TERASSIN KESÄAVAJAISIIN TAI KISAEVÄÄKSI

by Beachhousekitchen

Nyt kun sitä aurinkoa ja lämpenevää on luvattu, niin minähän nautin joka minuutista, jonka aurinko säteilee ja lämmittää pihallani. Kuulemma tänään pelataan jääkiekkoakin, mutta itse en aio television edessä näitä eväitä nauttia, vaan herkuttelen terassillani, antaudun  auringolle ja kenties hieman siitepölyllekin! Luonto on puhjennut kukkaan ja vihreys lisääntynyt silmissä, miten tätä suloista kesän tunnetta onkaan kaivannut pitkän kylmyyden jälkeen.

bataattiranskalaiset

Lyhyestä virsi kaunis. Tässä terassille tai kisaevääksi sopiva jaettava herkkuannos, jossa bataattiranskalaisia, broccoliinia, runsaassa valkosipulissa paistettua härkistä (tai jauhelihaa), punasipulia, korianteria, chilimajoneesia, guacamolea ja ranskankermaa. Bataattiranskalaiset on helppo tehdä itse, täältä löydät ohjeen rapeisiin ranskiksiin. Jos aika ei riitä, niin Pirkan pakastebataattiranskalaiset on ihan mainio vaihtoehto. Kun pikkutaaperoni haluaa jo maistella kaikkea aikuisten ruokaa, teen silloin itse bataattiranskalaiset, jotta suolan määrä vähäisempi.

Herkullista viikonloppua sinulle & paljon auringon helliviä säteitä koko Suomeen ♥

bataattiranskalaiset

bataattiranskalaiset

With ♥ from beach house kitchen

Lue nämäkin

6 Kommenttia

Jael 20/05/2017 - 19:32

Mä olen niin iloinen puolestanne että saitte vihdoinkin lämpöä ja aurinkoa,oli jo aikakin🌻🌞🌞🌸
Ihana annos tykkään niin bataattiranskiksista,(mutten perunaranskiksista)

Vastaa
Beachhousekitchen 22/05/2017 - 08:56

Viikonloppu oli superupea! Aurinkoa, lämpöä, pihahommia & hyvää ruokaa! Minäkään en oikein diggaa perunaranskiksista, mutta näitä bataattiranskalaisia syön mielelläni. Kaunista viikon alkua sinne kauas!

Vastaa
Tiia K 20/05/2017 - 18:25

Apua miten hyviä ja bataattiranut on parasta! Terkkuja Istanbulin kentältä💖

Vastaa
Beachhousekitchen 22/05/2017 - 08:57

Bataattiranskalaiset saa uunissakin rapeiksi ilman uppopaistamista, oikein sallittu herkkuruoka! Terveisiä Turkkiin, toivottavasti sielläkin kivan lämmintä!

Vastaa
Outi 20/05/2017 - 13:52

Bataattiranut on ihan parhautta. Tässä vähän arvoin, että pitäisikö rohkaistua ja syödä tänään tuolla takapihalla. Aurinko näyttää ainakin kivasti sinne paistavan.
Ihanaa viikonloppua Heli!

Vastaa
Beachhousekitchen 22/05/2017 - 08:59

Nyt muuten pystyikin syömään ulkona ensimmäistä kertaa tänä keväänä, vielä kun tulisi niin lämmintä että aamiaisenkin voisi kattaa takapihalle…mutta ollaan optimistisia, kyllä niitäkin hetkiä vielä tulee : )

Vastaa

Kommentoi