Joko olet miettinyt juhla-ateriaa isänpäiväksi? Nopeasti valmistuva ja raikas tyrni-appelsiinikana ja kuohkea polenta voisivat olla hyvä vaihtoehto, jos tyrnin kirpsakkuudesta tykkää ja parmesaania runsaasti sisältävä polenta on juhlakalun mieleen!
Söin vastaavan annoksen elokuussa Kauhajoen Krouvissa ja nyt sitä kovasti yritin jäljitellä. Jos kastikkeesta haluaa sakeamman, siihen kannattaa käyttää suurustetta. Itse tykkään tehdä kaikki kastikkeet ilman jauhoja, neste kyllä keittyy kokoon kun sen antaa hieman porista pannulla.
Tyrni-appelsiinikana Polenta Tyrni-appelsiinikana Polenta Ohje:
Joskus sitä pääsee niin ihanasti yllätetyksi! Seuraamani Outi’s life -blogin Outi oli tehnyt kauniin nimikkopannunalusen lahjaksi, tätä kelpaa Beach housen keittiössä pitää esillä.. KIITOS! 😆
With ♥ from beach house kitchen
4 Kommenttia
Nyt täytyy todeta, että oi että näitä kuvia. Havuja ja tuo lankkualusta, on vaan jetsulleen mun makuun. Heh meitä kutsuu Rosso sunnuntaina, onneksi italialainen Rosso eli ei siis perusrosso. 😉 Siellä syö lapset ja aikuiset, eikä tarvitse kokata. 😉
Vielä tuo Outin ihana <3
Kiitos, hieman sunnuntain fiilistelyä : ) Outi on kyllä ihailtavan taitava, ei voi muuta sanoa!
Maukkaita hetkiä koko perheelle sunnuntaina! Rossollekin on paikkansa, pääsee valmiille ja voi viettää aikaa perheen kanssa, eikä kukaan joudu tiskivuoroon ; )
Olen niin otettu, että sain tehdä sulle yllätyksen, mille on oikeasti käyttöä. Sanotaan näin, että tekstiä ei ollut vaikea päättää 🙂
Ruoka-annos näyttää taas todella makoisalta <3
Kiitos, itse olen niin otettu. Tämä on kaunis lahja ettei sitä raaski ainakaan kovin kuumien kannujen alla käyttää! Täydellinen!