FESTARIRUOKAA JA PING HELSINKI 2016

by Beachhousekitchen

Vuoden paras juttu ehdottomasti! Olen toista kertaa mukana Suomen eturivin bloggaajat ja muut somettajat sekä yrityskumppanit yhdistävässä Ping Helsinki – tapahtumassa, joka järjestetään upeassa Långvikin kokous- ja kylpylähotellissa Kirkkonummella perjantaina 13.5.2016. Ping Helsinki 2016 on meille bloggaajille tärkeä niin uuden oppimisen (kymmeniä inspiroivia workshoppeja ja asiantuntijaluentoja) kuin verkostoitumisen (yritysten ja muiden bloggaajien kanssa) kannalta. Tänä vuonna tapahtuman yleisilme ja -tunnelma on festarihenkinen ja asukoodikin sen mukainen.

Ping Helsinki

Omat festarikokemukset rajoittuvat hillittyn chillailuun Pori Jazzeissa, joten asukin tulee olemaan sen näköinen. Kertakäyttösadetakki ja kumpparit kuitenkin jätetään kotiin, sillä sääennusteiden mukaan kaunista merimaisemaa ihaillaan Långvikin kattoterassilta aurinkoisessa säässä. Instagrammissa @beachhousekitchen siis päivän tunnelmia ja annoskuvia luvassa perjantaina sekä tietysti niitä festariasukuvia!

Onpa ollut kiva huomata miten festariruokaan yleensäkin panostetaan entistä enemmän! Epämääräisten muurikkamättöjen sijaan tarjolla on nimekkäidenkin kokkien street food- rekkaruokaa, muodikasta aasialaista kulhoruokaa sekä lähi- ja luomuruokaa, kun festareiden nettisivuja selaa. Aidonmakuinen ja laadukkaista raaka-aineista koottu hyvänolon ruoka maistuu festareillakin!

Ping Helsingin festaritunnelmiin virittäydyin viime viikonloppuna, kun pihalle levitettiin viltti ja grilliin sytytettiin tuli, ei kuitenkaan ensimmäistä kertaa, sillä meillä on grillattu helmikuusta saakka.

Kanavartaat saivat makean marinadipohjan Raikastamon luomu appelsiini-porkkanamehusta ja vartaista tuli todella mehevät!

Ping Helsinki

Ping Helsinki

Mozzarellatorneihin tuli tomaattia ja nektariinia ja yhdessä kanavartaiden kanssa kombinaatiosta tuli viljaton ja voisipa jopa sanoa, että vähähiilihydraattinen!

Ping Helsinki

Ping Helsinki

KANAVARTAAT JA TOMAATTI-MOZZARELLATORNIT

Tulosta resepti
Nutrition facts: 200 calories 20 grams fat

Ainesosat:

4 broilerin rintafileetä

4 mozzarellapalloa

4 pihvitomaattia

4 nektariinia

basilikaa

suolaa ja pippuria

Marinadi:

2 dl porkkana-appelsiinimehua

3 rkl hyvälaatuista oliiviöljyä

2 rkl soijakastiketta

1 pieni salottisipuli pieneksi silputtuna

2 valkosipulinkynttä murskattuna

1 rkl hunajaa

2 cm pala inkivääriä raastettuna

1/2 tl cayennepippuria

ripaus suolaa ja paljon mustapippuria

Annosten viimeistelyyn: korianteria ja basilikaa

tummaa balsamikastiketta

Hellmansin majoneesia

Lisäksi tarvitset: grillitikkuja

Ohje:

Leikkaa broilerin fileet 6 osaan. Sekoita marinadin ainekset ja laita palat marinadiin. Anna marinoitua vähintään puoli tuntia, mielellään yön yli. Pujota kanapalat tikkuun ja grillaa meheviksi. Leikkaa pihvitomaatit, nektariinit ja mozzarella ohuiksi siivuiksi poikittain. Kokoa tornit, alle tomaattisiivu, sitten mozzarella ja lopuksi nektariini jne. Grillaa hetki tai anna juuston hieman sulaa grillivastuksen alla uunissa. Viimeistele annokset majoneesilla, korianterilla, basilikalla ja balsamikastikkeella. Nauti!        

Ping Helsinki

Tässä alla sitä Pori Jazzien festaritunnelmaa, asu ei kuitenkaan ole se tärkein, vaan hyvä fiilis olla tekemässä Suomen suurinta sisältömarkkinoinnin tapahtumaa! Ja mikä uusien inspiraatioiden lähde se voi olla blogiin tuleviin resepteihin, saammehan nauttia koko päivän ajan Långvikin keittiömestari Antti Lepäntalon suussa sulavista herkuista merellisessä miljöössä!

Ping Helsinki(Helmet By Pinja ja Huulilakka Clinique Pop Artistry/saatu blogin kautta)

With ♥ from beach house kitchen

Lue nämäkin

6 Kommenttia

Outi 11/05/2016 - 21:48

Meinasi kuola tippua näppäimille kun katselin teidän ruokakuvia. Ihanaa päästä ping festareille, siellä nähdään. Minut tunnistaa kukkamekosta ja punaisesta nenästä 🙂

Vastaa
Beachhousekitchen 12/05/2016 - 19:37

Yritänpä bongata sut sieltä satojen joukosta, enköhän tunnista tuosta kuvauksesta : )

Vastaa
Sari 11/05/2016 - 21:33

voi nam ja maiskis mitä grilliherkkuja teillä on ollut. Aurinkoista ja mukavaa festaritapahtumaa teille. Takuu varmasti kiva päivä tiedossa 🙂

Vastaa
Beachhousekitchen 12/05/2016 - 19:39

Kiitos kovasti : ) Tuodaan kaikki oppi Pingistä postausten muodossa myös muillekin! Ihanaa viikonvaihdetta!

Vastaa
Jael 11/05/2016 - 21:07

Ihanat mozzarellatornit:) Olisi niin kiva jos olisin voinut olla mukana Pingissä.

Vastaa
Beachhousekitchen 12/05/2016 - 19:41

Ihanaa kesäruokaa, kun vaan saisi omasta maasta tänä vuonna tomaatteja! Viime kesänä sato jäi varsin laihaksi.. Voi olisipa ollut kiva saada sinut mukaan! Tulethan kesällä Suomeen?

Vastaa

Kommentoi