Lohipannari toimii alkupalana ja brunssin pääosassa!

by Beachhousekitchen
8 Kommenttia

Viikonlopulta jäi kylmäsavulohta ja koska olimme jo tarjonneet lohipastaa ja -piirasta vieraille, oli keksittävä jotakin muuta lohen jatkojalostukseen! Olen ollut kovin ihastunut kasvispannariin, johon saa sen kilon kasviksia upotettua huomaamatta, joten nyt meni samasta taikinasta “lohellinen” versio testiin! Niin hyväähän siitä lohipannarista tuli, että vasta viimeisistä jäljelle jääneistä palasista ehdin ottaa pari valokuvaa.

Koko pellillisestä saa aika kivoja alkupaloja pikkujouluihin ja voisipa se isä olla iloinen, jos ensi sunnuntaina heräisi lohipannukakun tuoksuun! Tunnelmaa loppuviikkoosi ♥

kylmäsavulohipannaria

Lohipannari

Viikonlopulta jäi kylmäsavulohta ja koska olimme jo tarjonneet lohipastaa ja -piirasta vieraille, oli keksittävä jotakin muuta lohen jatkojalostukseen! Olen ollut kovin ihastunut kasvispannariin,… Kalaruokia Lohipannari toimii alkupalana ja brunssin pääosassa! European Tulosta resepti
Nutrition facts: 200 calories 20 grams fat

Ainesosat:

6 dl maitoa

3 kananmunaa

2 ½ dl jauhoja (esim. täysjyvävehnäjauhoja)

½ dl Flora Culinesse juoksevaa margariinia

1 tl suolaa

1 tl leivinjauhetta

TÄYTEEKSI

150 g kylmäsavulohta

50 g fetajuustoa

PÄÄLLE

150 g emmental-juustoraastetta

3 tomaattia mustapippuria

Ohje:

  1. Vatkaa kananmunat kylmään maitoon, lisää jauhot, margariini sekä mausteet. Anna levätä hetki.
  2. Leikkaa kylmäsavulohi ja tomaatit ohuiksi siivuiksi.
  3. Kaada taikina leivinpaperilla vuoratulle pellille.
  4. Ripottele päälle ensin juustoraaste.
  5. Asettele juustoraasteen päälle tomaatti- ja lohisiivut.
  6. Murustele päälle fetajuusto.
  7. Paista 200-asteisessa uunissa 30 minuuttia, kunnes kypsää.
  8. Viimeistele mustapippurilla ja leikkaa paloiksi.

lohipannari

With ♥ from beach house kitchen

Lue nämäkin

8 Kommenttia

Peggy 15/11/2018 - 12:29

Voi, miten hyvä idea. Itse on tullut tehtyä suolaisia pannareita monesti, mutta mitä ihmettä, ei vielä lohesta! Miten se voi olla totta 😀 😉

Kalaisaa viikkoa <3

Vastaa
Beachhousekitchen 16/11/2018 - 14:45

Niinpä, kylmäsavulohi on tähän täydellistä ja mikä ettei vaikka savusiikakin!

Vastaa
Minna Vuo-Cho 11/11/2018 - 09:56

Meillä taas on syöty tonnikalapannaria pariinkiin otteeseen viime viikoina. Oli ihanan helppo tehdä peli-iltaa viettäville teineillekin ja kelpasi kaikille 🙂

Vastaa
Beachhousekitchen 12/11/2018 - 07:49

Tonnikalaa en olekaan kokeillut vielä, mutta ihan varmasti sopii hyvin – kiitos vinkistä!

Vastaa
Outi 09/11/2018 - 17:02

Tämä menee testiin. Perheessä kaikki (paitsi minä) tykkäävät lohesta. Lohi on myös ainoa kala, jota pystyn ilman allergiaoireita valmistamaan.
Mies käski sanoa, että kiitos vinkistä 🙂

Vastaa
Beachhousekitchen 12/11/2018 - 11:23

Ihan huippua! Terkkuja sinne miehellekin, lohi on mun suosikkikala!

Vastaa
Tuuli - Lumo Lifestyle 08/11/2018 - 23:30

Pannaria en tosiaan ole vuosiin tehnyt, mutta josko ny, niin hyvältä näyttää!

Vastaa
Beachhousekitchen 12/11/2018 - 11:34

Suosittelen ; )

Vastaa

Kommentoi