ARJEN PELASTAJA FUUSIOSALAATTI

by Beachhousekitchen
4 Kommenttia

Todellinen jääkaapin tyhjentäjä ja fuusiosalaatti tämä maanantaina tekemäni pastasalaatti olikin! Arjen pelastaja -tittelin se sai, koska salaatista oli syödä reilut kaksi päivää, se maistui ihan hurjan hyvältä ja ei sitä pahemmin tarvinnut lämmitellä kaiken kiireen keskellä. Pastasalaatti (ainakaan tällainen arkisempi versio) ei välttämättä tarvitse sitä rasvaista majoneesia, kermaviilikastike toimi vallan mainiosti ja antoi makua ja mehevyyttä.

Vähän makuja Suomesta, Italiasta ja Aasiasta, aika verraton yhdistelmä. Nyt lähdetään matkamessutunnelmiin, messukeskuksessa paljastetaan muuten huomenna Suomen kansallisruoka – ehdokkainahan kansanäänestyksessä olivat mm. maksalaatikko, pizza, karjalanpaisti ja karjalanpiirakka. Seuraa messutunnelmia blogin instagramista – palaillaan pian!

fuusiosalaatti

fuusiosalaatti

Fuusiosalaatti

Todellinen jääkaapin tyhjentäjä ja fuusiosalaatti tämä maanantaina tekemäni pastasalaatti olikin! Arjen pelastaja -tittelin se sai, koska salaatista oli syödä reilut kaksi päivää, se… Kasvisruokaa ARJEN PELASTAJA FUUSIOSALAATTI European Tulosta resepti
Nutrition facts: 200 calories 20 grams fat

Ainesosat:

4 - 5 dl keitettyä pastaa

2 omenaa

1 dl fetakuutioita tai salaattijuustoa

1 dl kirsikkatomaatteja

1 suippopaprika

2 dl lehtikaalia

yrttejä esim. basilikaa ja korianteria

pähkinöitä ja siemeniä

chiliä

KASTIKE

200 g kermaviili

1 tl Dijon- sinappia

1 tl hunajaa

1/2 tl mustapippuria

1/2 tl suolaa

1 murskattu valkosipulinkynsi

Ohje:

  1. Valmista ensi kastike: lisää kermaviiliin kaikki ainesosat, sekoita hyvin ja anna maustua salaatin teon ajan.
  2. Keitä pasta, kuutio paprikat ja omena, puolita tomaatit.
  3. Käsittele lehtikaali, voit siivuttaa veitsellä ohueksi ja lisätä sellaisenaan joukkoon.  Voit myös paahtaa lehtikaalia uunissa n. 15 minuutin ajan 150 asteessa (lisää hieman öljyä) ja murustella sitten rapsakkana salaatin sekaan.
  4. Sekoita kaikki salaatin ainekset isossa kulhossa ja lisää kastike. Sekoita hyvin.
  5. Viimeistele yrtein ja lisää hienonnettua chiliä oman tulisuusasteen mukaan.

With ♥ from beach house kitchen

Lue nämäkin

4 Kommenttia

ELisa 04/02/2017 - 09:08

Tätä tuli tehtyä viime viikolla, oli ihan super herkkua! Kiitos loistavasta reseptistä!
Mukavaa viikonloppua!

Vastaa
Beachhousekitchen 05/02/2017 - 19:18

Ihan huippua kuulla. Mahtavaa alkavaa uutta viikkoa!

Vastaa
Tuula / Tuula's life 19/01/2017 - 12:09

Tämä olkoon minun tämän torstainen fuusiosalaatti tänään meillä. Näyttää ja varmasti maistuu herkulliselta. Ja on helppo tehdä… sopii minulle 🙂
Kivaa torstaita sinne!

Vastaa
Beachhousekitchen 19/01/2017 - 20:45

Arkinenkin ruoka saa maistua erinomaiselta : ) Maistuvaa loppuviikkoa!

Vastaa

Kommentoi