Tänään alkaa LOMA ja ruokamatka läpi Suomen! Turusta Raaheen, josta Posion kautta Joensuuhun! Välissä tietenkin aika monta pitäjää ja kaupunkia, lähtö- ja paluupaikkana kun on Kirkkonummi. Luvassa siis leppoisaa kotimaan matkailua, viihtyisiä kesähotelleja sekä kokonainen viikko jonkun toisen valmistamia ruokia! Mukana kulkee niin puolivuotias beibi kuin kolme kissaakin. Luvassa siis todellinen kestävyystesti! Tätä on niin odotettu ja nyt siirryn nauttimaan ja haltioitumaan eri ruokamestareiden loihtimista ruokaelämyksistä. Perjantaina on vuorossa Turku ja sieltä jo pari paikkaa buukattu etukäteen.
Lauantaina Tampere, sinne kaipaisin ehkä hjelppiä, missä syärä Tampereella?
Hyppää mukaan seuraamaan ruokamatkaa ja karavaanin kulkua instagramin kautta @beachhousekitchen #ruokamatka. Blogikin päivittyy, mutta hiljaisemmalla tahdilla.
P.S. Jos et vielä käynyt osallistumassa K-ruokalahjakortin arvontaan, tee se nyt.
P.P.S. Kesällä ruoanlaiton tulee olla helppoa ja nopeaa, tässä todellista kesäruokaa – herkulliset lohi-perunavartaat!
Tarvitset vain esikeitettyjä uusia pottuja, sitruunalohkoja ja lohta. Mausteeksi suolaa, pippuria ja lempiyrttejäsi, vähän oliiviöljyä voiteluun. Grilli kuumaksi ja n. 5 – 7 minuutin kypsennys vartaita käännellen.
With ♥ from beach house kitchen
10 Kommenttia
Vitsi miten kiva idea laittaa sitruunaa väliin. Tämän näytän miehelle, nam. Hyviä lomailuja. <3
Ei taida olla ihan mun idea, mutta toimii! Meillä jätetään lohi silleen puolikypsäksi, sopivan punertavaksi : )
Oikein ihanaa lomaa ja herkullisia ruoka-annoksia teille!
Kiitos! Kyllä nautitaan joka hetkestä, eka päivä takana ja niin upea kaupunki tämä Turku!
Näyttä niin hyvältä. Hyvää lomaa perheellenne 🙂
Kiitos, ihanaa ja pitkää) lomaa sinnekin!
Ihanaa lomaa! 🙂
Kiitos, ihanaa kesää myös sinne!
Maukasta matkaa!
Kiitos, eka päivä ja nyt jo ihan fiiliksissä, taidan muuttaa Turkuun!