Miniporkkanaleivokset gluteenittomina

by Beachhousekitchen
19 Kommenttia

gluteeniton

Juhlakausi ei suinkaan päättynyt viime viikonlopun valmistujaisiin. Kaikkien aikojen tapahtumarikkain kesä on edessä. Postilaatikosta on kolahtanut pari hääkutsua ja lippuja kesän festareille on jo tilattu. Ohjelmassa ovat mm. Pori Jazzit ja Kylie Minogue sekä elokuinen Jari Sillanpään 50-vuotisjuhlakonsertti Olympiastadionilla, jonne sukuni naiset viideltä eri vuosikymmeneltä kokoontuvat. Joukkoon mahtuu myös monta pienempää tapahtumaa ja ruokapuolelta ehdottomasti se odotetuin on viikon päästä käynnistyvä Taste of Helsinki 2015.

Gluteenittomien leivonnaisten kokeilukipinä jatkuu ja nyt vuorossa ovat kielen mennessään vievät porkkaleivokset. Reseptin jälkeen ohjeet kuinka voit voittaa liput Taste of Helsinki -tapahtumaan! Vihreätä kesäkuuta!

gluteeniton
Juhlakausi ei suinkaan päättynyt viime viikonlopun valmistujaisiin. Kaikkien aikojen tapahtumarikkain kesä on edessä. Postilaatikosta on kolahtanut pari hääkutsua ja lippuja kesän festareille on jo tilattu. Ohjelmassa ovat… Jälkiruoat Miniporkkanaleivokset gluteenittomina European Tulosta resepti
Nutrition facts: 200 calories 20 grams fat

Ainesosat:

MINIPORKKANALEIVOKSET

12 kpl

3 munaa

1 1/2 dl intiaanisokeria

1 1/2 dl rasvaa (öljyä tai sulatettua voita)

3 porkkanaa raastettuna

1 1/2 dl dl gluteenitonta kuitaleivontamixiä (Urtekram)

1 1/2 dl tummaa leivontamixiä (Urtekram)

1 tl leivinjauhetta

1 tl vaniljasokeria

1 tl kanelia

1 1/2 tl inkivääriä

 

 TÄYTE

200 g Viola maustamatonta tuorejuustoa

1 dl maitorahkaa

1 rkl sitruunamehua

1 dl pölysokeria

Ohje:

Porkkanaleivostaikina: Vaahdota munat ja sokeri. Lisää rasva ja hienoksi raastetut porkkanat. Nostele taikinaan kevyesti jauhot ja mausteet. Levitä n. 20 x 30 cm levyksi. Paista 200-asteessa n. 20 minuuttia. Anna jäähtyä. Leikkaa levyä kahtia. Valmistele täyte.

Täyte: Sekoita sähkövatkaimella voimakkaasti täytteen ainesosat sekaisin. Levitä ohut kerros täytettä toisen taikinalevyn päälle. Nosta sitten toinen levy päälle ja levitä sille loput täytteestä.

Koristele esim. saksanpähkinällä ja kuivatulla porkkanalla (200-asteisessa uunissa paahda porkkaraastetta n. 20 minuutin ajan). Leikkaa haluamaasi kokoon, tästä ohjeesta tulee 6-8 isompaa tai 12 minileivosta!

ARVONTA

Taste of Helsinki 2015 -tapahtuma lähestyy! Kommentoi tähän postaukseen KENET veisit makumatkalle kanssasi! Taste on Helsinki -ruokafestivaali järjestetään Helsingissä 11-14.6.2015. Voittaja saa kahden hengen lippupaketin (sis. sisäänpääsyt) tapahtumaan (käy minä päivänä tahansa). Arvo 34,-.

Arvonta suoritetaan sunnuntaina 7.6 klo 20 ja liput laitan postiin maanantaina!

ONNEA arvontaan ja tapahtumassa nähdään!

gluteeniton porkkanakakku

 With ♥ from beach house kitchen

Lue nämäkin

19 Kommenttia

hitsosumia 11/08/2017 - 16:25

Ihana blogi ja todella herkullisen oloinen resepti, täytyy laittaa kokeilulistalle heti kun keksin millä korvaan nuo maitotuotteet. Itse olen tehnyt porkkanakakkua aikas samoilla systeemeillä, mutta maidottomana ja gluteenittomana. Kurkkaa https://hitsosumia.wordpress.com/2017/08/04/tontonton-kakku/

Vastaa
Beachhousekitchen 14/08/2017 - 13:38

Kävinpäs kurkistamassa blogissasi, nerokas tuo cashewpähkinä-kuorrute juustokakulle : )

Vastaa
INKULI 07/06/2015 - 15:34

VEISIN TYTTÄRENI JOKA JUURI VALMISTUI HOTELLI-, RAVINTOLA- JA CATERING-ALAN PERUSTUTKINTONNASTA.

Vastaa
Anu 06/06/2015 - 19:17

Kukapa olisi parempaa seuraa kuin oma sisko 🙂

Vastaa
Jenna M 06/06/2015 - 17:15

Parhaan ystäväni veisin!

Vastaa
Marina 06/06/2015 - 17:01

Mukaan ottaisin ilman muuta mieheni. Molemmat rakastamme ruokaa ja ruuanlaittoa ja innokkaasti kokeillemme aina uusia juttuja.

Vastaa
Maaria 06/06/2015 - 15:53

Ehdottomasti puolisoni. Hänen kanssaan on kiva nauttia ja puhua hyvästä ruosta!

Vastaa
Heidi K. 06/06/2015 - 13:51 Vastaa
Jael 05/06/2015 - 19:06

Herkullisen näköiset pikku porkkanaleivokset. Harmi että missaan tuon Taste of Helsinki tapahtuman

Vastaa
Mikko Veijalainen 05/06/2015 - 18:48

Mukaan kaappaisin tietenkin tuon sydämmeni valitun, joka on seurustelumme myötä huomannut että ruoka ei välttämättä olekaan pelkkää polttoainetta, ja nyt ahneesti metsästää elämyksiä nauttien uudesta makumaailmasta 🙂

Vastaa
Outi 05/06/2015 - 17:44

Luulen, että antaisin itseasiassa liput lahjaksi äidilleni ja hänen miehelleen, he ansaitsisivat hetken luxusta elämään 🙂
Mukavaa viikonloppua!

Vastaa
Viktor 05/06/2015 - 17:32

Tyttöystävän

Vastaa
Pekka 05/06/2015 - 17:32

Vaimon

Vastaa
Anna 05/06/2015 - 17:30

Poikakaverin

Vastaa
Sinikka 05/06/2015 - 17:28

Puolison

Vastaa
Meri / Syö Matkusta Rakasta 05/06/2015 - 15:44

Tietenkin poikaystävän, joka on suurin foodie ikinä! 🙂

Vastaa
Sari 05/06/2015 - 14:55

Kiva resepti ja kiva arvonta :).
Veisin makumatkalle ehdottomasti keittiöni Apukokin eli mieheni.

Vastaa
Anis 05/06/2015 - 14:03

Veisin mieheni mieluusti synttärilahjaksi herkuttelemaan tuonne 🙂

Vastaa
Adalmina 05/06/2015 - 12:04

Veisin puolisoni 🙂

Vastaa

Kommentoi