VOIHAN CHIA, MIKÄ TAPAHTUMAKEVÄT!

by Beachhousekitchen

Olen löytänyt chia-siemenet uudestaan pitkän tauon jälkeen! Raskauden ajaksi jätin ne pois, niistä kun ei ollut saatavilla tutkittua tietoa tai muuta ohjeistusta. Proteiini- ja kuitupitoiset chia-siemenet ovat ainoita superfoodeja, joita tulee nyt käytettyä ja jotka ovat oikeasti hyviä, muuten turvaudun suomalaisiin marjoihin ja sesongissa oleviin hedelmiin. Veriappelsiinien paras aika taisi olla jo, jos löydät kaupasta, kokeile niitä chiavanukkaassa. Miten ihanan raikas välipala tämä mantelimaitoon tehty chiavanukas olikaan, ohje tuonnempana!

Vautsi vau mikä tapahtumakevät tulossa! Tapahtumia samoja kuin viime vuonna ja sitten ihan uusia juttuja! Pääsen mm. ensi viikolla katselemaan Tallinnan uusia mielenkiintoisia kohteita Visit Tallinnan, Tallink Suomen ja Nelkytplusblogien kanssa toteutettavalla matkalla. Instagramiin päivittyvät reissujen ensitunnelmat, joten sitä kannattaa seurata.

Olen mukana ihan mielettömässä terveyteen ja hyvinvointiin liittyvässä projektissa, jossa mittaillaan ja parannetaan elimistön omega-6 ja omega-3 rasvahappojen suhdetta ja tasapainoa. Alkumittauksen tulokset paljastivat ikävästi epätasapainon, vaikka kalaa syönkin paljon. Nyt nautitaan Balance Oil – tuotteita päivittäin ja kesällä sitten on uusintamittaus. Tämä on niin mielenkiintoinen projekti ja omaa terveyttä koskettava, siitä tulossa paljon juttua blogiin kevään ja kesän aikana!

What’s cooking Helsinki – ruokatapahtuma Helsingin Teurastamolla lauantaina 8.4.2017 kokoaa jälleen yhteen ruoasta kiinnostuneita bloggaajia ja osa tapahtumasta on avoin kaikelle yleisölle. Sisäänpääsy on ilmainen ja tapahtumassa saatat nähdä suosikkibloggaajasi kokkaavan! Viime vuonna Lumolifestyle- blogin Tuulin kanssa kokattiin ja maistatettiin mm. san choy baoita tuossa tapahtumassa. Nyt olen siellä klo 12 alkaen kirppistelemässä, eli pöydässäni myynnissä erittäin edullisesti astioita ja sisustusesineitä – tule moikkaamaan!

whats cooking helsinki

PING Helsinki kokoaa Suomen somevaikuttajat ja yritysten edustajat yhteen 28.4.2017 uutuutta uhkuvassa Clarion -hotellissa. Olen mukana yhtenä 250 bloggaajasta, JIPPII! Tämä kolmatta kertaa järjestettävä vaikuttajamarkkinoinnin suurtapahtuma on ihan ehdoton kaikille markkinoinnin parissa työskenteleville. Sieltä saa juuri ne parhaimmat vinkit, ohjeet ja konkreettiset caset vaikkapa bloggaajayhteistyöhön. Yrityslippuja tapahtumaan saa vielä, ohjelma on jälleen huikea ja puhujat kansainvälistäkin huipputasoa!

PING Helsinki on itselle tärkeä verkostoitumisen lisäksi myös opillisesti. Tämäkin blogi noudattaa PING Ethics ohjeistusta, jonka tavoitteena on kehittää sisältömarkkinoinnin kenttää Suomessa sopimalla yhteisistä pelisäännöistä sekä auttaa uusia sisältömarkkinoinnin pariin tulevia toimijoita tuloksellisen ja avoimen yhteistyön alkuun. Täältä blogistani ei mm. löydy piilomainontaa, sillä kaikki yhteistyöt on merkitty asiaankuuluvasti. Nähdäänhän PINGISSÄ?

ping helsinki

Aika tapahtumarikas kevät siis tulossa! Pysythän mukana ♥

chia vanukas

Chia-veriappelsiinivanukas

Tulosta resepti
Nutrition facts: 200 calories 20 grams fat

Ainesosat:

250 ml mantelimaitoa

1/2 dl chia-siemeniä

1 veriappelsiinin mehu + hedelmäliha

(1 tl hunajaa)

veriappelsiinin lohkoja ja mintunlehtiä koristeluun

Ohje:

Purista veriappelsiinin mehu ja tilsaa hedelmäliha. Kaada kulhoon mantelimaito, chia-siemenet ja veriappelsiinin mehu. Lisää myös hedelmäliha ja halutessasi hunaja. Anna tekeytyä jääkaapissa vähintään tunnin, mielellään yön yli. Koristele veriappelsiinilohkoilla ja mintun lehdillä.

