Hellepäivän hellittelyruokaa parhaimmillaan ovat nämä nopeasti grillissä pinnan saavat vesimeloni-grillijuustovartaat. Usein sitä syö niitä samoja hyväksi havaittuja ruokia, mutta mikseipä joskus vaihtaisi niiden muotoa? Nämä alkupalavartaat ovat saaneet muotonsa kesän perhosista, ne voisivat olla myös kauniit sydänmuotillakin tehtyinä!

Leikkaa siis vesimeloni n. 1 – 1 1/2 cm paksuisiksi siivuiksi ja ota muotilla palat irti. Tee sama grillijuustolle (itse tykkään siitä Pirkan grillijuustopalasta) ja pujota palat tikkuihin. Käytä nopeasti parilapannulla tai grillissä, vesimelonista tulee todella mehevän maukasta grillattuna. Vesimelonista muuten mielenkiintoista juttua Hellan ja viinilasin välissä -blogissa, ei ole mikään turha hedelmä vaan ravinteikas ja antioksidanttipitoinen janonkin sammuttaja. Laita tarjolle näiden vartaiden seuraksi myös mansikoita ja minttua, yksinkertaisen hyvää ja kaunista!
Nyt toivotaan, että ilmat taas lämpiäisivät ja grilliruokaa pääsisi tekemään vesipisaroiden jälkeen – hilpeän herkullista viikonloppua!

6 Kommenttia
Kertakaikkisen ihania perhosia, kepeän kesäinen herkku 🦋
Eikös <3 Näillä pitää hurmata kesävieraat!
Ihanaa kesäruokaa ja niin söpötyksiä <3 Leppoisaa sunnuntaita.
Kyllä, toivotaan hellekesää tulevaksi!
Voi kuinka sieviä tarjottavia❤
Pikkujutuilla saa aikaan uusia elämyksiä : )