Akseli Herlevin suklaabrowniet ja Maku Kitchen life

by Beachhousekitchen
8 Kommenttia

Akseli Herlevin syntisen mehukkaat suklaabrowniet melkein varastivat koko show’n, kun Tammer-Tukku esitteli talven ja joulun uutuuksia Flamingossa jokin aika sitten. Samalla lanseerattiin myös aika upea Maku Kitchen life -keittiölinja, joka sisältää kevyitä ja näppäriä ruoanlaittovälineitä ja -astioita sekä muuta kalustoa keittiöön. Tammer-Tukun Outlet -myymälä sijaitsee Flamingossa, kannattaa käydä tutustumassa heidän laajaan tuotevalikoimaansa paikan päällä.

Maku Kitchen life

Olen aika hyvä pitämään puoliani tarjoilujen suhteen, mutta nyt meinasi käydä hassusti. Olin niin kuvaustouhuissa kiinni ja ihastelemassa kauden uutuuskeittiötuotteita, että tältä tarjottimelta (ks. alla) oli vain yksi palanen unelmaa jäljellä, kun vihdoin pääsin muuten niin runsaan buffetin kimppuun. Niin suosittuja nämä muhkeat browniet olivat olleet.

Bloggaajille järjestettyä iltaa siis keittiön puolesta isännöi Akseli Herlevi ja onneksi hän jakoi näiden paljon kehuttujen suklaapalojen ohjeen, löytyy siis tästä alta!

Lisäys 16.12: tarkka lukija huomasi (Kiitos) että taikinassa myös pähkinää, vaikkei sitä alkuperäisessä reseptissä mainittukaan kuin koristeena. Eli jos pähkinästä tykkää, niin taikinaan pähkinärouhetta 1/2-1 dl,  tulee juuri saman näköisiä kuin tuossa alla!

suklaa brownie

Suklaabrowniet

Akseli Herlevin syntisen mehukkaat suklaabrowniet melkein varastivat koko show’n, kun Tammer-Tukku esitteli talven ja joulun uutuuksia Flamingossa jokin aika sitten. Samalla lanseerattiin myös… Ravintolaelämykset Akseli Herlevin suklaabrowniet ja Maku Kitchen life European Tulosta resepti
Nutrition facts: 200 calories 20 grams fat

Ohje:

BROWNIE

200 g tummaa suklaata 58%

230 g voita

200 g ruokosokeria

200 g muscovadosokeria

4 kpl munia

240 g vehnäjauhoja

GANACHE KUORRUTUS

100 g kuohukermaa

200 g tummaa suklaata

Koristeeksi marjoja ja pähkinöitä.  

  1. Sulata suklaa ja voi kattilassa.
  2. Sekoita kaikki kuivat aineet hyvin keskenään isossa kulhossa.
  3. Lisää kananmunat sulaneeseen voi-suklaaseokseen ja sekoita hyvin vispilällä.
  4. Yhdistä massat keskenään ja sekoita tasaiseksi.
  5. Annostele massa paistovuokiin.
  6. Paista 190 asteessa noin 20-25 minuuttia, anna jäähtyä huoneenlämmössä.

Kuorrutus

  1. Pilko suklaa mahdollisimman hienoksi ja laita metallikulhoon.
  2. Kiehauta kerma kattilassa ja kaada se suklaan päälle.
  3. Sekoita tasaiseksi ja kiiltäväksi.
  4. Kaada kuorrute kakkujen päälle ja tasoita pinta.
  5. Koristele.

Tammer-TukkuTammer-Tukun tapahtumassa oli mukana tuttuja kasvoja!

Hampparit

Taivaallisen hyviä minihamppiksia, kasvis- ja lihaversioina. Kiitos hienosta illasta Tammer-Tukku, Maku Kitchen life ja Success Story Oy ♥

tammertukku

With ♥ from beach house kitchen

Lue nämäkin

8 Kommenttia

Minna 16/12/2015 - 08:42

Näyyttää mukavalta ja browniet näyttää erityisen hyvältä! Mietin vaan, että jäikö ohjeesta pois joku pähkinä, mikä kuvan mukaan olisi taikinan joukossa?

Vastaa
Heli-Hannele/Beach house kitchen 16/12/2015 - 11:25

Hyvä kysymys! Tarkistin ohjeen kertaalleen ja Akselin omassa ei ole mainintaa pähkinästä taikinassa, vaan koristeena.
Pitänee lisätä se, kiitos tarkkanäköisyydestäsi : )

Vastaa
Lady of The Mess 16/12/2015 - 00:17

No kyllä nuo suklaabrowniet jättivät taatusti kaiken muun varjoonsa – niitä täälläkin kuolataan.
Ja tuota upeaa puista morttelia;)

Vastaa
Heli-Hannele/Beach house kitchen 16/12/2015 - 11:30

Hih..onneksi jäi edes se yksi, olin kyllä hieman näreissäni niille, jotka olivat jo ehtineet pari palaa näitä popsia!
Mutta hyvät tarjoilut nuo muutkin…; )

Vastaa
Tiia K 15/12/2015 - 16:54

Nuo minihamppikset ja se kakku! Mitkä maut! Ihanaa, että laitoit reseptin, sillä sitä Akselilta kyselin ja sanoi, että on salaisuus. 🙂 Hihii 🙂

Vastaa
Heli-Hannele/Beach house kitchen 16/12/2015 - 11:31

Akseli taisi jakaa sen facessa vai instassako, sai ehkä niin paljon kyselyjä : )
Pitää vielä testata itse, onko ihan sama vai joku salainen ainesosa jätetty tarkoituksella pois..

Vastaa
Outi 15/12/2015 - 16:52

Voi taivas mitä herkkuja <3 Itse olen sitä mieltä, että suklaan kanssa ei voi mennä vikaan, on se vaan niin hyvää missä muodossa vaan.
Kivaa tiistaita!

Vastaa
Heli-Hannele/Beach house kitchen 16/12/2015 - 11:45

Kiitos, niin olen samaa mieltä kanssasi! Vaikka pelkästään sulattaisi, niin maistuisi…olenpa joskus kattilasta syönyt pohjaan palanuttakin, kääk, pitäisi kai huolestua tästä addiktiosta.

Vastaa

Kommentoi