parin viikon päästä voi ruokakuvauksia tehdä jo vähän myöhempään, nyt parasta aikaa ovat aamupäivät, jos aurinko hieman pilkahtaa!

En tehnyt koontipostausta viime vuodesta ja nyt tuntuu myöhäiseltä tehdä sellainen, sillä katse on jo pitkällä tässä uudessa vuodessa. Vaikka vuosi 2019 kuulostaa jollakin tavalla “välivuodelta” ennen uutta vuosikymmentä, uskon että tämä vuosi tuo paljon uutta ja jännittävää. Muutamia yhteistyökuvioita on jo luvassa, samoin monta eri resepti-ideaa, joilla tehdä arjesta entistä herkullisempaa vaivattomammin! Mitä sitten toivon tältä vuodelta, tietysti paljon terveitä päiviä niin itselle kuin läheisille sekä sellaista energisen optimistista hyvää oloa ja mieltä. Töitä on jo buukattu kalenteriin, mutta lisää saa tulla ja tietysti toivon, että mahdollisimman moni löytää tänne blogiini ja innostuu kokeilemaan reseptejä!

Elämme haastavassa maailmassa kaikkien ihmeellisten algoritmien puristuksessa ja joskus voivat postaukset mennä ohi facebookin tai instagramin syötteissä, joten kannattaa blogin sivustolla mennä tuonne ihan alas ja tilata uudet postaukset suoraan sähköpostiin.

Moni puhuu somelomista ja haluaa antaa vähemmän aikaa puhelimille, se on agendassa myös omassa elämässä. Noudatan itse sitä periaatetta että ruokapöytään ei tuoda puhelimia ja iltaisin pidän pitkiä taukoja, etten koske puhelimeen, vaan annan sen ajan ja läsnäoloni vain omalle perheelle. Se onnistuu varsin helposti, mutta kun työmaa on siellä sosiaalisen median kentissä, niin tulee liian usein tehtyä se virhe, että ennen nukahtamista käy läpi puhelimesta, mitä maailmalle kuuluu. Ehkäpä olisi viisasta tehdä lupaus, että puhelin lepää jossakin muualla yön kuin siinä omalla yöpöydällä.

Tänäkin vuonna pitäisi keventää ja syödä enemmän kasviksia, ehkäpä on ensin katkaistava se hillitön sokeriputki joka alkoi jo joulukuussa. Sokeri – tuo omalle keholle kaikista tuhoisin, väsyttävin, latistavin ja rumentavin ainesosa on jätetty kokonaan pois tästä pannukakkureseptistä. No okei, vaniljasokeria tulee ihan vähän mauksi ja kuvan annokseen ripottelin muutaman pöläyksen tomusokeria ihan näön vuoksi, mutta pannarista todellakin saa ns. paremman välipalan ilman makeutusta, eikä rakenne tai maku kärsi. Instastoryssa jaoin kuvan sokerittomasta ja ihanasti kuplaisesta pannukakusta ennen joulua ja sain sitten monta reseptipyyntöviestiä, joten tässä se tulee nyt blogiinkin! Palaillaan pian, mukavaa loppuviikkoa!


parempi pannari

Sokeriton pannari

Olihan siitä jo reilu 3-vuotta, kun blogini ulkoasu viimeksi päivittyi ja aika kauan olinkin tyytyväinen selkeään ja moderniin sivuun. Aina pitää kuitenkin uusiutua… Brunssiruokia Se parempi pannari, uusi sivu & uudet tuulet 2019! European Tulosta resepti
Nutrition facts: 200 calories 20 grams fat

Ainesosat:

9 dl nestettä (esim. maitoa/vichyä)
3 kananmunaa
1 1/2 dl paksua kreikkalaista jogurttia tai 1 prk smetanaa
2 tl leivinjauhetta
n. 4 - 4 1/2 dl vehnäjauhoja (korvaa osa esim. spelttijauhoilla tai käytä täysjyvävehnää) 
1 1/2 tl suolaa
1 tl vaniljasokeria
1/2 dl juoksevaa Flora Culinessea

Ohje:

Laita kaikki ainekset kulhoon ja vatkaa sähkövatkaimella sekaisin. Anna turvota huoneenlämmössä noin tunti. Kaada leivinpaperilla vuoratulle pellille ja paista 200-asteisessa uunissa n. 25-30 minuuttia. Tarjoa marjojen ja maustamattoman jogurtin kanssa. 

parempi pannari


Lue nämäkin

12 Kommenttia

Tiia 19/01/2019 - 16:29

Kiitos ihanasta pannarireseptistä. Täällä blogissa näyttää ihanalta ja rakastan sun värikkäitä kuvia. Ihana tuo sun profiilikuva ja kiva kun se on tuolla heti näkyvillä.

Kivaa viikkistä Heli <3

Vastaa
Beachhousekitchen 23/01/2019 - 18:08

Kiitos ihanasta palautteesta : )

Vastaa
Minna Vuo-Cho 12/01/2019 - 09:28

Hienolta näyttää. Hurja urakka varmaan tuo päivitys, mutta ihanaa sitten, kun on tehty 🙂
Herkullista vuotta 2019!

Vastaa
Beachhousekitchen 14/01/2019 - 12:35

Kiitos & ihanaa uutta vuotta 2019!

Vastaa
Tuula / Tuula's life 11/01/2019 - 17:28

Upeat ja raikkaat sivut! Ja selkeästi olet koonnut reseptit! Nyt on helppo löytää etsimänsä herkullisten reseptiesi joukosta. Iso homma ja lopussa kiitos seisoo. Hienoa Heli!

Vastaa
Beachhousekitchen 14/01/2019 - 12:35

Kiitos kauniista sanoista, nyt pärjää seuraavan vuoden ainakin näillä uudistuksilla : )

Vastaa
Peggy 10/01/2019 - 21:13

Onnea uusista kauniin raikkaista sivuista. Todella kivasti ja selkeästi löytyy nyt kategoriat. Oikein upeaa vuotta 2019 🙂

Vastaa
Beachhousekitchen 14/01/2019 - 12:36

Kiitos & kiitos myös palautteesta, koko ajan pientä säätöä tehdään myös jatkossa : )

Vastaa
Outi 10/01/2019 - 20:02

Aivan ihanalta näyttää uudistunut blogisi. Ihanalta näyttää kyllä tuo pannarikin. Miksi oi miksi tulen aina tänne sun blogiin nälkäisenä kurkkimaan 😀

Vastaa
Beachhousekitchen 14/01/2019 - 12:37

Kiitos <3 Ihania herkutteluhetkiä sinnekin & loistavaa uutta vuotta 2019!

Vastaa
Sari Spåra 10/01/2019 - 18:11

Samoja aatoksia ja mietteitä täälläkin tulevalle vuodelle.
Uusiutuminen tekee aina hyvää ja siitä saa potkua tulevaankin.
Jään innolla seuraamaan, mitä tämä vuosi tulee sisältämään Beach house kitchenissä ja mitä kaikkea ihanaa keksit <3

Vastaa
Beachhousekitchen 14/01/2019 - 12:38

Vuoden alku on aina inspiroivaa aikaa ja avoin mahdollisuuksille, toivottavasti meille kaikille tulee eteen niitä runsaasti : )

Vastaa

Kommentoi