Arkiruoka voi olla värikästä, maukasta & loppua kesken! Niin kuin kävi näille pihveille, jotka hampurilaissämpylöiden välissä yhdessä avokadon ja punasipulin kanssa tekivät tavallisesta maanantai-illasta juhlaa.
Punajuuren ystävän Lindströmit kun tekee broilerista, tulee niistä entistä kevyempiä ja unelmaisen pehmeitä.
Taikinaa kannattaa tehdä tuplasatsi, niin saa useammalle päivälle maukasta ja terveellistä kotiruokaa. Lindströmin kebakot maistuvat feta- tai kotijuuston, korianterin, jugurttikastikkeen sekä salaatin kanssa. Sopivat hyvin myös keventäjälle!
400 g kananpojan maustamatonta jauhelihaa 1 sipuli oliiviöljyä 1 kananmuna 1/2 dl kermaa 1/2 dl gluteenittomia korppujauhoja 1 rkl luomu kanafondia 1 tl suolaa ja mustapippuria 1 rkl tuoretta silputtua timjamia 2 punajuurta raastettuna 1 rkl kapriksia Ohje: pilko sipuli ja kuullota sitä hetki oliiviöljyssä. Sekoita korppujauhot ja kerma. Lisää jäähtynyt sipulisilppu, kananmuna, fondi ja muut mausteet. Raasta punajuuret hienoksi, lisää ne massaan yhdessä veitsellä hienonnettujen kapriksien kanssa. Sekoita lopuksi mukaan kananpojan jauheliha ja vaivaa nopeasti tasaiseksi. Anna maustua jääkaapissa vähintään pari tuntia. Pyörittele taikinasta pullia, kebakkoja tai pihvejä. Paista pannulla, uunissa tai grillaa kypsiksi. Lindströmin hampurilaisiin: Lindströmin kebakkosalaattiinAinesosat:
Ohje:
With ♥ from beach house kitchen
4 Kommenttia
Nerokas idea, eipä ole tullut mieleen. Nuo näyttää megalomaanisen hyviltä, nyt en kestä! <3
Kevyttä ja silti niin herkullista. Tästä tuli nyt sellainen arkivakioruoka meille…: )
Lindströmin pihvit ovatkin ainoita missä tykkään punajuuresta. Ihana herkkuannos <3
Itse syön punajuurta nykyään aika monessa jutussa, mitä ei muutama vuosi sitten vielä tapahtunut, eli myöhäisherännäinenkin voi olla : )