AMORE MIO MIKÄ PÄÄRYNÄPENNE

by Beachhousekitchen
2 Kommenttia

Parhaimpia asioita maailmassa ovat nämä perjantait, eivät maanantaitkaan ihan huonoja ovat, sillä tätä täyteläistä pastaa tein viikonlopun jämistä viime maanantaina. Vaikka perjantaille ei olisi mitään mullistavia suunnitelmia, niin jotakin kivan vapauttavaa ja juhlallista siinä hetkessä on kun tulee kotiin, laittaa musiikit soimaan, ottaa palan suklaata tai lasin viiniä ja  ja voi jo unelmoida herätyskellottomasta lauantaista! Perjantaisin ei ole paukkuja viettää liikoja aikoja keittiössä, siivouskin kannattaa hoitaa alta pois jo edellisiltana. Tosiaankin päärynäpenne syntyi viikonlopulta jääneistä kuvauspäärynöistä, sinihomejuuston jämistä ja pullonpohjalle jääneestä siideristä. Toisaalta se voisi olla myös alkavan viikonlopun etkoruokaakin!

Laita pastavesi tulemaan, tämä kastike ehtii karamellisoitua makeasti kymmenessä minuutissa ja on aika kiva treffiruokakin! Ihanan tunnelmallista & levollista viikonloppua ♥

(kuvien aika upeat astiat ja aterimet Maku Kitchen lifen syksyn 2018 mallistoa/yhteistyö)

päärynä penne

päärynäpenne

PÄÄRYNÄPENNE

Parhaimpia asioita maailmassa ovat nämä perjantait, eivät maanantaitkaan ihan huonoja ovat, sillä tätä täyteläistä pastaa tein viikonlopun jämistä viime maanantaina. Vaikka perjantaille ei… Kasvisruokaa AMORE MIO MIKÄ PÄÄRYNÄPENNE European Tulosta resepti
Annoksia: 2
Nutrition facts: 200 calories 20 grams fat

Ainesosat:

3-4 pientä päärynää

1 salottisipuli

1 rkl öljyä

1 reilu ruokalusikallinen hunajaa

1 tl suolaa

mustapippuria maun mukaan

1 tl kuivattua rakuunaa/timjamia

1/2 sitruunan mehu

1 -1 1/2 dl siideriä/(valkoviiniä)

1 rkl pinjansiemeniä palanen (50-70 g)

sinihomejuustoa (esim. gorgonzolaa)

4 dl pennepastaa

yrttejä esim. rosmariinia, basilikaa, salviaa oman maun mukaan

Ohje:

  1. Laita pastavesi kiehumaan.
  2. Pilko sipuli ja päärynät siivuiksi, päärynöitä ei tarvitse kuoria, poista siemenkodat.
  3. Kuullota öljyssä sipuli, lisää päärynälohkot, lisää hunaja.
  4. Anna kuullottua miedolla lämmöllä ja lisää pastat suolattuun keitinveteen.
  5. Lisää kastikkeeseen sitruunanmehu, mausteet sekä siideri/valkoviini.
  6. Murustele sinihomejuusto kastikkeeseen ja tarkista maku.
  7. Paahda pinjansiemeniä hetki kuivalla pannulla.
  8. Kaada vesi pastakattilasta ja lisää pasta kastikkeeseen. Mausta yrteillä ja mustapippurilla.
  9. Lisää pinjansiemenet ja nauti heti!

päärynä penne

päärynä penneWith ♥ from beach house kitchen

Lue nämäkin

2 Kommenttia

Outi 12/10/2018 - 20:27

Ihanaa ruokaa! Täällä oikaistiin tänä perjantaina ja syötiin valmista pizzaa. Sain sentään tehtyä siihen sivuun taco-salaattia 🙂
Herkullista ja rentouttavaa viikonloppua Heli <3

Vastaa
Beachhousekitchen 15/10/2018 - 08:36

Ihanaa uutta viikkoa ja kyllä, saa oikaista ja tehdä helpoimman kautta kun tilanne sitä vaatii!

Vastaa

Kommentoi