Grilliruoka voi olla terveellistä, vatsaystävällistä ja vähärasvaista! Kun kerralla tekee isomman satsin hyvän olon grilliruokaa, saa siitä eväät seuraavalle päivälle. Kotimaisia kauden kasviksia ei vielä kohtuuhinnalla saa, joten näin kesäkuun alussa turvaudutaan mm. munakoisoihin ja kukkakaaliin. Kasvikset uppoavat kuin itsekseen couscousin tai kvinoan sekaan. Vinkki lapsiperheille ja niille, jotka haluavat lisätä kasviksia ruokavalioonsa.
Tämän kukkakaali-munakoisosalaatin vegeversiossa grillataan lisukkeeksi halloumijuustoa. Lihaksi sopivat kevyet kanavartaat. Kun kuhan rauhoitusaika kesäkuun lopussa päättyy, niin mereltä toivottavasti saadaan kesällä paljon kuhaa, joka myös sopii hyvin tämän setin kanssa!
Ainesosat: 1 munakoiso --- Marinadi kanalle: Lisäksi guacamoleen Lisäksi tarjoiluun salaattia ja haluamiasi yrttejä (persiljaa, ruohosipulia, korianteria) Ohjeet:Ohje:
With ♥ from beach house kitchen
6 Kommenttia
Ihania grilliherkkuja! Ja ihanaa salaattia. Tykkään munakoisosta, mutta niin tosi harvoin tulee käytettyä. Halloumia sentään silloin tällöin. Kiitos taas loistavista vinkeistä!
Blogit ovat kyllä loistavia kanavia löytää uusia juttuja vaikka omaan ruoanlaittoon! Halloumia tulee syötyä läpi vuoden : )
Katsoin jo eilen instasta, että nyt on niin priimaa grillruokaa ja nämähän lähtee meilläkin tekosiin. Koska grilliruoka rupeaa äkkiä kyllästyttämään, kun aina tehdään samaa. Meidän suosikki on kanasaslik joka tehdään olutmarinadiin ja se kyllä kaipaisi hiiligrillillä paistoa, nyt on kaasu. Ihanalta näyttää, kuten muuten aina, mistä ihmeestä kaikki ideat ammennatkaan, kun omalla kohdalla ruuanlaitossa se on juuri haaste. Tosin ruuanlaitossahan on oikeasti vain taivas rajana. 🙂
Ihanaa päivää. <3
Paljon protskuja, vihreää, hyviä rasvoja ja täyttävääkin! Jos tällä ruoalla pääsisi siihen bikinikuntoon : )
Voi taivas mitä herkkuja. Töissä just oli niin ällöä pöperöä, että nyt kyllä maistuisi grilliherkut <3
Tätä syödään varmaan useammin kuin kerran…; ) Omaa lempparimatskua!