chia veriappelsiini vanukas

With ♥ from beach house kitchen

Lue nämäkin

14 Kommenttia

Sofia 01/04/2017 - 13:13

Wow, innolla odotan sun postauksia ja instakuvia kaikista nistä tapahtumista!
Chia-siemenet – kiitos ohjeesta. Mä pidän chia-siemenistä kovasti, mutta en oikein osaa käyttää niitä kovin monipuolisesti, joten tämä ohje tuli tarpeeseen 🙂

Vastaa
Beachhousekitchen 03/04/2017 - 06:40

Chiansiemenet löysin minäkin nyt uudestaan ja tein jopa mustikkahillloa niistä : )
Sometusta todella tulossa tällä viikolla, lauantaina olisi kolme eri tapahtumaa, ei taida kaikkiin ehtiä…

Vastaa
Jael 30/03/2017 - 21:25

Voi miten ihania tapahtumia sinulle tulossa.Joskus ajattelen että muutan takaisin Helsinkiin että pääsen tapahtumiin;D Tämä välimatka on joskus tosi turhauttavaa,,,
Ihana chia annos,minä olen käyttänyt niitä vuosia ja tälläkin viikolla tein niistä jotain,en tiedä laitanko blogiin mutta instaan varmaankin.

Vastaa
Beachhousekitchen 03/04/2017 - 06:44

On kyllä etuoikeus saada asua näin lähellä kaikkia tapahtumia, mutta ehkä valitsisin sen ympärivuotisen auringon kuitenkin…
Parasta nykymaailmassa on se, että vaikkei itse pääsisikään kaikkiin eventteihin, niin somesta pääsee aika läheltä seuraamaan niitä!

Vastaa
Lady of The Mess 30/03/2017 - 00:47

Aikamoinen kevät sinulle tulossa – ja tosiaan harmittaa, etten tuonne Tallinnan reissulle päässyt mukaan. Mutta nuo työtyöt ovat vaan aika usein esteenä tälle harrastukselle;)
Ja kiitos chiavanukas -ohjeesta – kaikki muu löytyy tällä hetkellä kotoa paitsi mantelimaito. Nyt vaan miettimään, millä sen korvaisi;)

Vastaa
Beachhousekitchen 30/03/2017 - 19:44

Kookosmaitoa jos löytyy, ne se sopii oikein hyvin!
Varmasti tulee uusia reissuja, toivottavasti pian taas nähdään : )

Vastaa
Sari 29/03/2017 - 23:34

Aivan järisyttävän ihanat kuvat sun Chiavanukkaasta <3 mä kuolen, olen varmaan kerran maistanut chiaa, tytär sitä enemmänkin syö. What Cooking kirpparilla ainakin sitten nähdään. Mä lähden nyt unelmoimaan tuosta vanukkaasta 🙂 öitä

Vastaa
Beachhousekitchen 30/03/2017 - 19:46

On aika ihanaa herkkua! Chiavanukas on kyllä parempi valinta kuin suklaavanukkaat, joita voisin syödä päivittäin!

Vastaa
tuulanneli 29/03/2017 - 21:30

Huippu kuukausi on todellakin tulossa ja ihanaa minäkin jaan kanssasi näitä upeita tapahtumia!

Katsotaan ehdinkö lauantaina moikkaamaan teitä Teurastamolle!

Chiapuuro on vaan parasta!!!

Vastaa
Beachhousekitchen 30/03/2017 - 19:50

Upea reissu Tallinnaan odottaa! Chiaan tuli taas himo, pitää joka päivä saada : )

Vastaa
Tuuli-Lumo Lifestyle 29/03/2017 - 21:26

Veriappelsiini on niin hyvää! Chiansiemeniä käytän tuorepuurossa, mutta ajan sen aina sileäksi kun en pidä niiden hyytelöpalleroiden rakenteesta.

What’s cookingin väliin jääminen vähän harmittaa, olisi kiinnostavaa sisältöä ja mm. ollut loistotilaisuus konmarittaa keittiön kaappeja. Toisaalta olen Tukholmassa miehen kanssa viettämässä laatuaikaa voittoristeilyllä.

Vastaa
Beachhousekitchen 30/03/2017 - 19:52

Veriappelsiinimehua onneksi saa vuoden ympäri : ) parasta mitä teidän greippimehun ohella!
Uskon, että WCH tulee taas ensi vuonna, ehkä sitten kokkailemaan taas yleisön eteen…?

Vastaa
Tiia K 29/03/2017 - 18:38

Resepti tuli kuin kreivin aikaan, koska juuri olen puhunut miehelle, että aletaan valmistamaan chia syömisiä eli leivän sijaan. 🙂 Mahtavia menoja ja kivaa on, että saan olla useassa menossa mukana. <3 Ihanaa loppuviikkoa <3

Vastaa
Beachhousekitchen 30/03/2017 - 19:54

Kiitos <3 Chia käy myös tuorepuuroon ja pitää nälkää kun hyytelömuodossa aika tuhtia : ) Paljon antioksidantteja ja vitamiinejakin!

Vastaa

Kommentoi