BATAATTIGNOCCHIT

by Beachhousekitchen
10 Kommenttia

Onko siellä muita bataatin ystäviä? Bataatista saa mm. keiton ja ranskalaisten lisäksi valtavan hyviä gnoccheja. Italialaiset gnocchit ovat pastamaisia palleroita, jotka yleisimmän valmistetaan perunasta. Bataatista ne onnistuvat yhtälailla ja paistetun pinaatin sekä suolaisen fetajuuston kanssa elämys vetää suun korviin asti. Bataattignocchit ovat täydellistä viikonlopun herkkuruokaa sellaisenaan tai proteiinin lisukkeena!

bataattignocchit

Bataatti kannattaa paahtaa kypsäksi uunissa jo edellisiltana. Pastataikinan ei tarvitse juurikaan levätä, vaan siitä saa oikeata pikaruokaa keittoajan ollessa vain muutama minuutti. Pinaatti ja feta tuovat gnoccheille kivasti makua ja ruokaisuutta, nämä napsitaan yleensä ennätysajassa, eivät jää siis vanhenemaan.

bataattignocchit

bataattignocchit

bataattignocchit

With ♥ from beach house kitchen

Lue nämäkin

10 Kommenttia

Cride -Kristallin hohtoa 04/12/2016 - 20:27

Oi nami! Tykkään bataatista tosi paljon, joten on ehkä ihan pakko kokeilla tätä reseptiä joskus. Mukavaa viikonlopun jatkoa!

Vastaa
Beachhousekitchen 04/12/2016 - 21:11

Suosittelen, varmasti teidän lapsetkin tykkäisivät : ) Ihanaa joulukuuta!

Vastaa
Kulinaari 03/12/2016 - 17:44

Tässä taloudessa olen ainoa bataatin ystävä. Nuo näyttävät ihan jumalaisilta muuten. Itse sain maistaa vuosi sitten Italiassa kastanjagnoccheja ja ne olivat ihania! Pitäisi vain löytää kastanjajauhoja jostainsillä resepti mulla jo on 🙂

Vastaa
Beachhousekitchen 04/12/2016 - 21:12

Nämä olivat taivaallisen hyviä : ) Nyt tuli esiin raaka-aine, josta en ole kuullutkaan – kastanjajauhot! Pitääpä tehdä tutkimustyötä…; )

Vastaa
Tuula / Tuula's life 02/12/2016 - 19:10

Bataatista tykkään. Ja Tiian lailla pidän enemmän bataattiranskalaisista kuin perunaranskiksista. Vaikuttaa mielenkiintoiselta ruualta.Gnocchit eivät ole minulle tuttuja ennestään. En ainakaan tiedä maistaneeni niitä.
Herkulliset, maistelemaan houkuttelevat kuvat!
Mukavaa viikonloppua, Heli <3

Vastaa
Beachhousekitchen 02/12/2016 - 23:30

Samoin täällä, olen varmaan hirveän outo, mutta en tykkää tavallisista ranskalaisista. Ainoastaan kotitehtyinä menee muutama…; ) Bataattiranut taas maistuvat!
Aivan ihanaa viikonloppua & joulukuuta Tuula!

Vastaa
Tiia K 02/12/2016 - 17:04

No nuohan ovat paljon kauniimman värisiäkin, kuin tavalliset gnocchit. <3 Tykkään paljon enemmän bataattiranskiksistakin, kuin perusranskiksista, joten tykkäisin varmasti näistäkin. <3 Ihanat kuvat. Mukavaa viikonloppua Heli <3

Vastaa
Beachhousekitchen 02/12/2016 - 23:32

Kiitos <3 Nämä menevät sarjaan 'maistuvat jääkaappikylminäkin'...hih!

Vastaa
Mysterious M 02/12/2016 - 12:34

Vaikuttaa mielenkiintoiselta ja meilläkin on nuoriso innostunut bataatista, jotta sitähän voisi kokeilla. Ei ole vissiin kovin vaikeaa, joten minäkin saattaisin onnistua:)

Vastaa
Beachhousekitchen 02/12/2016 - 23:34

Voi kokeilkaa, uskon että tykkäävät! Ei ole vaikea resepti..; )

Vastaa

Kommentoi