Lindströmit broilerista!

by Beachhousekitchen

Arkiruoka voi olla värikästä, maukasta & loppua kesken! Niin kuin kävi näille pihveille, jotka hampurilaissämpylöiden välissä yhdessä avokadon ja punasipulin kanssa tekivät tavallisesta maanantai-illasta juhlaa.

Punajuuren ystävän Lindströmit kun tekee broilerista, tulee niistä entistä kevyempiä ja unelmaisen pehmeitä.

hampurilaiset

Taikinaa kannattaa tehdä tuplasatsi, niin saa useammalle päivälle maukasta ja terveellistä kotiruokaa. Lindströmin kebakot maistuvat feta- tai kotijuuston, korianterin, jugurttikastikkeen sekä salaatin kanssa. Sopivat hyvin myös keventäjälle!

kebakot

Lindstömin pihvitaikina

Tulosta resepti
Nutrition facts: 200 calories 20 grams fat

Ainesosat:

400 g kananpojan maustamatonta jauhelihaa

1 sipuli oliiviöljyä

1 kananmuna

1/2 dl kermaa

1/2 dl gluteenittomia korppujauhoja

1 rkl luomu kanafondia

1 tl suolaa ja mustapippuria

1 rkl tuoretta silputtua timjamia

2 punajuurta raastettuna

1 rkl kapriksia

Ohje:

Ohje: pilko sipuli ja kuullota sitä hetki oliiviöljyssä. Sekoita korppujauhot ja kerma. Lisää jäähtynyt sipulisilppu, kananmuna, fondi ja muut mausteet. Raasta punajuuret hienoksi, lisää ne massaan yhdessä veitsellä hienonnettujen kapriksien kanssa. Sekoita lopuksi mukaan kananpojan jauheliha ja vaivaa nopeasti tasaiseksi. Anna maustua jääkaapissa vähintään pari tuntia. Pyörittele taikinasta pullia, kebakkoja tai pihvejä. Paista pannulla, uunissa tai grillaa kypsiksi.


Lindströmin hampurilaisiin:

  • lindströmin pihvejä
  • sämpylöitä
  • sipulia, tomaatteja, salaattia, suolakurkkuja, avokadoa
  • majoneesia, cheddarjuustoa

Lindströmin kebakkosalaattiin

  • lindströmin kebakkoja
  • kirsikkatomaatteja, salaattia, korianteria
  • maustamatonta jugurttia ja feta- tai kotijuustoa
  • mustapipppuria

hampurilaiset

kebakotsalaatti

With ♥ from beach house kitchen

Lue nämäkin

4 Kommenttia

Tiia K 27/01/2016 - 18:49

Nerokas idea, eipä ole tullut mieleen. Nuo näyttää megalomaanisen hyviltä, nyt en kestä! <3

Vastaa
Heli-Hannele/Beach house kitchen 28/01/2016 - 08:24

Kevyttä ja silti niin herkullista. Tästä tuli nyt sellainen arkivakioruoka meille…: )

Vastaa
Outi 27/01/2016 - 17:50

Lindströmin pihvit ovatkin ainoita missä tykkään punajuuresta. Ihana herkkuannos <3

Vastaa
Heli-Hannele/Beach house kitchen 28/01/2016 - 08:26

Itse syön punajuurta nykyään aika monessa jutussa, mitä ei muutama vuosi sitten vielä tapahtunut, eli myöhäisherännäinenkin voi olla : )

Vastaa

Kommentoi