Tunnetko jo gnocchit, nuo perunasta valmistetut pastamykyt? Ne ovat hieman työläitä valmistaa, mutta palkitsevat kyllä tekijänsä. Punajuurignocchit sopivat hempeiltä väreiltään ystävänpäiväksi ja vuohenjuustolla kruunattuina ne hurmioittavat makuaisteja niin alkupalana kuin pääateriana.
Annosmääräksi laitoin varovaisesti 2-3 hengelle, sillä pahoin pelkään, ettei tästä satsista riittäisi neljälle, sillä näihin tulee himo!
Gnocchit voi tehdä valmiiksi edellisiltana ja sitten paistaa pannulla rapeiksi kun on tarjoamisen aika. Kenelle sinä valmistaisit näitä tulevana ystävänpäivänä?
500 g perunoita 1 1/2 dl vehnäjauhoja 1 dl punajuurimehua 2 kananmunaa 1 1/2 tl suolaa Lisäksi jauhoja gnocchien leivontaan keitinveteen suolaa voita ja öljyä paistamiseen Gnocchien kanssa sopii vuohenjuusto, pinjansiemenet, parmesaani, basilika, mustapippuriAinesosat:
Ohje:
With ♥ from beach house kitchen
7 Kommenttia
[…] tein gnoccheja viime viikolla ja sama mehu maustaa tämän punajuuri-aurajuustopastan. Eli jäi hieman päälle […]
Todella kauniita kuvia ja herkullinen annos, oijoi. Minulla on tässä jo jonkin aikaa ollut suunnitteilla tehdä gnoccheja pitkästä aikaa, punajuurihan toisi niihin kivaa vaihtelua.
Oi kiitos… ) Perusgnoccheja tulee tehtyä parisen kertaa vuodessa.
Kyllä punajuuri antoi värin lisäksi kivan lisän, siis ihan järisyttävän hyvän maun!
Ihana annos. Noihin gnoccheihin todella tulee himo.
Reseptivinkki ystävänpäiväksi : ) Vaikken itse niin perunan ystävä olekaan, mutta näissä maistuu!
Sanaton kuvien kauneudesta ja reseptistä. Heli sulla on täydellinen väri-ja visuaalinen silmä. <3
Kiitos <3 Kiva hempeillä välillä! Varsinkin tulevan viikonlopun edellä...: )