Meksikolainen ruoka maistuu aina ja vaihtelua tacojen ja tortillojen täytteeksi saa herkullisen rapeilla kalakroketeilla. Kalataikinaan voi laittaa mitä tahansa yrttejä ja papuja mausteeksi. Parhaimmat kroketit syntyvät hauen ja kuhan yhdistelmästä. Makuasia sekin, mutta ei näitä ole koskaan jäänyt tähteeksi 😆
Kalakroketit voi uppopaistaa tai näin kesällä tehdä vaikka muurikkapannussa. Lisukesalaatin ainekset säilyvät esim. mökillä kuivatavarana ja salaatti on ruokaisa lisuke mille tahansa grilliruoalle.
LISUKESALAATTI LISÄKSI TARJOILUUN OHJEET: Kalakroketit: Salaatti: Ohje:
With ♥ from beach house kitchen
4 Kommenttia
Nämä niin maistuisi nyt mulle:)
On myös mun lempiruokaa : ) Näihin saa oikeastaan uppoamaan mitä tahansa kalalajia, aina maistuu hyviltä!
Ooh mikä herkku ja tätä rakastaisi lapsetkin. 🙂 Voi Heli tätä sun blogia, on oikea aarreaitta. <3 Mukavaa sunnuntai iltaa.
Oi kiitos <3 Uskoisin kanssa, että lapsetkin tykkäisivät! Hyvä keino kokeilla, jos jollakin olisi kalakammoa, nämä nimittäin ovat unelmaisen maukkaita!